..Ama to dei o pateras ton vlepw na parataei to rover kai spiti kai na feugei gia xronometrimena![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
..κοιτα να δεις αμα τον αγαπας δεν θα τον αφησεις να πλησιασει σε ακτινα 10μ απο τετοια οχηματα...
(ρε γμτ θελω και εγω ενα μεγαλο samurai)
![]()
![]()
![]()
![]()
..Kai swstos kai me kalo gousto!
Evge!!!![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
an ta lefta den itan provlima.....
τοτε δεν θα ημουν εδω να διαβαζω μαλακιες, θα ημουν μπαχαμες με 10 καλονες να μου κανουν αερα και να με ταιζουνε και θα'χα καθομουν με θεα τον ωκεανο και πσω μου μια βιλα αλά Ωνασης και μια συλλογη απο ferrari, lamborghini, MV, bimota, Ducati kai Vincent.
![]()
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Aυτο δεν λεει ρε το ειχα αλλα σε 400 που εβγαινε τοτες .Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
...και αυτο και δεν ξαναπεταγομαι...![]()
Δεν παει μια πατατα λεμε.
Γι'αυτο και πηρα ΤΑ που και γκαζια εχει και κρατηματα και στριβει.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Γιατρε μου ειμαι καλα ????![]()
:hypnotize
Σοβαρα τωρα ειχα ενα NS 400 καποτε![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΡΔΙΤΣΑ POWER
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11736&perpage=5&pagenumber=4
Αν τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα αντι να λιώνω πίσω απο μια οθόνη τώρα θα μου διάβαζε η γραμματέας τα posts, θα τις υπαγόρευα τις ανάλογες απαντήσεις, θα μου έφτιαχνε κανα καφεδάκι, θα μου έφερνε κανα νεράκι.. Και μετά θα διάλεγα ένα μωρό απο τον ΣΤΟΛΟ μηχανών που θα είχα να την πάω κ καμιά βόλτα.. Μερικές σκέψεις ->
Aprilia - RSV Mille R
Ducati - *999R / 749 Dark (τις θέλω και τις δύύύο(μαμά θέλω και γώ τον action man που έχει ο Δημητράκης)
Honda - CBR 1000 RR (με τα χίλια, για να γουστάρουμε ορισμένοι κ ορισμένες (ΤΙΓΚΑ, salute)
*MV Agusta - F4 SPR / F4 Senna/ F4 Tamburini
(όπου προηγείται το *, την γραμματέα θα την έδενα σε ενα πατίνι από πίσω κ θα την έσερνα, μην έχοντας 2η θέση)
Τώρα βέβαια λιώνουμε σπιτάκι χωρίς κάποιο απ τα μωρά (μηχανές/γραμματέα :rotflmao: ) και ευελπιστούμε στο καλύτερο..
κανεις?
![]()
There's many who tried to prove that they're faster,
But they didn't last and they died as they tried
-- Judas Priest - Hell bent for leather (1978)
α, και το RSV Mille R το θέλω με διπλές ακράπες, της σειράς Evolution παρακαλώ
:rotflmao: :rotflmao:
There's many who tried to prove that they're faster,
But they didn't last and they died as they tried
-- Judas Priest - Hell bent for leather (1978)
..αδερφε τα NSR παντα θα εχουν μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου (και ελπιζω και στο γκαραζ μου)...Τι και αν ηταν το πιο αργο απο τα μεγαλα διχρονα?Ηταν αρκετο για τους περισσοτερους...Μακαρι να εβρισκα ενα και εγω να κανει παρεα στο μπεμπη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Transalper_696
Aυτο δεν λεει ρε το ειχα αλλα σε 400 που εβγαινε τοτες .
Δεν παει μια πατατα λεμε.
Γι'αυτο και πηρα ΤΑ που και γκαζια εχει και κρατηματα και στριβει.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Γιατρε μου ειμαι καλα ????![]()
:hypnotize
Σοβαρα τωρα ειχα ενα NS 400 καποτε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν τα λεφτά δεν ήταν πρόβλημα...μια SS που να μπορώ να τη στρίψω, μια προσωπική πίστα κοντά στο σπίτι μου και άπλετο χρόνο καθώς και μηδενικές υποχρεώσεις για να μπορώ να τα χαίρομαι. Αυτά![]()