Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 124

Θέμα: Πανεπιστήμια & Άσυλο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Και πολύ καλά του έκαναν του ασύλου.
    Μονο κακό έκανε.

Ποτέ δεν υπήρχε το άσυλο με την έννοια που είχε μέχρι τώρα . ο νόμος έλεγε καθαρά ότι είναι στο χέρι του πρύτανη και της εισαγγελίας να κάνουν άρση του ασύλου και επίσης αν παρατηρηθούν κακουργηματικές πράξεις γίνεται άρση του ασύλου αυτόματα αλλά λόγο ότι ο πρύτανης μέχρι τώρα εκλέγονταν από φοιτητές φοβόταν να μην χάσει την θέση και δεν έκανε άρση ποτέ .

Αρχικά δημιουργήθηκε από gaz6
    Δεν πάμε καλά εδω μέσα. Ένα μέρος υπήρχε οπου ο μπάτσος δεν μπορεί να σε δείρει και να σου ρίξει ληγμένο χημικό χωρίς λόγο και πάει και αυτό.

Μόνο μέσα από το άσυλο μπορεί να έρθει αλλαγή μάγκες....

Τετέλεσθαι...

Ο "μπάτσος" είναι η αιτία όλων των κακών δηλαδή?
    Για τα κομματόσκυλα που κουρνιάζουν μεσα στο άσυλο και για τους αναρχικούς δηλαδή no problem?

Μήπως αυτός που ειναι πίσω από τον μπάτσο είναι και πίσω από αυτούς μου λες;

Αφαίρεσε το μήπως και το ερωτηματικό καλύτερα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Τραγικό μάλλον που υπάρχουν άνθρωποι που πιστευουν οτι τα ξέρουν ολα...
    Αυτό πάλι που το πας; Αυτό κι αν είναι τραγικό!!!

Παλαιό μέλος
    Δεν πάμε καλά εδω μέσα. Ένα μέρος υπήρχε οπου ο μπάτσος δεν μπορεί να σε δείρει και να σου ρίξει ληγμένο χημικό χωρίς λόγο και πάει και αυτό.

Μόνο μέσα από το άσυλο μπορεί να έρθει αλλαγή μάγκες....

Τετέλεσθαι...

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος μάγκα κάνε μια κατάληψη ειρηνική περιφρούρησε το πανεπιστήμιο και γενικά τον χώρο σου μην αφήνεις να μπαίνουν μέσα μ@λ@κισμενα παιδάκια που αυτοαποκαλούνται χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει αυτό και πίστεψε με ότι θα έχεις και αποτελέσματα και δεν θα σε πειράξει κάνεις μπάτσος .

Μήπως αυτός που ειναι πίσω από τον μπάτσο είναι και πίσω από αυτούς μου λες;

Αφαίρεσε το μήπως και το ερωτηματικό καλύτερα....
    Και άμα είναι δηλαδή η ανώτερη αρχή πίσω απο τον αστυνομικό,μέσω του ασύλου τι μπορούμε να κάνουμε? Ό,τι γινόταν εδω και 25 χρόνια? Η αλλαγή μπορεί να έρθει όταν ο καθένας απο μας θα είναι έτοιμος να κάνει υποχωρήσεις στο ατομικό του συμφέρον μπροστά στο συλλογικό.Και με το να διατηρουμε το άσυλο,που τους περισσότερους δεν τους βοηθησε ποτε,δεν γίνεται δουλεια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Εγώ πιστεύω οτι η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου απ΄τις κομματικές νεολαίες κατά την εκλογή πρύτανη, αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα στις αξιοκρατικές διαδικασίες του πανεπιστημίου.
    Αυτο έπρεπε να έχει γίνει εδω και αρκετά χρόνια οντως ... απο εκεί και πέρα οκ .. στο βωμό της δήθεν συναινεσης με δεξιά κομματα βρέθηκε και η ευκαιρία να καταργήσουν το άσυλο.

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Τετέλεσθαι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

H μεγαλύτερη λέρα των πανεπιστημίων είναι όλες οι κομματικές παρατάξεις και τα κομματόσκυλα που τις υπηρετούν .

