κομπιάζει μόνο με την πέμπτη ταχύτητα η στο κάνει και με τετάρτη αν την σκίσεις ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από hummel155dkw
Ακριβως αυτο το προβλημα εχω φιλε μου niko....κομπιαζει στα ψηλα.....
![]()
κομπιάζει μόνο με την πέμπτη ταχύτητα η στο κάνει και με τετάρτη αν την σκίσεις ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από hummel155dkw
Ακριβως αυτο το προβλημα εχω φιλε μου niko....κομπιαζει στα ψηλα.....
![]()
Λοιπον παιδες το ξαναδοκιμσα το μοτο...τα πραγματα εχουν ως εξης 1 2 3 τις πηγα μεχρι 7,500 στροφες προβλημα καθολου την τεταρτη την εφτασα μεχρι 135 χλμ μολις επιασε τα 130-135 κομπιασε παρα πολυ λιγο σχεδον καθολου(προς το τελος δηλαδη) βαζω πεμπτη και αρχιζει να κομπιαζει......Μετα πηγαινα σταθερα με 70 χλμ περιπου (5)...μολις το δινω να ανοιξει κ πιανει τα 85-90 αρχιζει να κομπιαζει...το ανοιγω τερμα το γκαζι και επιασε (με αρκετη δυσκολια θα ελεγα ) τα 130χλμ.....Τα κομπιασματα με τα κανει μονο με την 5η.....Δηλαδη 100χλμ 4η τιποτα......100χλμ 5η κομπιαζει.....εκεινη την ωρα το νιωθο σαν να μην μπορει να παρει καλα την βενζινη,σαν να μην σπινθιριζει κανα μπουζι.....![]()
......................
κανε ολα τα παραπανω που σου ειπαν κ βλεπεις
ξεκινα απο τα ανεξοδα
1εξαερωση ρεζερβουαρ(μην εχει βουλωσει)
2φιλτρο βενζινη αλλαγή
3μπουζι αλλαγη
4φιλτρο αερα(κανε κατι,βγαλτω, καθάρισε το ,βαλε αλλο)
κ μετα σε αυτα που θα βαλεις το χερι στην τσεπη
1τρομπα βενζινης(50e οπως κανουν κ στα africa)
2 ρύθμιση,καθαρισμα, καρμπ(ρωτα πρωτα ποσο κανει στο καθε μαστορα)
3 ρευματα(δεν νομηζω να ειναι)
ε κ τελευταιο ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
για δοκίμασε να το τελικιασεις με 4η.γενικά οδήγησε το με 4η πάνω από τα 100 για πόλη ώρα.το κιβώτιο το μπρος δεν είναι συνδεμένο με τα ηλεκτρικά της μηχανής.μόνο η νεκρα.δλδ δεν ξέρει το μότο τι ταχύτητα έχεις.μόνο ο βαθμός δυσκολίας που έχει η κάθε ταχύτητα για το μοτερ.κανε αυτό που σου λέω και λογικα θα ξεκινήσει να κομπιαζει και με την 4η.αυτό θα σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την τάπα του ρεζερβουαρ η την αντλία το φίλτρο κτλ.
giannisblest αυτο με την ταπα δεν μπορει να το δοκιμασει απλα εχοντας την ταπα ανοιχτη και επιταχυνοντας?
παντως για το τελευταιο σιγουρα αν εχει προβλημα με 5η ταχυτητα 5000-9000 στροφες πχ, σιγουρα θα υπαρχει το ιδιο προβλημα και με 4η 3η κ.ο.κ. στο ιδιο ευρος στροφων
απλα εμφανιζεται στην 5η ταχυτητα γιατι δεν εχει δυναμη.... δηλαδη 4η σε γλυκια ανηφορα ας πουμε οταν πας να κανεις το ιδιο ανοιγμα δεν κομπιαζει???? hummel πολυ περιεργο αν δεν γινεται δεν εξηγειται..... μετα ειναι αυτο που λεει ο sernodas το ξεματιασμα....
και καλα που μου θυμησε και αυτη την παλια τεχνικη να τη δοκιμασω και εγω![]()
![]()
![]()
![]()
ναι!!αν βάλει και ένα στουπί θα γίνει μολότοφ!!χαχα!!μπορεί αν την αφήσει μισόανοιχτή.και να την κολλήσει και με κάτι από μπροστά μην ανοίξει από το αέρα...με δικιά το ευθύνη φυσικά φυσικά...είναι μια αρχή πάντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosdeb
giannisblest αυτο με την ταπα δεν μπορει να το δοκιμασει απλα εχοντας την ταπα ανοιχτη και επιταχυνοντας?
