Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Αλλαγή μηχανής

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DionK
    Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πιστέψτε με οδηγώντας τόσο καιρό στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι όπου οι δρόμοι είναι πιο στενοί, οι ταχύτητες οι μισές, ερχόμενος στην Ελλάδα, η Αθήνα μου φαίνεται πλέον μια τεράστια παιδική χαρά! Εμένα το κυρίως θέμα που με απασχολεί είναι κατα πόσο θα με δυσκολέψει η μεταπήδηση απο Cruiser σε superbike και αν θα ήταν καλύτερη η αγορά ενός supersport. Κι όσο για on - off. Η πρώτη μου σκέψη για μηχανή ήταν η Multistrada 1200. Και για ταξίδια κάνει και για πόλη και και και και..... Αλλά όταν ανοίγω το γκαράζ προτιμώ να χαμογελώ από το να είμαι... απλά βολεμένος με την αγορά μου. Έστω κι αν είναι Ducati...
    κοίτα μη στη χαλασω αλλά αν έχεις λεφτά ,χτυπά το το ντουκατι...

Μετά το καστομ που είχες το μουλτι θα σου φανεί όντως σαν σούπερμπαϊκ...

Πίστεψε με το χαμόγελο σου με το ντουκατι θα μείνει περισσότερη ώρα στο πρόσωπο σου ,από ότι πάνω σε ένα σούμπερμπαϊκ ,που μπορεί να παγώσει...

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Πίστεψε με το χαμόγελο σου με το ντουκατι θα μείνει περισσότερη ώρα στο πρόσωπο σου ,από ότι πάνω σε ένα σούμπερμπαϊκ ,που μπορεί να παγώσει...
    περι ορεξεως ...
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πιστέψτε με οδηγώντας τόσο καιρό στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι όπου οι δρόμοι είναι πιο στενοί, οι ταχύτητες οι μισές, ερχόμενος στην Ελλάδα, η Αθήνα μου φαίνεται πλέον μια τεράστια παιδική χαρά! Εμένα το κυρίως θέμα που με απασχολεί είναι κατα πόσο θα με δυσκολέψει η μεταπήδηση απο Cruiser σε superbike και αν θα ήταν καλύτερη η αγορά ενός supersport. Κι όσο για on - off. Η πρώτη μου σκέψη για μηχανή ήταν η Multistrada 1200. Και για ταξίδια κάνει και για πόλη και και και και..... Αλλά όταν ανοίγω το γκαράζ προτιμώ να χαμογελώ από το να είμαι... απλά βολεμένος με την αγορά μου. Έστω κι αν είναι Ducati...

Κοίτα δεν μπορώ να γίνω τόσο πειστικός όσο ο Allstarf αλλά θα πρότεινα μπούσα αντί για ss. Είναι καλύτερο για πόλη. Και έχω ακούσει ότι βολεύει και στο μάρκετ :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    To γράφεις πολλές φορές να το εμπεδώσει?

Συμφωνώ πάντως με αυτό που έγραψες ότι θα είναι πολύ καλύτερα με ένα mega on off σαν το Ντουκατι.
    Keep spamming!!!:a13:

γα@*¥#να κινητά τηλέφωνα...

Ειλικρινά διάβασα το θρεντ και κόλλησα άσχημα ...

Αντί για HD να πάρει Mv και μάλιστα F4 ... και όλα αυτά για την Αθήνα ... μάλιστα ... άλλοι το συζητάνε σοβαρά για multi 1200 ...για την πόλη όλα αυτά ...

Δεν θες αντί να χαλάσεις τα λεφτά σου να πας να πάρεις ένα κομπλέ γαμάτο σύστημα φρένων για το Αμερικάνικο υπερωκεάνιο και ένα ντουβάρι μπροστινό να τελειώνεις ;; (που και πάλι λάθος μηχανή για την πόλη θα έχεις αλλά λέμε τώρα )

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ειλικρινά διάβασα το θρεντ και κόλλησα άσχημα ...

Αντί για HD να πάρει Mv και μάλιστα F4 ... και όλα αυτά για την Αθήνα ... μάλιστα ... άλλοι το συζητάνε σοβαρά για multi 1200 ...για την πόλη όλα αυτά ...

Δεν θες αντί να χαλάσεις τα λεφτά σου να πας να πάρεις ένα κομπλέ γαμάτο σύστημα φρένων για το Αμερικάνικο υπερωκεάνιο και ένα ντουβάρι μπροστινό να τελειώνεις ;; (που και πάλι λάθος μηχανή για την πόλη θα έχεις αλλά λέμε τώρα )

λεπτομερειες

υγ: Bleach, ε?
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

άλλοι το συζητάνε σοβαρά για multi 1200 ...για την πόλη όλα αυτά
    αν και δεν είπα αυτό ,θεωρώ το μουλτι
    ποιο "βατο" μηχανάκι από ένα σούπερσπορ...

