BEL-RAY και ησυχαζεις μια και εξω..λυπαινει δεν φευγει μεχρι τα 200κατι και αμα λαχει κανει και καφεδακι στη διαδρομη..
αν και τωρα τελευταια ειναι λιγο δυσευρετα...![]()
BEL-RAY και ησυχαζεις μια και εξω..λυπαινει δεν φευγει μεχρι τα 200κατι και αμα λαχει κανει και καφεδακι στη διαδρομη..
Throttle that mysterious friend of ours
Πάντα ήταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
...
![]()
Sent from me using a computer.
και ποιο ειναι αυτο ρε μαστορη αν επιτρεπεται να το δοκιμασουμε και εμεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Τώρα το έχω αλλάξει με ένα άλλο το οποίο όταν το ρίχνεις πάνω στην αλυσίδα κάνει σαν αφρό και είναι πάρα πολύ υγρό
τσιιρσ![]()
πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια
και εγώ βάζω της wurth το σπρευ, για oring και δεν λερώνει καθόλου.
η αλήθεια είναι πως θέλει λίγο συχνά λάδωμα,αλλά είναι μικρό το μπουκαλάκι και το παίρνεις μαζί σου σε ταξίδια.
εγώ βάζω κάθε 400-500 χλμ. ή σε ταξίδι το πολύ στα 700.
η αλυσίδα έχει κάνει μέχρι τώρα 37.000 χλμ και είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση.
ps= κάποτε παιδευόμουν και εγώ με το motul
και το bel ray είναι πολύ καλό..
+1 Βάζω το ξηρό λιπαντικό σπρέι της wurth και έχω βρει την υγειά μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
[B]και εγώ βάζω της wurth το σπρευ, για oring και δεν λερώνει καθόλου.
η αλήθεια είναι πως θέλει λίγο συχνά λάδωμα,αλλά είναι μικρό το μπουκαλάκι και το παίρνεις μαζί σου σε ταξίδια.
η αλυσίδα έχει κάνει μέχρι τώρα 37.000 χλμ και είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση.
/B]
Στα (-) οτι είναι πανάκριβο το ρημάδι!
απο περιεργεια το MOTUL ποσο το πηρατε. απο σερρες το πηρα 17 ευρωΑρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
ναι,εγώ γιάννενα το παίρνω 16 ευρά![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
+656Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
και εγώ βάζω της wurth το σπρευ, για oring και δεν λερώνει καθόλου.
ps= κάποτε παιδευόμουν και εγώ με το motul
και το bel ray είναι πολύ καλό..
WURTH HHS ξηρό λιπαντικό κι άσε τους άλλους να παιδεύονται![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Παίδες τι γίνεται με το HTS, κάνει για λίπανση αλυσίδας; Εδώ και τα χαρακτηριστικά του.
Είναι πανάκριβο βέβαια αλλά στο μαγαζί που δουλεύω το βρίσκω τσαμπέξ και σε αφθονία![]()
![]()
![]()
Προδιαγραφές εδώ αλλά δε νομίζω ότι κάνει. Δε λέει πουθενά ότι είναι κατάλληλο για ORingsΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παίδες τι γίνεται με το HTS, κάνει για λίπανση αλυσίδας; Εδώ και τα χαρακτηριστικά του.
Είναι πανάκριβο βέβαια αλλά στο μαγαζί που δουλεύω το βρίσκω τσαμπέξ και σε αφθονία![]()
![]()
σε αντίθεση με
αυτό . Μιας και δουλεύεις σε μαγαζί δεν κοιτάς μήπως και σας στο δίνουν σε χαμηλή τιμή από την wurth; Στους επαγγελματίες παίζουν σημαντικές εκπτώσεις σε σχέση με τους πελάτες λιανικής![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Το κακό είναι ότι θα μου τα στείλουν 12άδα και σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μάλλον "κρα" θα κάνει ότι κάνω μαλακιούλες..Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Μιας και δουλεύεις σε μαγαζί δεν κοιτάς μήπως και σας στο δίνουν σε χαμηλή τιμή από την wurth; Στους επαγγελματίες παίζουν σημαντικές εκπτώσεις σε σχέση με τους πελάτες λιανικής![]()
![]()
Παρεπιπτόντως, δεν ήξερα ότι υπήρχε ΗΗS για αλυσίδες μοτοσυκλετών. Μέχρι πριν από λίγο νόμιζα ότι μιλούσατε γι'αυτό κι αναρρωτιώμουν αν όντως έκανε για την αλυσίδα..
![]()
\Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
ναι,εγώ γιάννενα το παίρνω 16 ευρά![]()
Μια χαρά είναι τα 16€, συγκεκριμένα είναι η καλύτερη τιμή που έχω βρει στην Αθήνα αλλά επειδή το μαγαζί μου πέφτει μακρυά το παίρνω 18€ από γειτονικό μου.
δοκιμασα αρκετα σπρευ αλυσιδας και σχοδον ολα εκαναν κομπους στην αλυσιδα η πετουσαν πολυ υλικο στην ζαντα,τα σταματησα και πλεον χρησιμοποιω βαλβολινη την οποια περναω με ενα πινελακι στην αλυσιδα και εχω παντα στην μηχανη πανω ενα απλικατερ του φαρμακιου γεματο για τον δρομο,η αλυσιδα ειναι ποιο αθορυβη χωρις κομπους και πεταει ελαχιστο λαδι στην ζαντα.
το χει παρει το αυτακι μου(η δορυφορικη δηλαδη που χω προσκολημενη στο κεφαλι μου)για βαλβολινη και ακουσα οτι κανει γαμω τις δουλειες...για πειτε καμια γνωμη οι χρηστες..Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
δοκιμασα αρκετα σπρευ αλυσιδας και σχοδον ολα εκαναν κομπους στην αλυσιδα η πετουσαν πολυ υλικο στην ζαντα,τα σταματησα και πλεον χρησιμοποιω βαλβολινη την οποια περναω με ενα πινελακι στην αλυσιδα και εχω παντα στην μηχανη πανω ενα απλικατερ του φαρμακιου γεματο για τον δρομο,η αλυσιδα ειναι ποιο αθορυβη χωρις κομπους και πεταει ελαχιστο λαδι στην ζαντα.![]()
Throttle that mysterious friend of ours