παντως για το τελευταιο σιγουρα αν εχει προβλημα με 5η ταχυτητα 5000-9000 στροφες πχ, σιγουρα θα υπαρχει το ιδιο προβλημα και με 4η 3η κ.ο.κ. στο ιδιο ευρος στροφων
ε ενταξει εγω που ειμαι γνωστος καμικαζι ετσι το δοκιμασα! και φουλ ανοιχτη ταπα! κινητη μολοτοφ! μαρεσει να ζω στα ακρα:rotflmao:
πλακα πλακα και εμενα με κανει κατι τετοια κολπα ρε σεις οπως σε ενα ποστ του sernodas και με εχει γυριζει το μυαλο:hypnotize δηλαδη κατι σαν ατροφιες βενζινης που και που στις ψηλες στροφες και κυριως στο αποτομο ανοιγμα γκαζιου
τωρα περιμενω το ελευθερο φιλτρο για να το βαλω μαζι με τα μπουζι ιριδιου μπας και...
υπαρχει περιπτωση να γινεται επειδη εχω εξατμιση ελευθερας και μανισιο φιλτρο?
τι αλλο να σκεφτω τα εχω δοκιμασει ολα αντλια βενζινης, ταπα, ρυθμισμα καθαρισμα καρμπς καυσαναλιση, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικη ρε παιδια ποσο εχει το μπροσακι??Και κατι αλλο που θελω να ρωτησω το μηχανακι παιρνει παντα την ιδια ποσοτητα βενζινης/μιγματος?Δηλαδη 4η 6.000σαλ και 5η 6.000 σαλ παιρνουν/καταναλωνουν το ιδιο?![]()
![]()
τα πραγματικά κμ είναι γύρω στα 160.το κοντέρ έδειχνε και 180.θεωρητικά στην 4η ταχύτητα στις ίδιες στροφές καίει λίγο λιγότερο λόγο του ότι έχει ελαφρός μικρότερο φορτίο.αυτό αν μετρήσεις κατανάλωση με την ώρα.αλλά εμάς στις μηχανές μας νοιάζουν τα κμ.με την τετάρτη πας πιο αργά από την πέμπτη άρα κανείς πιο πολύ ώρα να φτάσεις άρα δουλεύει πιο πολύ ώρα το μοτερ άρα καίει περισότερο.
το προβληματακη αυτο μου το εκανε κ οταν το αγόρασα το 1997δλδ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosdeb
πλακα πλακα και εμενα με κανει κατι τετοια κολπα ρε σεις οπως σε ενα ποστ του sernodas και με εχει γυριζει το μυαλο:hypnotize δηλαδη κατι σαν ατροφιες βενζινης που και που στις ψηλες στροφες και κυριως στο αποτομο ανοιγμα γκαζιου
τωρα περιμενω το ελευθερο φιλτρο για να το βαλω μαζι με τα μπουζι ιριδιου μπας και...
υπαρχει περιπτωση να γινεται επειδη εχω εξατμιση ελευθερας και μανισιο φιλτρο?
τι αλλο να σκεφτω τα εχω δοκιμασει ολα αντλια βενζινης, ταπα, ρυθμισμα καθαρισμα καρμπς καυσαναλιση, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τοτε το μαγαζι που μου το ειχε πουληση εχοντας κ συνεργειο ειχε κανει τα παντα για να μην εχει αυτο το προβλημα μεχρι που τελικα μου αλλαξε τα καρμπ με ενα αλλο που ειχε εκει κ ολα καλα,το παραδωξο ειναι πως στο αλλο που εβαλε τα δικα μου καρμπ δουλευε μια χαρα![]()
τι να πω!!!!
ενα ζευγαρι καρμπ εχω κ μπορω να τα δανεισω για δοκημη εντος του γκαραζ μου
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Μεμβράνες στα κάρμπ τσεκάρατε ;
Give me fuel, Give me fire
Λοιπον μιας και εχω ρεπο σημερα λεω να ασχοληθω με το μοτο μου...Ερωτηση τι πρεπει να ξεμονταρω για να βγαλω το φιλτρο αερος?
ρεζερβουαρ κ κει απο κατω θα δεις ενα μαυρο κουτι ε εκει μεσα ειναι το φιλτροΑρχικά δημιουργήθηκε από hummel155dkw
Λοιπον μιας και εχω ρεπο σημερα λεω να ασχοληθω με το μοτο μου...Ερωτηση τι πρεπει να ξεμονταρω για να βγαλω το φιλτρο αερος?
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει