Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Συλλυπητηρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Δεν διαφωνούμε στο ότι έπρεπε να φοράει κράνος.
    Αυτό είναι αυτονόητο
    Διαφωνούμε στο ότι βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη μια πλευρά

και με εκνευρίζει η φράση σου

«ελπίζω για αλλη μια φορα να γινει μαθημα οτι ακομα και για μικρες αποστασεις,ΚΡΑΝΟΣ!»

Η οποία είναι τουλάχιστον άκομψη δίπλα στα σιλλιπιτίρια που στέλνεις σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Δεν διαφωνούμε στο ότι έπρεπε να φοράει κράνος.
    Αυτό είναι αυτονόητο
    Διαφωνούμε στο ότι βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη μια πλευρά

και με εκνευρίζει η φράση σου

«ελπίζω για αλλη μια φορα να γινει μαθημα οτι ακομα και για μικρες αποστασεις,ΚΡΑΝΟΣ!»

Η οποία είναι τουλάχιστον άκομψη δίπλα στα σιλλιπιτίρια που στέλνεις σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις.
    Οκ,ισως το περιστατικο να μιλα απο μονο του και να μην χρειαζοταν να συμπληρωσω εγω.Αντε θα το κανω edit μπας και σταματησει η γκρινια.

Ας μην το συνεχισουμε,δεν υπαρχει λογος πλεον!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν το μηχανάκι ήταν αυτό που είδα, έτσι όπως έγινε, δεν τον έσωζαν ούτε 3 πανοπλίες.

Κρίμα για το παιδί... Πονάω κάθε φορά που σκέφτομαι πεσμένο μοτοσυκλετιστή...

Ναι, το κράνος μπορεί να σε σώσει από αστείες πτώσεις, αλλά, δυστυχώς, 40-50 km/h είναι αρκετά για να συμβεί το μοιραίο, ακόμα και με αυτό. Φυσικά αυτός δεν είναι λόγος για να μην το φοράμε...

Επίσης είμαι με τον MG σε αυτό.
    Life begins at 45°.

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Την επόμενη φορά που θα κάνετε τεστ στα κράνη της αγοράς, στο προσωπικό σας εργαστήριο, για να καταληξετε στο γεγονός ότι το κράνος προστατεύει μόνο με λίγα χιλιόμετρα και σε περισσότερα είτε το φοράς είτε όχι δεν έχει διαφορά, φωνάξτε με αν έχετε την καλοσύνη να κάτσω σε μια γωνίτσα να κοιτάω.

Και μετά να το πούμε και στους άλλους που φοράνε κράνη ότι άμα τρέχεις δεν έχει διαφορά, και να το πούμε και στους παπιο-σκουτεράδες που δεν φοράνε επειδή είναι μέσα στην πόλη, ότι κακώς δεν φοράνε μιας και μόνο εκεί προστατεύει το κράνος.

Και μετά να κάνουμε και ρόμπα τόσες εταιρείες που φτιάχνουν κράνη και μας πουλάνε φούμαρα.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Και μετά να κάνουμε και ρόμπα τόσες εταιρείες που φτιάχνουν κράνη και μας πουλάνε φούμαρα.
    Καλές οι εξυπνάδες, αλλά οποιαδήποτε κατασκευάστρια θα σου πει το ίδιο. Αν το κεφάλι σου βρει σε σταθερό εμπόδιο με 50+ km/h, δεν έχεις πολλές ελπίδες. Και, πίστεψέ με, το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου.

Κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος δε λέει να μη φοράς κράνος.... απλά μην περιμένεις θαύματα.
    Life begins at 45°.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Την επόμενη φορά που θα κάνετε τεστ στα κράνη της αγοράς, στο προσωπικό σας εργαστήριο, για να καταληξετε στο γεγονός ότι το κράνος προστατεύει μόνο με λίγα χιλιόμετρα και σε περισσότερα είτε το φοράς είτε όχι δεν έχει διαφορά, φωνάξτε με αν έχετε την καλοσύνη να κάτσω σε μια γωνίτσα να κοιτάω.

Και μετά να το πούμε και στους άλλους που φοράνε κράνη ότι άμα τρέχεις δεν έχει διαφορά, και να το πούμε και στους παπιο-σκουτεράδες που δεν φοράνε επειδή είναι μέσα στην πόλη, ότι κακώς δεν φοράνε μιας και μόνο εκεί προστατεύει το κράνος.

+ 1000!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν θέλετε, πείτε μία ευχή και σταματήστε τις κόντρες για τα κράνη.

Αν θέλετε να το συζητήσετε ανοίξτε ή ψάξτε να βρείτε θρεντ που έχει συζητήθεί το θέμα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

χωρις να θελω να δειξω καποια ασεβεια και χωρις να θελω να φανω κακος,μη μας μαυριζετε την ψυχη με καθε τροχαιο.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    χωρις να θελω να δειξω καποια ασεβεια και χωρις να θελω να φανω κακος,μη μας μαυριζετε την ψυχη με καθε τροχαιο.
    Ακριβως.Η τουλαχιστον καντε ενα στικι με τα θανατηφορα τροχαια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Πως το βλέπω εγώ:

Εδώ δεν είναι το μοιρολόι.gr αλλά το moto.gr. Όπως όταν γράφει κάποιος ότι έπεσε από μπροστινό ψάχνουμε να δούμε τι έκανε λάθος ώστε να το καταλάβει και να μην ξαναπέσει, έτσι και όταν διαβάζουμε κάτι τέτοιο πρέπει να πούμε το λάθος ώστε να το διαβάσουν και άλλοι και να μην κάνουν το ίδιο.

Δεν βλέπω τι προσφέρουν ένα κάρο ποστ από κάτω με μόνο συλλυπητήρια, κρίμα κλπ. Δεν υπάρχουν ψυχούλες να αναπαυθούν σε πράσινα λιβάδια. Οι υπόλοιποι υπάρχουμε και καλό είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ώστε να ζήσουν. Δεν έχει ιδέα ο κόσμος. Προχθές στο περίπτερο μας ρώτησαν δυο κοπέλες γιατί φοράμε μπουφάν. Χθες μια κυριούλα με είδε να ετοιμάζομαι να ξεκινήσω και νόμιζε ότι το μπουφάν το έβαλα γιατί έχει ψύχρα.

Θεωρώ παντελώς ανεύθυνο να γράφονται αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για τα κράνη. Δεν είναι η γνώμη αυτών που το έγραψαν, είναι παραπληροφόρηση η οποία μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου. Εδω μέσα μπορεί να διαβάζει και ένας πιτσιρικάς που να είναι 50-50 στο να φοράει κράνος. Και διαβάζοντας αυτά να μην το φορέσει και μετά να τον κλαίνε και αυτόν. Ενώ αν είχε διαβάσει ότι το κράνος σώνει τη ζωή σου μπορεί να το φόραγε μερικές φορές παραπάνω. Αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη για κάτι τέτοιο;

Τα γραπτά μένουν. Αυτή την κουβέντα μπορεί να την διαβάσει κάποιος μετά από πέντε χρόνια επειδή έκανε εύρεση με τη λέξη λιβάδι που έβαλα παραπάνω. Κανονικά τα παραπάνω θα έπρεπε να σβηστούν. Γνώμη μου είναι ότι το κράνος με στενεύει, μου χαλάει το μαλλί, μου κόβει οπτικό πεδίο, δεν ακούω καλά τι γίνεται γύρω μου κλπ. Το ότι δεν προστατεύει στα πολλά είναι λάθος. Όπως γνώμη μου είναι ότι τα ντουκάτι είναι τριμπούρδελα, λαδιέρες και χαλάνε. Το ότι θα κολήσει στα 25.000 χιλιόμετρα δεν είναι γνώμη μου, εικασία είναι χωρίς καμία βάση.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας

Κριμα...
    Οσο για το κρανος δεν λεω τιποτα...απλα τα αυτονοητα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Δείχνεις ασέβεια και εισαι κακος, χωρις προθεση.

Η μοτοσυκλετα εχει απο ολα. οπως και η ιδια η ζωη.
    Στο δικο σου μικρόκοσμο ισως να μη χωρούν στεναχωριες, και μακαρι να μην εχεις ποτε.

Αυτα τα περιστατικα ισως νουθετησουν και καποιους μπερδεμενους

Φιλικα

Θεωρώ παντελώς ανεύθυνο να γράφονται αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για τα κράνη [..], είναι παραπληροφόρηση η οποία μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου. Εδω μέσα μπορεί να διαβάζει και ένας πιτσιρικάς που να είναι 50-50 στο να φοράει κράνος.
    Και διαβάζοντας αυτά να μην το φορέσει...

Παραπληροφορηση ειναι η μεταφορα ψευδων ή αναληθων ή τροποποιημενων πληροφοριων, για την εξυπηρετηση καποιου σκοπου.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θερμά συλλυπητήρια !!
    από panagiotis dim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2010, 11:53
  2. Συλλυπητηρια !
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2005, 18:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα