Αν δεν ειχε ο pap μπουκαλα θαχε κερδισει ο Chucky !
![]()
![]()
![]()
Αν δεν ειχε ο pap μπουκαλα θαχε κερδισει ο Chucky !
![]()
![]()
![]()
έλα φιλέ για κανε μια επίσκεψη εδώ >
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1597334/
και τα λέμε![]()
S100RR TO APOLITO MHXANAKI!!!!!!!!!!!!!!
το μηχανακι που μου επισυναψατε μονο μοντελο του 9 δεν ειναι...απο εκει κατι με βρωμαει εμενα!!!!οταν απο την αρχη πανε να σε δουλεψουνε αν εισαι λιγο ασχετος.
πες φιλαρακο ειναι 2008 με πρωτη αδεια 2009...ειλικρινεια...εκτος και εαν βλεπω λαθος την μπλε περλα που ζηταω συγνωμη....
The precious made me do it...
ο μονος τροπος να δω αν βολεβεται το γυναικα ειναι να κανει βολτα απο πισω...
εμενα μια χαρα με βολευει,το ξερω....
ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον αν και μαλλον σε ενδοφορουμιακη διαμαχη καταληξε![]()
![]()
Η συγγνώμη - σε περίπτωση που βλέπεις λάθος- δεν ταιριάζει καθόλου με το ''υφάκι'' που έχει το γράψιμό σου 2 γραμμές παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Drake21
το μηχανακι που μου επισυναψατε μονο μοντελο του 9 δεν ειναι...απο εκει κατι με βρωμαει εμενα!!!!οταν απο την αρχη πανε να σε δουλεψουνε αν εισαι λιγο ασχετος.
πες φιλαρακο ειναι 2008 με πρωτη αδεια 2009...ειλικρινεια...εκτος και εαν βλεπω λαθος την μπλε περλα που ζηταω συγνωμη....
Εκτός αυτού το registration, αφορά πάντα την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας και όχι το μοντέλο.
Θα σου πρότεινα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός
Αρκετά ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θρεντάκι, άντε γεια
το 2009 εχει ματ πλαστικα εκει με τις γραμμες στο πλαι,το 2008 εχει γυαλιστερα σαν το μηχανακι της φοτο...
αν ειναι 2008 μπλε περλα ολα καλα,ειναι με την νεα χαρτογραφηση(που σημαινει οτι αν και βγηκε 1 χρονο πριν απο το εργοστασιο ειναι ισιο με το 2009 τεχνικα),αν δεν ειναι με μπλε περλα ειναι με την παλια(λιγοτερα αλογα και ψοφιο χωρις γραμμικη λειτουργια χαμηλα)!!!
η ημερομηνια κυκλοφοριας εργοστασιου παιζει τον σημαντικοτερο πολο νομιζω,αν και μονο απο την απαντηση σου καταλαβα πως απο την αρχη δικιο ειχα...
παρολο που ημουν 99%σιγουρος και αρκετα εκνευρισμενος εβαλα προκαταβολικα ενα συγνωμη μη θελωντας να το παιξω ξερολας...παντα παιζει το λαθος...
τωρα τι σε πειραξε δεν ξερω...μην ξαναασχολειθεις παντως,δε σε εθιξε προσωπικα κανεις σαν ανθρωπο νομιζω...να κανεις λαθος και για μοτο αλουνου μαλλον ειναι φυσιολογικο,δεν πρεπει να το παιρνεις προσωπικα...
συγνωμη ξανα που δεν εκανα μοκο σε κατι προφανες...και τωρα αν ειναι καπως το υφακι μου που ειμαι 100%σιγουρος και δεν ειναι ουτε καν β/2008 αλλα το παλιο το α/2008 δεν μετανοιωνω καθολου!!!!
...και να πεις ότι δεν σε προειδοποίησα να είσαι πιο προσεκτικός ....
Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι το μαύρο με τη μπλε πέρλα, (blue-black), σαφώς με την καινούργια χαρτογράφηση (ο ιδιοκτήτης είχε και το παλιότερο μοντέλο), αγορασμένη τον Οκτώβριο του 2009 απο την αντιπροσωπεία της Kawasaki ως μοντέλο του 2009.
Τώρα μπορείς ελεύθερα να μετανιώσεις για το υφάκι του ξερόλα, αν και λίγη σημασία έχει πλέον ...
ρε κουκλε,μπλε περλα παει να πει 2008!!!!2008!!!!2008!!!!δεν βγηκε τετοιο το 2009!!!!
σαν να πουλας Vfr με πορτοκαλι φλασακια και να λες μοντελο 2009!!!
και στο εγραψα πιο πανω!!!!τι να σε πω!!!!και για να τελειωνει παρε kawasaki με τον αριθμο πλαισιου να σου πουνε τι μοντελο ειναι.
ψαχνω zzr 3 μηνες τωρα,μεχρι και τα χρωματα στις κλανιες τους εμαθα!!!
ο σωστος πωλητης γραφει μοντελο 2008!!!!!η β/2008 με την νεα χαρτογραφηση με πρωτη αδεια 10/2009,πραγμα που σημαινει οτι το μοτορι ηταν ακινητο 1 χρονο σε στοκ κτλ κτλ κτλ....αυτα...
ξανα συγνωμη αν ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ!!!!
λοιπόν αξιότιμε φίλε αν και με την κακοπροαίρετη και κακόβουλη φλυαρία σου, δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω ,μπορούσες απλά να αγνοήσεις την αγγελία μου και όλα καλά, όμως επειδή μου βγήκε αυθόρμητο γέλιο με τα γραφόμενα σου, αποφάσισα το θέμα να το διασκεδάσω, λοιπόν άκου :
αφού είχα αγοράσει 14 του β εξαμήνου 2007, αποφάσισα μετά από ολοσχερή καταστροφή του από τροχαίο το 2009, να πάω στην μιχαλακοπουλου Καβασάκι τον Ιούλιο του 2009 και να παραγγειλλω αγοράσω παλυ το 14 !!!!!!!!!!!
λες λοιπόν να με κορόιδεψαν και να μου έδωσαν στοκ ενός έτους πριν?????
χμμμμμμμμμμμμ λες????
πάντως το συγκριμένο μηχανάκι ξεχάσετε αξιότιμε φίλε!!!!!!!!!!!
![]()
Υπαρχει ενα νουμερακι που λεγεται αριθμος πλαισιου ......
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ρε παιδια,χαλαρωστε...
συγνωμη αν πισευεις πως σου χαλασα καποια αγγελια,ρωτα με τον αριθμο σου στην kawasaki να ξερεις τι ειναι για την παρτη σου και μονο...
δεν ζητησα πρωταση για καμια αγγελια,τιποτα τετοιο,ξερω να κοιταζω μονος μου κτλ κτλ κτλ...για αλο λογο ανοιξε το thred(νομιζω τουλαχιστο)...
δεν ειχα διαθεση να χαλασω την καρδια κανενος και ποσο μαλλον την δικια μου...
και παλι συγνωμη αν εκανα χαλαστρα σε καποιον αλλα οτι και να λετε η kawa το 2009 εβγαλε ελλαδα 2 χρωματα,μαυρο και πρασινο,τα αλλα ερχονται απο παλια...αυτο τουλαχιστον γνωριζω εγω!!!
ενα απλο τσεκαρισμα ειναι να μπεις kawasaki να δεις τα χρωματα του 2008 του 2009 του 2010 κτλ κτλ κτλ...
και παλι συγνωμη και καλοπουλητο!!!