Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Liberty 125 VS Agility City 125

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    ΓΝΩΜΗ.

Αν εχεις την οικονομικη ανεση να παρεις το 150αρι, το Liberty, τοτε κανε λιιιγη υπομονη να παρεις το Symhpony καινουριο.
    Μια αλλη λυση ειναι να παρεις μεταχειρισμενο το 200αρι της Sym, το HD. Ευκαιριες μπολικες...
    Εγω αυτες τις δυο τις βλεπω τις πιο λογικες με τα δικα μου ματια.
    Το 250 το Beverly, αφου το φοβαται, το ξεχναμε. Εχει και καποιο βαρος (για γυναικα).
    Το 125, επισης το ξεχναμε. Και πολλα χιλιομετρα, και θελει και φραγκα να φτιαχτει σωστα.
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    liberty 125 3,5 λιτρα στα 65χλμ σταθερα. τοτε αδειαζει και ξαναβαζω βενζινη. εχει ηλιθιο τεποζιτο και παντα μου δινει την εντυπωση οτι δεν γεμιζει μεχρι πανω. καιει πολυ αλλα το παω παντα τερμα. αξιοπιστια.. τρωει την μπαταρια για πλακα κι εκτος απο ενα σωληνακι υποπιεση σκισμενο δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα. α εχει απαισιο μπροστα φρενο. αναιστθητο εντελως. ψαχνω καπακι μοτερ απο παλιοτερο λιμπερτι η απο βεσπα (ιδιο μοτερ) να το κανω και μανιβελα. + εχουμε προσθεσει διακοπτη φωτων (να σβηνουν) μπας και λυσουμε το θεμα της μπαταριας. φορτιζει κανονικα ετσι δεν εχει καψει ανορθωτη. απλα ειναι βρωμοιταλικο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    liberty 125 3,5 λιτρα στα 65χλμ σταθερα. τοτε αδειαζει και ξαναβαζω βενζινη. εχει ηλιθιο τεποζιτο και παντα μου δινει την εντυπωση οτι δεν γεμιζει μεχρι πανω. καιει πολυ αλλα το παω παντα τερμα. αξιοπιστια.. τρωει την μπαταρια για πλακα κι εκτος απο ενα σωληνακι υποπιεση σκισμενο δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα. α εχει απαισιο μπροστα φρενο. αναιστθητο εντελως. ψαχνω καπακι μοτερ απο παλιοτερο λιμπερτι η απο βεσπα (ιδιο μοτερ) να το κανω και μανιβελα. + εχουμε προσθεσει διακοπτη φωτων (να σβηνουν) μπας και λυσουμε το θεμα της μπαταριας. φορτιζει κανονικα ετσι δεν εχει καψει ανορθωτη. απλα ειναι βρωμοιταλικο...

Νέο μέλος
    Να θυμίσω ότι έχει ήδη το liberty 125 απλά είναι δανεικό και πρέπει να το επιστρέψει. όντως από κατανάλωση είναι άστα να πάνε... και αυτό το κόλλημα να μη τα βγάζουν πια με μανιβέλα δε μπορώ να το καταλάβω. Μια φορά μας είχε αφήσει από μπαταρία και το κοιτάγαμε σα χαζοί αφού δεν έχει και ταχύτητες για να το τσουλήσεις να πάρει. Αλήθεια ξέρει κανείς κανά κολπάκι να παίρνει μπρος αν τα φτύσει η μπαταρία????
    Από ότι κατάλαβα οι τιμές που ανέφερα δεν σας ενθουσίασαν και πολύ?? και νόμιζα ότι το 150άρι το βρήκα σε καλή τιμή. Το sym το φοβάμαι ρε γαμώτο, έχω δει και μερικά πενταετίας και μου φαίνονται απίστευτα γερασμένα.... Κανείς άλλος καμιά άλλη γνώμη.....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pugio Προβολή μηνύματος
    Κανείς άλλος καμιά άλλη γνώμη.....
    Δεν ειδα πουθενα να αναφερεις καπου ταβάνι για κοστος αγοράς και αν τελικά θες καινουριο ή μεταχειρισμένο κοίτα και τα Peugeot

Για ποιο καινουριο κοιτας το TWEET(150 + 125) και για παλαιότερο το LOOXΟR

Εχω το looxor σε 50αρι, 18k χιλιομετρα μια φορά μπουζι αλλαξα μέχρι τωρα και μπετζίνες
    Καμια βλάβη-κανένα πρόβλημα

Νέο μέλος
    Ναι σωστα..λοιπόν ταβάνι είχα τα 1200€ αλλά επειδή έβρισκα πολλά ταλαιπωρημένα είπα να ανέβω λίγο και τώρα είμαι στα 1400€ max.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    Κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο. είχα ένα liberty 125 δύο χρόνια, και δεν είχα κανένα θέμα με τα ηλεκτρικά του.

Για τον φίλο που ρωτάει τι να πάρει, θα προτιμούσα καινούργιο SYM που θα έχει και εγγύηση. Το 150 καλό ακούγεται αλλά η 400€ διαφορά με το καινούργιο SYM είναι μικρή. Το Beverly 250 to αφήνεις λόγω χλμ και βάρους, ενώ το 125 άστο για άλλον.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    400€ δεν είναι και λίγα μιας και το 150άρι που λέω είναι σχεδον άστρωτο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα σω και το sym και θα το σκεφτώ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο. είχα ένα liberty 125 δύο χρόνια, και δεν είχα κανένα θέμα με τα ηλεκτρικά του.

Για τον φίλο που ρωτάει τι να πάρει, θα προτιμούσα καινούργιο SYM που θα έχει και εγγύηση. Το 150 καλό ακούγεται αλλά η 400€ διαφορά με το καινούργιο SYM είναι μικρή. Το Beverly 250 to αφήνεις λόγω χλμ και βάρους, ενώ το 125 άστο για άλλον.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Agility 125, Agility 125 RS, Agility City 125
    από la_monda στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2012, 18:30
  2. Kymco Agility City 125...
    από chatsport στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2008, 13:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