Τη λυπηρό , να βλέπεις νέους ανθρώπους αντί να οραματίζονται και να δημιουργούν στο φυσικό τους χώρο ( το πανεπιστήμιο δλδ) να προσκυνούν κομματικές σημαίες και ηλίθιες πολιτικές από που και αν προέρχονται αυτές .

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    να δωσεις τα χαιρετισματα μου στον ricky και τον hawai.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    H μεγαλύτερη λέρα των πανεπιστημίων είναι όλες οι κομματικές παρατάξεις και τα κομματόσκυλα που τις υπηρετούν .

Τη λυπηρό , να βλέπεις νέους ανθρώπους αντί να οραματίζονται και να δημιουργούν στο φυσικό τους χώρο ( το πανεπιστήμιο δλδ) να προσκυνούν κομματικές σημαίες και ηλίθιες πολιτικές από που και αν προέρχονται αυτές .

+1000
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    25-08-2011 10:23

Συνεχιστε, συνεχιστε ετσι, μετα θα λέτε που πήγε το θρεντ
    6 λεπτά αργότερα.....

25-08-2011 10:29

Κακό είναι αυτο;
    "Θελει η πουτανα να κρυφτεί , και η χαρά δεν την αφήνει"

Ρε...δεν μπορεις να ζήσεις χωρις αυτα τα thread.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    να δωσεις τα χαιρετισματα μου στον ricky και τον hawai.
    Με τον πατέρα του hawai κάθομαι τωρα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Όσο υπάρχει ακόμα θα πώ γιατί το Πανεπιστήμιο καταρρέει και γιατί θεωρώ ότι όντως είναι κακό.

Μέσα στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται περικοπές που αφορούν, σίτηση, στέγαση, συγγράμματα. Επίσης μετά από τις διορθώσεις οι ίδιοι καθηγητές θα είναι στις ίδιες θέσεις με τα ίδια μυαλά.

Άρα: ο ίδιος καθηγητής θα σε κόβει γιατί γουστάρει, θα καθυστερεί τις σπουδές σου και σε συνδυασμό με το όριο φοίτησης που πλέον είναι 6 χρόνια θα σε σουτάρει γιατί απλά δεν γουστάρει τη φάτσα σου.

Δεν θεωρώ ότι τώρα λειτουργούν τα Πανεπιστήμια άψογα αλλά επίσης δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν σωστά μετά από το νομοσχέδιο. Το βάρος πλέον πάει στους φοιτητές και στους γονείς τους και αναφέρομαι κυρίως στο οικονομικό. Προσωπικά αναγκάζομαι να δουλέυω έξω γιατί οι δικοί μου ΔΕΝ έχουν χρήματα να μου μοιράζουν για να σπουδάζω. Αυτό δυστυχώς με κάνει να μένω πίσω σε μερικά μαθήματα. Εν γνώση μου αλλά πείτε μου τι καλύτερη λύση έχετε εσείς για μια τέτοια κατάσταση. Έχω να πληρώσω το νοίκι μου, τη βενζίνη μου, τα εισητήρια μου και όχι δεν τρέχω στα κλαμπ και στα μπαρ ή στις καφετέρειες να κωλοβαράω. (μήπως τελικά αποτελώ εξαίρεση? Και πάλι με θίγει όμως η ρύθμιση αυτή).

Ξέρω ότι κάποιοι θα εμφανιστούν να υπερασπιστούν τους καθηγητές και να υποστηρίξουν ότι λάθος είμαι εγώ αφού θα έπρεπε να σπουδάζω και όχι να δουλεύω, η αφού δεν έχω να τα μαζέψω και να πάω να βόσκω πρόβατα σε κανένα βουνο. Δυστυχώς όμως τα 4 χρόνια που κοντεύω πλεόν στη Σχολή έχω δεί πόση σαπίλα υπάρχει.

