ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων
ελα ρε αστεια το λεω...Αρχικά δημιουργήθηκε από PacMan
free rider.......an kai den exw provlima me tis arxaiologies,edw ta paidia me "kolisan" kai eipa na agorasw mia moto gia na mporw na tous akolouthw sta meetings....ligo palia vevaia alla me ikanopoiei...kawasaki zzr 600 tou '99
εγω εχω μεγαλύτερο κόλημα με τις αρχαιολογίες...
το prolink το δικό σου ήταν κάποτε κορνιζομένο στο δωμάτιο μου..
ονειρα θερινής νυκτός..
το xls είχε φάει τέτοιο σκίσημο που πραγματικά το παραδέχτηκα ...
αντοχή λέμε..
τωρα στη φωτο εχω βάελει ενα xs650 που για μένα με αυτο το μηχάνημα θα ήθελα να είχα μείνει τόσα χρόνια..
αμα το πιά σουμε το κουβάρι με τις αρχαιολογικές ιστορίες πάει πολύ μακρια..
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Μαγκες το pro link (μονο αμορτησερ) προτομπηκε στην κουκλαρα μου.Και τοτε ολα τα υπολοιπα φαινοντουσαν σαν παπια διπλα του.
Ευχαριστω φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από PacMan
Για τον φίλο τον transalper 696 σου στέλνω μερικές φωτό απο την αναπαλαίωση που κάνω σε ένα xr 200
Πωωωω τελικα γερασα αν και μονο 33.
![]()
![]()
Αντε με το καλο και τελειωμενο.
![]()
![]()
![]()
ΚΑΡΔΙΤΣΑ POWER
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11736&perpage=5&pagenumber=4
Δυστυχώς, όταν πήρα το πρώτο μου μηχανάκι, δεν είχαν εφεύρει ακόμα τις φωτογραφικές μηχανές.
Θα ψάξω για καμιά βραχογραφία στην σπηλιά μου και άμα βρω, θα βάλω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
Δυστυχώς, όταν πήρα το πρώτο μου μηχανάκι, δεν είχαν εφεύρει ακόμα τις φωτογραφικές μηχανές.
Θα ψάξω για καμιά βραχογραφία στην σπηλιά μου και άμα βρω, θα βάλω.
Και από ότι βλέπω το χεις ακόμα :a13: :a13:
ελα ,καλά πλάκα κάνω![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
FMX ????????????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Η κουκλαρα μου.Την αγορασα το '82 και την εχω μεχρι σημερα.Τοτε την θαυμαζαν ολοι και τους περιφρονουσε ΟΛΟΥΣ με ενα ανοιγμα...Αλλα και τωρα γελαω με αρκετα 600 που μου κολανε.
Ρε σεις πολύ ωραιο ποστ. Τι εποχές μου θυμήσατε......![]()
Από τα καλύτερα ποστ που έχουν μπει εδω μέσα. Μπράβο![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...