Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: νεοπας εδω...τη γνωμη σας κυριοι!

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Τα 105 που έγραψα παραπάνω, τα έχω δει στο κοντέρ στη μεγάλη κατηφορική ευθεία μετά την Παιανία, χωρίς αέρα και με το ρεζερβουάρ γεμάτο με super αμόλυβδη...
    Καταρχην φιλε δεν εχω τπτ μαζι σου και δεν σε σνομπαρω. Επειδη εχει τοσο μικρη τελικη, 105 υπο ιδανικες συνιηκες, αρα κανα 90-95 σε ισιωμα, και με το σκεπτικο οτι εχει 5000 euro, εεε κατσε...

Εχω διαβασει καποιο παλαιοτερο σου ποστ, σε μια εκδρομη σου, και ειχες αναφερει οτι ειχε τελικιαση στα 95.

Πας με αυτο εθνικη οδο και αν θα νε σκετος θανατος να προσπερασεις ενα λεωφορο, μια νταλικα!

Σου πα, το μηχανακι το δικο σου ειναι μια χαρα, αλλα επερεπε η εταιρεια να το εβγαζε στα 250.

Βεβαια αν το χρησιμοποιεις, για μενα, μονο και μονο για την πολη ειναι μια χαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Φίλε Δημήτρη, το ξέρω πως όλα λέγονται με καλή καρδιά...
    Δεν παρεξηγώ τίποτε και ελπίζω να μην παρεξηγιούνται όσα γράφω...
    Απλά, αυτοσαρκάζομαι...

Το μηχανάκι μου ήταν συνειδητή επιλογή, κατόπιν αρχικών σκέψεων για Yamaha XT660R και Kawasaki KLE500...
    Δεν ξέρω ακόμα να οδηγώ μοτοσικλέτα και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ...
    Σε ένα, δύο ή περισσότερα χρόνια θα αποκτήσω τη μηχανή που ονειρεύομαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου: Honda Transalp!

Πάντα φιλικά,

McGyver...

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Καλε εκανες και πηρες αυτην την μηχανη, αφου οπως λες δεν ειχες προηγουμενη εμπειρια, ειναι καταλληλη για να μαθεις. Το να επερνες ετσι καφνικα οποιδηποτε 600αρι, μονο καθε θα σου εκανε και οχι καλο.

Εγω απλα στο ποστ μου παραπανω, αλλα και απο οτι εχω ακουσει απο αλλους, κρινοντας την μηχανη σαν μηχανη, δηλαδη στηνκατηγορια των 125cc, λενε ολοι οτι το συγκεριμενο μοντελο επρεπε να εβγανε απο την εταιρεια στα 250 για ευνοητους λογους.

Για το σκοπο που την πειρες, ειναι τελεια, αφου ειναι ευκολοδιγητη, και θα σου προσφερει, παρα πολυ καλο κρατημα, ανεση.

Και εγω εξαλου 2 μηνες οδηγαω μηχανη, πηρα ενα 250cc, με σκοπο αργοτερα, σε κανα δυο χρονια να παω στα 650cc.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Να 'μαστε λοιπόν καλά, για να απολαύσουμε με τις καλές μας πολλά, απροβλημάτιστα και όρθια χιλιόμετρα!

A Question of Heaven
    Εγώ θα συμφωνήσω με την ψυχή που ανέφερε το CBFάκι (oulas εσύ δεν ήσουν? )

• Είναι αρκετά όμορφο, ακόμη και για κάποιον που δε του αρέσουν τα γυμνά, σε αντίθεση με κάτι αποκρουστικά καφασάκια (lol)
    • Είναι σε λογική τιμή, 3996 ευρώ η κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά
    • Για την λογική προαναφερθήσα τιμή, παίρνεις αρκετά καλό μηχάνημα (20.4 αλογάτα, αλλάζεις κ μια εξατμισούλα να σου βάλει αλλα 3-4, και το κρατάς κ για αρκετό καιρό)
    • Φέρνει πιο πολύ σε στύλ ss (θέση αναβάτη/ύψος/συμπεριφορά/etc) απ' ότι ενα Varadero 125 (δέν έχω κάτι με αυτό, απλά αναφέρθηκε)
    • Και κάποια μέρα (που θα πάει δε θα βγάλω το δίπλωμα?) θα είναι κ το δικο μου πρώτο μοτόρι
    • ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ΛΕΜΕ

ΥΓ φίλε Duente, εδώ ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του, εσύ κοίτα να πάρεις αυτό που θα σου αρέσει και θα σε κάνει να νοιώθεις άνετα, κ καλές βόλτες
    Αναμένουμε νέα
    There's many who tried to prove that they're faster,
    But they didn't last and they died as they tried

-- Judas Priest - Hell bent for leather (1978)

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από duente
    ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
    οσον αφορα το θεμα μηχανη,επειδη το διπλωμα θα ειναι για 125 τα μαθηματα θα ειναι σε παπι,επομενως δε ξερω κατα ποσο θα μπορω να κουμανταρω κατι διαφορετικο.τη μηχανη τη θελω για μετακινησεις στη πολη κυριως.αργοτερα,αναλογως την εμπειρια που θα αποκομισω,σιγουρα θα ηθελα να κανω και μικρα ταξιδακια εκτος πολης.παντως το xr125 πολυ μ'αρεσει....ωστοσο ολοι μου λενε για αρχη παπι η σκουτερ...μεταξυ των 2 τι προτεινετε?ειδικα στο θεμα λακουβες και κακο οδοστρωμα?ευχαριστω και παλι για το χρονο σας
    ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΗΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ (ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ 125) ΚΑΠΟΙΟ ΧΤ 125, ΧR 125, CBR, ΚΛΠ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΠΥΔΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΠΙ Η' ΣΚΟΥΤΕΡ- ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΠΙ Η' ΣΚΟΥΤΕΡ-ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΠΙ!!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΑ ΜΙΚΟΡΟ serVICE, τα κανεις και μονος σου δηλαδη και παει μια χαρα mpompa!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!
    ΤΕΛΟΣ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Θέλω τη γνώμη σας
    από dodos_1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 16:16
  2. Λοιπόν τη γνώμη σας για tatto
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 20:47
  3. Απαντήσεις: 17