Φέτος έγινε απόπειρα να μας διακοπεί η σίτηση, πράγμα το οποίο προφανώς τελικά θα γίνει, ενώ την ίδια ώρα εγκρίθηκε εξοπλισμός αξίας 50.000 ευρώ ο οποίος παρέμεινε αχρησιμοποίητος γιατί τελικά δεν χρειαζόταν. Την ίδια επίσης χρονιά μπήκε ψευδοροφή σε όλα τα κτίρια καθώς και ψευτουπόστεγα και ταμπέλες για ομορφιά! Τοποθετήθηκαν ανελκυστήρες για άτομα με ειδικές ανάγκες και παραμένουν κλειδωμένοι ακόμα και γι αυτά τα άτομα!!!! Και φυσικά 4 χρόνια στη σχολή και 3η φορά ανακαίνηση στις τουαλέτες (αλλά χαρτί δεν υπάρχει γι αυτό σκουπιστείτε με την μπλούζα σας). Εδώ ο κόσμος χάνεται και η σχολή καλλωπίζεται δηλαδή. Ο ίδιος ο πρόεδρος έχει διορίσει τους μισούς και πλέον συγγενείς του (χαρακτηριστική η διαφήμιση με το Γιώργο που φώναξε ο άλλος στο γήπεδο και μέτραγε κεφάλια) και κατηγορεί για όλα τα κακά της μοίρας του τους φοιτητές.

ΌΜΩΣ: Λεφτά για σίτηση δεν υπάρχουν (Να Κοπεί), Λεφτά για στέγαση δεν υπάρχουν (Κόπηκε μιας και οι εστίες που διαχειριζόταν η σχολή μας έχουν κλείσει), λεφτά για συγγράματα δεν υπάρχουν (Πληρώστε και αγοράστε).

Οι παρατάξεις για μένα ήταν μεγάλη πληγή και καλύτερα να πάρουν πόδι, αλλά σίγουρα η νοοτροπία δεν θα αλλάξει. Ο έχων βύσμα περνάει, ο μη έχων καλά να πάθει... Απορώ όμως πως δεν έχουν αντιδράσει ακόμα.

Σκέφτομαι όμως και το άλλο, όπως με όλες τις αλλαγές θα πούν κάποιοι: "Δεν βαριέσαι, μπορούσε να είναι και χειρότερα, συνεχίζουμε με ότι έχουμε..." and life goes on, είτε έτσι είτε αλλιώς. Μακάρι να διαμαρτύρομαι (μόνος μου φωνάζω) άδικα και σαν άλλη ουτοπία την πρώτη Σεπτέμβρη να μπούμε σε μια τέλεια καθ όλα σχολή, οργανωμένη, λειτουργική, που θα προσφέρει αξιοπρεπείς σπουδές και μάλιστα ανώτερου επιπέδου από ότι προσέφερε τώρα... (ακόμη και τώρα που τα γράφω συνεχίζω να το θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ)
    2 stroke Sport Touring

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Όσο υπάρχει ακόμα θα πώ γιατί το Πανεπιστήμιο καταρρέει και γιατί θεωρώ ότι όντως είναι κακό.

Μέσα στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται περικοπές που αφορούν, σίτηση, στέγαση, συγγράμματα. Επίσης μετά από τις διορθώσεις οι ίδιοι καθηγητές θα είναι στις ίδιες θέσεις με τα ίδια μυαλά.

Άρα: ο ίδιος καθηγητής θα σε κόβει γιατί γουστάρει, θα καθυστερεί τις σπουδές σου και σε συνδυασμό με το όριο φοίτησης που πλέον είναι 6 χρόνια θα σε σουτάρει γιατί απλά δεν γουστάρει τη φάτσα σου.

Δεν θεωρώ ότι τώρα λειτουργούν τα Πανεπιστήμια άψογα αλλά επίσης δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν σωστά μετά από το νομοσχέδιο. Το βάρος πλέον πάει στους φοιτητές και στους γονείς τους και αναφέρομαι κυρίως στο οικονομικό. Προσωπικά αναγκάζομαι να δουλέυω έξω γιατί οι δικοί μου ΔΕΝ έχουν χρήματα να μου μοιράζουν για να σπουδάζω. Αυτό δυστυχώς με κάνει να μένω πίσω σε μερικά μαθήματα. Εν γνώση μου αλλά πείτε μου τι καλύτερη λύση έχετε εσείς για μια τέτοια κατάσταση. Έχω να πληρώσω το νοίκι μου, τη βενζίνη μου, τα εισητήρια μου και όχι δεν τρέχω στα κλαμπ και στα μπαρ ή στις καφετέρειες να κωλοβαράω. (μήπως τελικά αποτελώ εξαίρεση? Και πάλι με θίγει όμως η ρύθμιση αυτή).

Ξέρω ότι κάποιοι θα εμφανιστούν να υπερασπιστούν τους καθηγητές και να υποστηρίξουν ότι λάθος είμαι εγώ αφού θα έπρεπε να σπουδάζω και όχι να δουλεύω, η αφού δεν έχω να τα μαζέψω και να πάω να βόσκω πρόβατα σε κανένα βουνο. Δυστυχώς όμως τα 4 χρόνια που κοντεύω πλεόν στη Σχολή έχω δεί πόση σαπίλα υπάρχει.

Φέτος έγινε απόπειρα να μας διακοπεί η σίτηση, πράγμα το οποίο προφανώς τελικά θα γίνει, ενώ την ίδια ώρα εγκρίθηκε εξοπλισμός αξίας 50.000 ευρώ ο οποίος παρέμεινε αχρησιμοποίητος γιατί τελικά δεν χρειαζόταν. Την ίδια επίσης χρονιά μπήκε ψευδοροφή σε όλα τα κτίρια καθώς και ψευτουπόστεγα και ταμπέλες για ομορφιά! Τοποθετήθηκαν ανελκυστήρες για άτομα με ειδικές ανάγκες και παραμένουν κλειδωμένοι ακόμα και γι αυτά τα άτομα!!!! Και φυσικά 4 χρόνια στη σχολή και 3η φορά ανακαίνηση στις τουαλέτες (αλλά χαρτί δεν υπάρχει γι αυτό σκουπιστείτε με την μπλούζα σας). Εδώ ο κόσμος χάνεται και η σχολή καλλωπίζεται δηλαδή. Ο ίδιος ο πρόεδρος έχει διορίσει τους μισούς και πλέον συγγενείς του (χαρακτηριστική η διαφήμιση με το Γιώργο που φώναξε ο άλλος στο γήπεδο και μέτραγε κεφάλια) και κατηγορεί για όλα τα κακά της μοίρας του τους φοιτητές.

ΌΜΩΣ: Λεφτά για σίτηση δεν υπάρχουν (Να Κοπεί), Λεφτά για στέγαση δεν υπάρχουν (Κόπηκε μιας και οι εστίες που διαχειριζόταν η σχολή μας έχουν κλείσει), λεφτά για συγγράματα δεν υπάρχουν (Πληρώστε και αγοράστε).

Οι παρατάξεις για μένα ήταν μεγάλη πληγή και καλύτερα να πάρουν πόδι, αλλά σίγουρα η νοοτροπία δεν θα αλλάξει. Ο έχων βύσμα περνάει, ο μη έχων καλά να πάθει... Απορώ όμως πως δεν έχουν αντιδράσει ακόμα, μιας και το νομοσχέδιο προβλέπει να πάρουν πόδι...

Σκέφτομαι όμως και το άλλο, όπως με όλες τις αλλαγές θα πούν κάποιοι: "Δεν βαριέσαι, μπορούσε να είναι και χειρότερα, συνεχίζουμε με ότι έχουμε..." and life goes on, είτε έτσι είτε αλλιώς. Μακάρι να διαμαρτύρομαι (μόνος μου φωνάζω) άδικα και σαν άλλη ουτοπία την πρώτη Σεπτέμβρη να μπούμε σε μια τέλεια καθ όλα σχολή, οργανωμένη, λειτουργική, που θα προσφέρει αξιοπρεπείς σπουδές και μάλιστα ανώτερου επιπέδου από ότι προσέφερε τώρα... (ακόμη και τώρα που τα γράφω συνεχίζω να το θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ)
    2 stroke Sport Touring

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2011, 13:14
  2. Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 04:17
  3. βοηθεια για πανεπιστημια
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:33
  4. Παναγιωταρέα & Πανεπιστήμια.....
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2007, 07:06
  5. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF