Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Νεος ιος ? (για κομπιουτεραδες)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μαθήματα χωρίς χρέωση.

1. το restore σαν διαδικασία δεν αφαιρεί ούτε καθαρίζει ιούς. Παραμένει εκεί αδρανής για να γαμ... το σύμπαν και πάλι όταν μπορέσει. Το συγκεκριμένο μάλλον για spyware/malware το κόβω παρά για ιό.

Τον ιο τον αντεγραψα στις 22 εγω στο pc και με το restore πηγε στις 20 (του μηνα).
    Ειναι ακομα στο pc ο ιος ?

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Πάω στο verdict από τα 2 που μου έστειλες για να μη λέμε πολλά

Τop Picks

Given how close the two classes of products are in terms of speed and effectiveness, the two biggest factors are features and customer support. With some exceptions, you get better customer support and more comprehensive security features with a paid product, but if you're willing to forgo these, it's definitely worth considering going free.

1. More Security Features

Professional version has more security features than free version, it has more ability to protect and remove many types of malware. Let see the summary in the following:

Pro Version: Anti-virus, Protection against Worms and Trojans, Anti-spyware and adware, Anti-Rootkits, Web Shield.

Free Version: Anti-virus, Protection against Worms and Trojans.(Note: Anti-spyware also include in free edition for some companies like AVG, Avast! but just basic protection)

2. More Convenience

Since the company got money from selling professional edition, they also provide you more convenience as return to what you have paid.

You get technical support and help from company when you have problem.

You do not need to find other free anti-spyware, free anti-rootkits software to install in your computer. Just one professional antivirus package has these features.

Δλδ το κέρδος μηδαμινό , κάποια features παραπάνω από τα επι πληρωμή και καλύτερο support σε περίπτωση που θέλεις να αφαιρέσεις κάποιο ιο , καθώς ότι με τα εμπορικά παίρνεις τα πάντα σε ένα πακέτο και είσαι οκ . . . διαφορετικά χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα για ιούς , άλλο για malware , άλλο για rootkits και πάει λέγοντας ... Ακόμα δε βρίσκω το λόγο να δίνω 40-50 € το χρόνο για να έχω αυτές τις ευκολίες όταν πρόκειται για το pc στο σπίτι μου !!!
    Respect mah authoritah!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Τον ιο τον αντεγραψα στις 22 εγω στο pc και με το restore πηγε στις 20 (του μηνα).
    Ειναι ακομα στο pc ο ιος ?
    yep

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ειμαι της γνωμης οτι απο την στιγμη που τον τσιμπησες,οσο πιο γρηγορα φορματαρεις τοσο το καλητερο για την ψυχικη υγεια σου.
    Εγω εχω το NOD32 που ειναι και ελαφρυ και φορματαρισμα εχω ξεχασει πως γινεται -ειδικα οταν εκοψα τα προγραμματα και φλασιες απο tucows klp-
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

nod64, το εβαλα αλλα ειναι για ενα μηνα

Ψάξε για virus removal tool , αφού έχεις βρει τον ιο ποιός είναι ... Μετά ακολούθησε τη διαδικασία όπως περιγράφεται εκεί που θα κατεβάσεις το προγραμματάκι !!!!

Έχω XP από το 2006 στο ίδιο μηχάνημα και δεν χρειάστηκε format ποτέ μιας και η διαδικασία είναι μπίζιλη όταν πρόκειται για αυθεντικά Win . Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κάποιο εμπορικό antivirus μόνο free .

Ρε γαμωτο... Τοσο ασχετος ειμαι ?

Το nod64 δεν βρισκει κατι, το malwarebytes βρηκε κατι τρογιαν (ασχετα προφανως) κ τα διεγραψε, προβλημα δεν εχω.

Γιατι λες οτι ο ιος ειναι στο pc ακομα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Όσον αφορά firewall.. προσωπικά κάνω χρήση και δωρεάν και επι πληρωμή (αναλόγως το σύστημα που έχω). Το μυστικό έτσι και αλλιώς σε αυτές τις εφαρμογές είναι να φτάσεις σε βάθος ανάλυσης πακέτου δεδομένων και θύρας επικοινωνίας.
    αυτη ειναι δουλεια του.
    το firewall των win μονο το ονομα εχει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Έχω XP από το 2006 στο ίδιο μηχάνημα και δεν χρειάστηκε format ποτέ μιας και η διαδικασία είναι μπίζιλη όταν πρόκειται για αυθεντικά Win . Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κάποιο εμπορικό antivirus μόνο free .
    καποιοι κανουν format καθε 3 μηνες κ κατι τετοια χαζα....
    οποιος ειναι αναλογου σκεπτικου δε χρειαζεστε να ασχολειτε με κανενα antivirus, malware ουτε αλλο cleaner απλα καντε format
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Το nod64 δεν βρισκει κατι, το malwarebytes βρηκε κατι τρογιαν (ασχετα προφανως) κ τα διεγραψε, προβλημα δεν εχω.

Οταν τον τσιπμησεις κανει αντιγραφα του εαυτου του και παει σε διαφορα σημεια και πολλαπλασιαζεται -γιαυτο τον λενε ιο- αν βαλεις ενα προγραμμα αφου τον εχεις τσιμπησει θα τον βρει αλλα οχι σιγουρα και οπου αλλου εχει παει εκεινη την στιγμη.
    Γιαυτο ειναι να ΜΗΝ σου κατσει...δλδ προληψη.
    Υπαρχει και η αλλη λυση -που μαλλον δεν την εχεις - να ξερεις πολυ καλα το συστημα και μεσω εργαλειων να ψαχνεις ,να βρησκεις και να διαγραφεις,μετονομαζεις κλπ κλπ αλλα πρεπει να εισαι γνωστης και περνει παρα πολυ ωρα....οποτε κανε ενα φορματαρισμα να ξεμπερδευεις.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

ΦΟΡΜΑΤ .......ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    το malwarebytes βρηκε κατι τρογιαν
    Μπαχτσές είιναι το PC σου φιλαράκι ..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αν δεις τα ονόματα των ιών να "τρεχουν" ξανά, βάλε το όνομα στην αναζήτηση και μόλις βρει τα αρχειάκια, σβήσε τα!

Επίσης, βάλε το spybot και θα ησυχάσεις μια και καλή! Δεν είναι αντιβάιρους, λειτουργεί συμπληρωματικά.
    "Qu ils mangent de la brioche"

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κατέβασε το ΗijackThis και κάνε scan

Intego software...

Τι, δεν έχετε mac? Τι κρίμα....

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Τρεξε ενα combofix και θα στο κανει το πισι περδικι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλη μια ερωτηση για κομπιουτεραδες...
    από devil's animal στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 11:08
  2. Για κομπιουτεραδες....help
    από Boxer στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2010, 13:32
  3. Για κομπιουτεράδες.
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2010, 14:08
  4. Ο νεος υμνος για την Ελλαδα στο Euro 2008!!!!
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2008, 23:25
  5. Για κομπιουτεραδες
    από Afrikaner στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2008, 13:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας