η γειτονια σου γειτονια μου μαλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
και θα έρθετε στην γειτονιά μου....
Αν δεν έχω τίπτις άλλο, θα έρθω.![]()
κι εγω αν καθομαι θα περασω![]()
η γειτονια σου γειτονια μου μαλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
και θα έρθετε στην γειτονιά μου....
Αν δεν έχω τίπτις άλλο, θα έρθω.![]()
κι εγω αν καθομαι θα περασω![]()
+1 εκτος απροοπτου
Μπραβο παιδια πολυ καλη και χαλαρι διαδρομη..
Λοιπον να σας πω κ'εγω δυο λογια για το πως θα πατε...θα παρετε τον δρομο παραληλα με την εθνικη και θα στρηψετε προς το καπανδριτη και πρην μπητε μεσα λεει ταμπελα προς βαρναβα γραμματικο περνατε και τον βαρναβα απεξω συνεχειζετε για γραμματικο εκει κοντα στην πλατεια του γραμματικου εχει ταμπελα σεσι πατε σε αυτην επισης πολυ καλη διαδρομη και κατεβεναιτε στο σεσι ΠΡΟΣΟΧΗ στο μικρο σεσι για μπανιο αξηζει στο μεγαλο λογο πετρες θελει παπα χαχαχαα και για φαγητο αξηζει στο μεγαλο λογο ταβερνες αυτες η παραλιες ειναι διπλα η μια με την αλλη..???![]()
Λοιπον παιδια καλα να περασετε οσοι απο εσας θα πανε και καλες βουτιες καντε και για μενα μπανιο..![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Εύη θα παω για μπανάκι στο Σέσι και αν με βγάλει νωρίς ο δρόμος θα έρθω απο εκει!
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
εγω αυτο εννοουσα παντως :o
τωρα τα παιδια αν εχουν καποιο αλλο στο μυαλο τους
δεν ξερω![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Τελικα ισχυει το 11 στον Αγιο Στεφανο ?![]()
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
Υσχιει αλλά εγώ θα σας βρω εκεί αργότερα έτυχε κάτι εκτατο
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τελικά ειμαστε
1) evi
2) HelenKoR
3) granazi
4) amyroukai ?
5) zizou
6) Psaxtiris
7) micro_fresh
8) MavrosPan
σωστά?
Music is my soul...
Ναι παιδια αλλα ειναι πολυ κοντα απο τον αγιο στεφανο μηλαμε πολυ κοντινη 10 λεπτα δρομο ενο με το σεσι ειναι αλλη 40λεπτα δρομο μετα το κιοσκι μονο για καφε εκει και αν τον ευχαριστηθειτε..![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Να σε βγαλει για να σε δουμε και λιγο Τασουλη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Εύη θα παω για μπανάκι στο Σέσι και αν με βγάλει νωρίς ο δρόμος θα έρθω απο εκει!
Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........
Μια που εν τελει καταφερα να σηκωθω θα ετοιμαστω σιγα σιγα να ερθω. Στειλτε κανα φωνι με pm ρε παιδες μπας και παιξει τιποτα εκτακτο στο δρομο.
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
Αν σε ενδιαφερει και σε βολευει στις 10+45 στην ρενω στο ποταμι εχω ραντεβου και με αλλους για να παμε μαζι στον Αγιο Στέφανο......Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Μια που εν τελει καταφερα να σηκωθω θα ετοιμαστω σιγα σιγα να ερθω. Στειλτε κανα φωνι με pm ρε παιδες μπας και παιξει τιποτα εκτακτο στο δρομο.
Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........