Από όποιο άκρο και να το πιάσουμε...

μηχανη για πολη δε ψαχνεις κ το ξερουμε ολοι,

ψαχνεις ενα τουμπανο να το κυκλοφορεις μεσα στη πολη κ μαλλον τις ταρζανιες τις εχεις στο αιμα σου....

παρε οτι σου γεμιζει το ματι σου, αλλα αφου θα το εχεις για καθημερινη χρηση παρε καποιο καρατιμονο κ ασε τα κλιπ ονς γιατι θα σε πιασει η μεση σου..... :P

παρε καμια Buell για να μη νιωθεις απιστος κ τυψεις που θα αποχωριστεις τη harley.

σε λιγα χρονια θα ειναι συλλεκτικές......
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
    λεπτομερειες

υγ: Bleach, ε?
    Άσε μην πιάσεις την αρρώστια το Bleach ... πριν από αρκετό καιρό ήμουν στην ομάδα του dattebayo που μετέφραζε τους τίτλους από ιαπωνικά στα αγγλικά (τα πρώτα τρία arcs) ... τρελά ξενύχτια τα ΣΚ να βγει το επεισόδιο online ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    αν και δεν είπα αυτό ,θεωρώ το μουλτι
    ποιο "βατο" μηχανάκι από ένα σούπερσπορ...

Από όποιο άκρο και να το πιάσουμε...

ναι ρε παιδί μου δίκιο ... είναι πιο άνετο από ss στην πόλη και άμα το χεις το κάνεις αεροπλάνο , αλλά και πάλι εδώ μέσα χαραμίζεται ... άσε που μια ηλίθια πτώση μέσα στην πόλη θα κοστίσει απίστευτα νούμερα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    μηχανη για πολη δε ψαχνεις κ το ξερουμε ολοι,

ψαχνεις ενα τουμπανο να το κυκλοφορεις μεσα στη πολη κ μαλλον τις ταρζανιες τις εχεις στο αιμα σου....

παρε οτι σου γεμιζει το ματι σου, αλλα αφου θα το εχεις για καθημερινη χρηση παρε καποιο καρατιμονο κ ασε τα κλιπ ονς γιατι θα σε πιασει η μεση σου..... :P

παρε καμια Buell για να μη νιωθεις απιστος κ τυψεις που θα αποχωριστεις τη harley.

σε λιγα χρονια θα ειναι συλλεκτικές......
    +1

μηχανή εντυπωσιασμού ψάχνει ο άνθρωπος ...

αν θες εργαλείο για πόλη πάρε ένα 950SM που είναι πιστόλι τρελό ... θα πάθεις πλάκα και δεν θα θέλεις να κατέβεις ... πάρε ένα σούπερ δούκα ... επίσης τρελό όπλο και μ@υνοπαγίδα καλή..

έστω ρε αδερφέ πάρε ένα ταπεινό Hornet με το Usd του και το Abs του ...

αλλά SS για εδω μέσα ;;
    φιλικά τα γράφω δεν θέλω να παρεξηγηθούμε ...

p.s. ρε Αλέξη ζείς ρε ;;

Νέο μέλος
    Καλά ρε μεγάλε συγνώμη.
    Οδήγαγες Harley δεν ξέρω και γω πόσο καιρό και σου φαίνεται "οπισθόβαρο" το παπί;
    Νομίζω αδελφέ ότι δυο πράγματα συμβαίνουν.
    α) ή μας δουλεύεις ομαδικώς
    β) ή ότι είσαι ο γκουρού της μοτοκίνησης

Τι ακούμε καλοκαιριάτικα Θεέ μου.
    mercy!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    πριν από αρκετό καιρό ήμουν στην ομάδα του dattebayo που μετέφραζε τους τίτλους από ιαπωνικά στα αγγλικά
    Μπαρδόν ???

Ρε μαν, να σου φέρω ένα βιβλίο μαγειρικής του Nobu Matsuhisa που έχω στα Ιαπωνικά μπας και φάμε κανένα sushi της προκοπής?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    Α και για να μην το ξεχάσω. Με λίγο ψάξιμο στο car.gr μπορεί να βρεις την περσινή Μ1 του Βαλεντίνου.
    Αν βάλεις κάγκελα και μια 46άρα givi πίσω νομίζω ότι θα έχεις το απόλυτο commuter ειδικά αν μένεις προς Κυψέλη μεριά

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XTX tuning η αλλαγη μηχανης???
    από Steve_athens στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 330
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2010, 13:27
  2. Γνωμες για αλλαγη μηχανης ?
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 21:08
  3. Προτάσεις για αλλαγή μηχανής
    από dim40 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2008, 21:10
  4. Αλλαγη μηχανης στο 3μηνο
    από Aero στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2007, 22:56
  5. Αλλαγή μηχανής
    από vaskgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 00:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF