Ε, τώρα θα γίνει και αυτό. Τι το ψάχνεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
Εχει γραφτεί άραγε ποτέ κλήση για παραβίαση STOP ?![]()
![]()
![]()
Φαντάζομαι μόνο σε "αναφορές" από τρακάρισμα !!![]()
Ε, τώρα θα γίνει και αυτό. Τι το ψάχνεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
Εχει γραφτεί άραγε ποτέ κλήση για παραβίαση STOP ?![]()
![]()
![]()
Φαντάζομαι μόνο σε "αναφορές" από τρακάρισμα !!![]()
Την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη πότε θα την κάνουνε απόπειρα δολοφονίας επιτέλους?
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Ρε συ , εδώ παραβιάζουν κόκκινο παπιά και το περιπολικό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ πίσω τους και δεν συμβαίνει τίποτα !!! Ξέρεις πόσες φορές το χω δει ? ΠΟΛΛΕΣ !! και τρελαίνομαι .. και ο μόνος λόγος που δεν ανακατέβομαι πια είναι γιατί προσβάλλονται και μπλέκεις εσύ μετά .. (1 το κανα και μου σπάσαν τα νεύρα στον έλεγχο - βέβαια δεν βρήκαν τίποτα να γράψουν οι βλάκες ) .. θίχτηκαν που τους υπέδειξα την δουλειά τους ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ε, τώρα θα γίνει και αυτό. Τι το ψάχνεις;
Ο ΡΟυφιάνος εγώ κιέτς ..!
Και λένε για πρόστιμο παραβιάσης ΣΤΟΠ , ΡΕ Αι στο διάολο !![]()
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη πότε θα την κάνουνε απόπειρα δολοφονίας επιτέλους?
με ενδεχόμενο δόλο ?? Πρόθεση να βάλουν??
Ειλικρινά , δεν έχετε κουραστεί να λέτε το μακρύ και το κοντό σας συνέχεια εδώ μέσα ??![]()
Δεν κατάλαβες τι εννοούσα οπότε άστοΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
με ενδεχόμενο δόλο ?? Πρόθεση να βάλουν??
Ειλικρινά , δεν έχετε κουραστεί να λέτε το μακρύ και το κοντό σας συνέχεια εδώ μέσα ??![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Δεν κατάλαβες τι εννοούσα οπότε άστο![]()
...και δεν θες να μπεις στην διαδικασία να το εξηγήσεις , οπότε το αφήνω !![]()
Πως θα γίνει αυτο ρε παιχτουρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
Ας κατεβάσουν τα κράνη των 1000€ στα 50€ και μετά ας βάλουν![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πως θα γίνει αυτο ρε παιχτουρα;![]()
απλά Εθνικοποιούμε την Αράι !!!!!:rotflmao:
![]()
![]()
+1050 :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+1050 :rotflmao:![]()
από την άλλη αν το σκεφτείς καλά , η εθνικοποίηση της Αράι θα την καταντούσε μια προβληματική ΔΕΚΟ που θα έψαχνε λύσεις σε ιδιωτικούς επενδυτές , με υπεράριθμους εργαζόμενους και χιλιάδες άλλα προβλήματα .... Οπότε χαλαρά θα έφταναν τα κράνη στα 2500 ευρώ....![]()
![]()
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω….
Μια υποκρισία και μια εισπρακτική απάτη.
Κανένας σ αυτό το κράτος δε νοιάζεται πραγματικά για το αν ζήσεις ή πεθάνεις.
Για την ασφάλεια σου ρε αδερφέ…
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σου τα πάρουν !
Τελεία και παύλα.
money cant buy me love !!!
κοιτα οι πουστηδες του πασοκ τι σκεφτηκαν για να μην πληρωνει κανεις παραβατης προστιμα.......!!!!!!!
αυξησαν τα προστιμα σε τετοιο σημειο που και ο πολιτσμανος να μην τολμαει να κοψει προστιμο δυο βασικους μισθους[για οποιον εχει εργασια] και απο την αλλη μονο κανα ς τρελος η φραγκατος να εχει την δυνατοτητα να το κανει.......
βαδιζουν βασει σχεδιου τα σαινια οπως με τα τελη κυκλοφοριας ...τα αυξησαν αρκετα οπωτε οι ιδιοκτητες παρεδωσαν πινακιδες και το κρατος περνει τα αρ@ιδια μου!!!
το ιδιο και με το φπα κλπ κλπ κλπ!!!!!
ας περνετε βρε σαινια το διπλωμα ωστε κανεις να μην παραβιαζει σηματοδοτη και οχι προστιμα για την κονομα...!!!!ξευτιλες πολιτικαντιδες!!!!
βρε ουστ!!!!!!!!!!!!
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
κοιτα οι πουστηδες του πασοκ τι σκεφτηκαν για να μην πληρωνει κανεις παραβατης προστιμα.......!!!!!!!
αυξησαν τα προστιμα σε τετοιο σημειο που και ο πολιτσμανος να μην τολμαει να κοψει προστιμο δυο βασικους μισθους[για οποιον εχει εργασια] και απο την αλλη μονο κανα ς τρελος η φραγκατος να εχει την δυνατοτητα να το κανει.......
βαδιζουν βασει σχεδιου τα σαινια οπως με τα τελη κυκλοφοριας ...τα αυξησαν αρκετα οπωτε οι ιδιοκτητες παρεδωσαν πινακιδες και το κρατος περνει τα αρ@ιδια μου!!!
το ιδιο και με το φπα κλπ κλπ κλπ!!!!!
ας περνετε βρε σαινια το διπλωμα ωστε κανεις να μην παραβιαζει σηματοδοτη και οχι προστιμα για την κονομα...!!!!ξευτιλες πολιτικαντιδες!!!!
βρε ουστ!!!!!!!!!!!!
Ελπιζω να την παλευεις γενικοτερα....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μακαρι να γινοταν 100 ευρω ωστε να μπορει να το επιβαλει το οργανοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε πστ μου, νταξ τα υπολοιπα...
τις ζωνες και τα κρανη ρε π@π@ρ3ς δεν ξερετε αντι να τα πατε 2χίλιαρο, εσεις τα μειωνετε?
:a31: :a31: :a31:![]()
Κ μην αρχισουμε παλι τις αντιπαραθεσεις, ΔΕΝ ξερω ατομο που να εφαγε 700ρι για κοκκινο, ακομα κ οταν σε πιασουν (μου εχει τυχει) απλως σε μαλλωνουν με υφος κ την κανουν, ή σε γραφουν για πορτοκαλι κ κλαιν μαιν.
Απ ολες τις βλακειες που πετας αυτο το μηνυμα σου ηταν το ποιο σωστο, εχεις πιασει το νοημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
![]()