Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 79

Θέμα: Ηθελα το Gladius...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Τι ανούσια που ειναι αυτα τα posts ?
    Λες και θα πειστεις απο τα λεγομενα κάποιων εδω μεσα
    και βαση αυτου θα αγοράσεις την κατάλληλη μηχανη.

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Τι ανούσια που ειναι αυτα τα posts ?
    Λες και θα πειστεις απο τα λεγομενα κάποιων εδω μεσα
    και βαση αυτου θα αγοράσεις την κατάλληλη μηχανη.

οχι, δε θα πειστω αλλα θα εχω καποια βαση να στηριχτω στην επιλογη μου.
    δυστυχως δεν εχω ουτε την εμπειρια ουτε τη γνωση καποιων εδω μεσα (συμπεριλαμβανομενου και εσενα που εχω διαβασει αρκετα)

την επιλογη μου την ειχα κανει και ηταν το Gladius αλλα καποιος που ηξερε πολλα περισσοτερα απο μενα, μου εδειξε 2-3 πραγματα τα οποια ηταν απολυτως σωστα οποτε η επιλογη μου ηταν ακυρη!

Υπαρχουν πολλα που μ'αρεσουν, αλλα δε μπορω να παω να παρω GSX-R, ουτε το Ζ, γιατι θα σκωτωθω την επομενη μερα!

οπως και να'χει συζιτηση κανουμε,
    για μηχανακια,
    ακομα και μ!@#$ες να μου πει καποιος καλοδεχουμενο ειναι, γιατι δε θα ειναι οι ιδιες που μου λεει ενας πωλητης που απλα θελει να ξεφωρτωθει το στοκ του
    One with everything

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101

καμια ιδεα;
    ER-6 ίσως...
    Give me fuel, Give me fire

xj6 με abs

http://www.yamaha-motor.gr/gr/produc...s/xj6-abs.aspx

ρίχτου μια ματιά είναι ό,τι ακριβώς ζητάς

τέλειο για αρχάριο, τετρακύλινδρο, λίγα άλογα, δύναμη από χαμηλά, φτηνό, απίστευτα αξιόπιστο (YAMAHA), όμορφο και έχει πολύ καλή κατανάλωση

Παρα πολυ καλο!

Λιγο που το εψαξα ιντερνετικα ειναι τελειο, θα παω να του ριξω και μια ματια απο κοντα!
    thanks

Για το FZ6 S2 / ABS τι πιστευετε;
    αξιζει;
    One with everything

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
    την επιλογη μου την ειχα κανει και ηταν το Gladius αλλα καποιος που ηξερε πολλα περισσοτερα απο μενα, μου εδειξε 2-3 πραγματα τα οποια ηταν απολυτως σωστα οποτε η επιλογη μου ηταν ακυρη!
    τι ακριβώς σου έδειξε;

Εκει που το εκλεισα μου πηγαινε συνολικο κοστος 6600 (apo 5995), το δικο μου σκουτερακι μου το επαιρναν σχεδον τσαμπα, δωρο μονο συναγερμος ενω ισχυριζονται πολλα παραπανω ενω υπαρχουν μηχανακια που αν τα παρεις μεταχειρισμενα (οπως π.χ ενα FZ6 S2 που βρηκα με 2800χμ με 6 χιλιαρικα) πολυ αρωτερα απο το Gladius.

Μετα, αν βγαλουμε το οικονομικο κομματι, να σου πω την αληθεια αν ειχε ΑΒΣ εγω θα το επαιρνα αλλα λογο του οτι ειμαι αρχαριος (ασχετος δηλαδη) χωρις ΑΒΣ δεν το συζηταω

Και κατι αλλο ειναι οτι το μηχανακι αυτο δεν εχει πουλησει καθολου, αν ειναι 70 αλογα, χωρις ΑΒΣ δικυλινδρο το σιγουρο ειναι οτι σε 1-2 χρονια θα το βαρεθω και θα θελω να το πουλησω... και ποιος να το παρει; Αρα η αξια του παει αυτοματος αρκετα κατω

Καταληξη, αν ειμαι διαθεσιμος να δωσω 6 χιλιαρικα, θα μπορουσα να παρω κατι ανωτερο (hornet, xj6, μεταχειρισμενο Fazer, gsr v-strom)

Εχει αδικο;
    One with everything

Νέο μέλος
    κοιτα... για τον αντιπροσωπο δεν μπορω να σου πω διοτι δεν γνωριζω τι κανει ο καθενας. τωρα το fz6 που λες ειναι ενα τελειως διαφορετικο μηχανακι. τελειως διαφορετικο στησιμο και χρηση.

για το ABS δεν μου πεφτει λογος, αλλα σιγουρα οσοι διαλεγουν μηχανη τετοιου τυπου χωρις ABS το κανουν για καθαρα οικονομικους λογους και τιποτα αλλο.

για τη μεταπωληση εχεις ενα δικιο. απο εκει και περα σε 1-2 χρονια κανεις δεν ξερει που μπορει να ειμαστε και σε τι κατασταση με τα οσα γινονται.

οσο για το ανωτερο. αν ψαχνεις κατι οικονομικο παρε v-strom αν δεν σε πειραζει το οτι σε λιγο βγαίνει η νεα εκδοση. για fazer σου ειπα πως πας τελειως αλλου. για hornet δεν ξερω δεν απαντω!

για το yamaha κοιτα το σκεφτομουν σοβαρα, λογω του ABS. ειχα την ευκαιρια και το ειχα στην κατοχη μου για 3ημερο. ειναι μια απλη, φτηνιαρικη copia του fz6, η οποια δεν εχει πετυχει κιολας. δειχνει ψευτικο, αλλα δεν παυει να ειναι yamaha

Τι να σου πω, ότι εχω μπερδευτεί όσο δε πάει φαίνεται,
    Από τη μία είναι η κ@**λα μου για τις μηχανές που με σπρώχνει να πάρω gsr,hornet, fz6 κλπ, από την άλλη ο διάολος ο φόβος μη παω να σκοτωθώ που μου λέει να κάτσω στ'αυγά μου με το σκούτερ, ή έστω να πάρω κάτι "ασφαλές" όπως το v-storm ή το cbf και τέλος η καταραμένη φτώχεια που με αναγκάζει να πάρω φθηνό μηχανάκι ή μεταχειρισμένο που που δε καίει...

Και κάθομαι και ζαλιζω κ εσάς μπας και δω κάτι που δε βλέπω...

Να'στε καλά ρε παιδιά!
    One with everything

Δεν κοιτάς ένα vstrom που βρωμάει ο τόπος από δαύτα και πιθανόν να σε καλύψουν σε ότι χρειαστείς?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Τελικά τι πήρες φίλε μου; Εγω ήμουν κατοχος GSR και εχω να επιβαιβεωσω οτι οτι μηχανακι ειναι αψογο, εκτος του οτι εχει λιγο μεγάλη κατανάλωση. 6.5 - 7 lt/100. Εχει αρκετο γκάζι, αλλα και αρκετα καλά φρένα. Στα + του GSR θα προσθέσω επισης την ανετη και μεγαλη σέλα που έχει και για τους δυο αναβάτες. Εχει την μεγαλύτερη απο ολα τα γυμνά. Βεβαια εαν εισαι απειρος, και τα 70-80 αλογα που έχουν τα αλλα 600 αρια (ER6n,XJ6,Gladius) δεν ειναι καθόλου λίγα...

Εγώ αρχισα με Honda CBF 250 για 3 χρονια, μετα GSR 600, και τώρα παλι στα μικρά SUZUKI GN 250.

Λοιπον, επειδη δεν μου αρεσουν τα ποστ που ανοιγουν και μενουν ανολοκληρωτα, σας εχω νεα!

Απο αυριο ομως, με το καλο να ολοκληρωθει και η μεταβιβαση και θα σας εχω και φωτο!!
    Μαντεψτε ποιο υπερισυχισε τελικα (λογικη, κ@υλα ή οικονομικο προβλημα)
    One with everything

μάλλον το gladius πήρες...

καλοτάξιδο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ ένα πιό γκέυ μηχανάκι από το γλάδιους...?!

χμμμ..... ίσως το scraver της bmw;

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι ηθελα κ το πηρα...
    από Pappios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2009, 16:55
  2. δεν θα ηθελα να το δω πανω σε αυτο το μηχανακι!!
    από GTZ750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 10:03
  3. Σαμάρια για το γαϊδουράκι....εεε freewind ηθελα να πω...
    από yiannis4 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:42
  4. Βγαλμένο από το φορ..... τη ζωή ήθελα να πω!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 16:56
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