Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 109

Θέμα: Αττική οδός, Άρνηση παραχώρησης εντύπου αδυναμίας πληρωμής, πρόστιμο τροχαίας

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    διοικητης της αστυνομιας, ρε τα καθικια, γραψε σταθμο κ τμημα να ξερουμε, δεν ειναι προσωπικα στοιχεια.
    Σταθμό και τμήμα δε μου είπαν, δε μου έδωσαν ούτε το απόκομμα της κλήσης επειδή δεν υπέγραψα (από ό,τι πληροφορήθηκα μετά έπρεπε κι έτσι να μου δώσουν το απόκομμα...)
    Έχω μόνο το όνομα του ενός από τους δύο (ο άλλος ξεβίδωνε πινακίδες) και με διαβεβαίωσαν ότι οι αριθμοί μητρώων τους θα είναι διαθέσιμοι στο διοικητή αύριο, αν φυσικά το βρω.
    Με ενημέρωσαν δε ότι θα πρέπει να πάω κάπου στα Σπάτα
    τηλ 2106686300 και μου είπαν αν ήθελα να σημείωνα και το νούμερο του περιπολικού τους.(το οποίο και σημείωσα).
    Τι στο κέρατο άλλο να έκανα. Καθόμουν κι έβλεπα να μου ξεβοδώνουν τις πινακίδες για παράβαση που δεν είχα διαπράξει....Δεν είναι να τρελαίνεσαι ρε βαμώτη μου....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά έχω φάει τα μάτια μου να ψάχνω για τη σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού.Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε?

σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι καλυτερο να κρατας τον αριθμο που εχουν στα πλαγια της στολης, υστερα τον βρισκουν χωρις καθυστερησεις, αφου δεν σου ειπαν τμημα πως ξερεις σε ποιον δικα θα πας ? Θα παρεις τηλ ?

πες τον σταθμο διοδιων, 3 φορα ρωταω...

Παλαιό μέλος
    σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι καλυτερο να κρατας τον αριθμο που εχουν στα πλαγια της στολης, υστερα τον βρισκουν χωρις καθυστερησεις, αφου δεν σου ειπαν τμημα πως ξερεις σε ποιον δικα θα πας ? Θα παρεις τηλ ?

πες τον σταθμο διοδιων, 3 φορα ρωταω...
    Νομίζω στον έγραψα και πιο πάνω, νούμερο 18 με κατεύθυνση προς Μεταμόρφωση.
    Η πρώτη έξοδος για Αττική οδό νομίζω όπως έρχεσαι από Λαμία προς Αθήνα, μετά και τα τελευταία διόδια της εθνικής οδού. Πήγαινε Ν. Ιωνία και είχα 4-5 χιλιόμετρα ακόμη...!!! Χωρίς Αττική Οδό εννοείται!

κοφτε λιγο την ειρωνια ομως και μη φορτωνεστε στον καθε χριστιανο που ρωταει για συμβουλες που μπορει να σας φαινονται περιεργες.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    κοφτε λιγο την ειρωνια ομως και μη φορτωνεστε στον καθε χριστιανο που ρωταει για συμβουλες που μπορει να σας φαινονται περιεργες.
    Μα τι περίεργο έκανα ρε βαμώτο μου...???

κοιτα να δεις, απο εκεινα περναω καθε μερα χωρις να πληρωσω φυσικα, στο νεο ηρακλειο δεν ειναι ?
    Ο απο πανω φανταζομαι δεν λεει για εμενα

Παλαιό μέλος
    κοιτα να δεις, απο εκεινα περναω καθε μερα χωρις να πληρωσω φυσικα, στο νεο ηρακλειο δεν ειναι ?
    Λογικά ναι, αφού όταν μου έκοψαν την κλήση και μου άνοιξαν την μπάρα βγήκα στην πρώτη έξοδο και ήμουν στην Ηρακλείου

Τι να πεις, παντα ελεγα οτι οι υπαλληλοι στα διοδια ειναι απλως θυματα, ποσο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ πρεπει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο, ακομα και ο προισταμενος, θα το δοκιμασω καμια μερα που θα εχω χρονο, αντι να ανοιξω την μπαρα, θα ζητησω πιστωτικο, αν ερθει ο προισταμενος κ μου πει τα ιδια που ειπε σε εσενα, θα φαει πορτοκαλαδα στη μουρη

υγ. χωρις το ποτηρι φυσικα

Παλαιό μέλος
    Τι να πεις, παντα ελεγα οτι οι υπαλληλοι στα διοδια ειναι απλως θυματα, ποσο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ πρεπει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο, ακομα και ο προισταμενος, θα το δοκιμασω καμια μερα που θα εχω χρονο, αντι να ανοιξω την μπαρα, θα ζητησω πιστωτικο, αν ερθει ο προισταμενος κ μου πει τα ιδια που ειπε σε εσενα, θα φαει πορτοκαλαδα στη μουρη

υγ. χωρις το ποτηρι φυσικα
    Γιατί χωρίς παρακαλώ?

ε στην χειροτερη των περιπτωσεν... πως θα δικαιολογησεις ενα ποτηρι με τα αποτυπωματα σου στη μουρη του υπευθυνου ή μεσα στο καλυβι ? χααχαχαχαχχαχαααχχα

Χωρις καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Παλαιό μέλος
    Εν τω μεταξύ έχω ξυπνήσει από τις 6.30 το χάραμα χτες, οδηγούσα 10 ώρες περίπου και έχω χάσει τον ύπνο μου.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αγορίνα το έφαγες το πακετάκι τσάμπα και βερεσέ. Πάντως για να σε βοηθήσω, επειδή το πατρικό μου σπίτι είναι 5 λεπτά απο την τροχαία της Αττικής Οδού, τα γραφεία τους είναι στην Έξοδο Σπάτα-Παιανία, με κατεύθυνση το Ελ. Βενιζέλος, περνάς τον alfa και βγαίνεις στην αμέσως επόμενη έξοδο. Στο φανάρι στην γέφυρα κάνεις αριστερά και μετά καπάκι αριστερά.
    Καλά ξεμπερδέματα.
    San Francisco Bay Area member......

Kακώς σταμάτησες και πήγες να εξηγήσεις ...

Περνάς μαζί με το προηγούμενο αυτοκίνητο και τέλος .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Kακώς σταμάτησες και πήγες να εξηγήσεις ...

Περνάς μαζί με το προηγούμενο αυτοκίνητο και τέλος .
    Ήταν με το κουτί οπότε αμφιβάλλω αν προλάβαινε να περάσει με το προηγούμενο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    Γυρνώντας λοιπόν με το κουτί κατά τις 21.00 σήμερα,
    Εμένα μου έκαναν το ίδιο στα διοδια Σπαθοβουνίου. Ξέροντας ότι θα ακολουθήσω την παράκαμψη που είχε πριν από αυτά δεν είχα μαζί μου χρήματα. Συνήθως κουβαλάω το transponder της Αττικής Οδού αλλά αυτή τη φορά ούτε αυτό είχα μαζί μου. Φτάνοντας λοιπόν εκεί βλέπω την παράκαμψη κλειστή με μπάρες και ταμπέλα ότι για να βγείς πρέπει να πας μετά τα διόδια!!! Ο υπάλληλος δεν ήξερε τίποτα για έντυπο, και ο επέυθυνος άρχισε να φωνάζει και να λέει ιστορίες για τους δεν πληρώνω κλπ. Ήρεμα κάνω όπισθεν και παρκάρω δεξιά από τα διόδια (πριν από αυτά) και κάθομαι εκεί. (έχει ένα κτίριο της εξυπηρέτησης πελατών και στάθμευσα απ έξω μιας και δεν προβλέπεται ειδικός χώρος στάθμευσης για να εξυπηρετηθείς). Εκεί έκατσα με τον υπέυθυνο να έρχεται μενόμενος να με διώξει ενώ εγώ του εξηγούσα γιατί δεν μπορούσε να το κάνει από το σημείο που είχα παρκάρει και ότι θα κάτσω εκεί αφού δεν έχω λεφτά να περάσω

Το λοιπόν έκανα βόλτες κανένα τέταρτο παρκαρισμένος ώσπου να βρώ τι θα κάνω, η τροχαία ήρθε αλλά δεν μπορούσε να μου κάνει τίποτα στο σημείο που είχα παρκάρει. (άμα έλαχε τους το παιζα ότι είχα μηχανική βλάβη και ας το καναν ότι ήθελαν, τους εξήγησα δε τη κατάσταση και φάνηκαν να συμφωνούν μαζί μου). Σύντομα μαζεύτηκαν και άλλοι οδηγοί οι οποίοι είχαν χρήματα αλλά για το γαμώτο δεν ήθελαν να πληρώσουν. (Και γιατί άλλωστε αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να παρακάμψεις τα διόδια πέρα από το δρόμο που παράνομα έκλεισε ο ανάδοχος και δεν υπήρχε καμία προειδοποιητική πινακίδα ότι η παράκαμψη είναι κλειστή σε προηγούμενη έξοδο)

Αφού μαζεύτηκαν αρκετοί μπήκαν μέσα στην εξυπηρέτηση και έγινε τρομερή φασαρία, ο υπεύθυνος όμως άφαντος. Τελικά μετά από πολύ ώρα και για να μη γίνουν έκτροπα, άφησαν περίπου 10 αυτοκίνητα να περάσουν χωρίς να πληρώσουν από την πλαινή μπάρα που είναι για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Εγώ πάλι σε συννενοήση με τα παιδιά της τροχαίας έκανα αναστροφή και γύρισα πάλι σπίτι, αφού μου την έσπασαν και δεν είχα πια όρεξη για βόλτα...
    2 stroke Sport Touring

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αττική Οδός, σήμερα, ώρα 22:15...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 07:52
  2. Αττική Οδός έξοδος 18...
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 10:09
  3. Αττική Οδός - Περιπολικό