Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Hornet για νέο οδηγό

Νέο μέλος Το avatar του/της dimik
    Επανέρχομαι στο θέμα καθώς βρήκα και την πρώτη υποψήφια για αγορά και την έλεγξα με βάση τον οδηγό που υπάρχει στο forum

Πήγα χθες να την δώ και ενώ είναι σε άριστη κατάσταση με 12.900χλμ, ABS μοντέλο 2007 υπάρχουν 2 πράγματα που δεν μου άρεσαν.

Η εξάτμιση είναι αλλαγμένη (το τελικό) και πολύ θορυβώδης για τα γούστα μου (δεν έχει σιγαστήρα από ότι μου είπε) και το πίσω μέρος (κάτω από το κάθισμα του συνεπιβάτη) είναι επίσης αλλαγμένο με ένα πιο σπορτίφ το οποίο έχει στο πίσω μέρος κρυμμένα σχεδόν κάτω από την σέλα,το φανάρι του στοπ και δυο μικρά φλάς.

Κατα τα άλλα έχει καινούρια λάστιχα και bagster.

Η τιμή είναι 4200€ που την θεωρώ καλή αλλά δεν ξέρω αν με αυτές τις αλλαγές που έχει κάνει θα είμαι οκ...καθώς στο μέλλον θα ήθελα μια μπαγκαζιέρα πίσω για όταν θα πάιρνω την γυναίκα και επίσης δεν ξέρω αυτά τα μικρά φλάς κάτω από την σέλα θα φαίνονται καθόλου όταν ανάβουν.

Δυστυχώς από τα εργοστασιακά πέρα από κλειδιά , manual και καθρέφτες δεν έχει κρατήσει εξάτμιση και κώλο.

Πώς σας φαίνεται?

Εϊμαι πολύ noobas αλλά που θα πάει θα τα μάθω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimik
    Η εξάτμιση είναι αλλαγμένη (το τελικό) και πολύ θορυβώδης για τα γούστα μου (δεν έχει σιγαστήρα από ότι μου είπε) και το πίσω μέρος (κάτω από το κάθισμα του συνεπιβάτη) είναι επίσης αλλαγμένο με ένα πιο σπορτίφ το οποίο έχει στο πίσω μέρος κρυμμένα σχεδόν κάτω από την σέλα,το φανάρι του στοπ και δυο μικρά φλάς.

Κατα τα άλλα έχει καινούρια λάστιχα και bagster.

Η τιμή είναι 4200€ που την θεωρώ καλή αλλά δεν ξέρω αν με αυτές τις αλλαγές που έχει κάνει θα είμαι οκ...καθώς στο μέλλον θα ήθελα μια μπαγκαζιέρα πίσω για όταν θα πάιρνω την γυναίκα και επίσης δεν ξέρω αυτά τα μικρά φλάς κάτω από την σέλα θα φαίνονται καθόλου όταν ανάβουν.
    Έχει αλλάξει όλη την ουρά ή μόνο το undertray? Γιατί συνήθως η βαλίτσα στηρίζεται σε προέκταση που δένει στις βίδες των χειρολαβών. Αν υπάρχουν οι χειρολαβές λογικά θα είσαι οκ όταν θελήσεις βαλίτσα.
    Για δες εδώ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=114342

Τώρα για την μαμά εξάτμιση ίσως χρειαστεί σε έλεγχο κτεο στο μέλλον.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Έχει αλλάξει όλη την ουρά ή μόνο το undertray? Γιατί συνήθως η βαλίτσα στηρίζεται σε προέκταση που δένει στις βίδες των χειρολαβών. Αν υπάρχουν οι χειρολαβές λογικά θα είσαι οκ όταν θελήσεις βαλίτσα.
    Για δες εδώ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=114342

Τώρα για την μαμά εξάτμιση ίσως χρειαστεί σε έλεγχο κτεο στο μέλλον.
    Οι χειρολαβές υπάρχουν...απλά κάτω από τις χειρολαβές στενεύει και καταλήγει πιο μυτερό από το εργοστασιακό και κάτω από την μύτη έχει ενα μικρο ορθογώνιο στόπ και 2 φλας σαν ψείρες....

Η εξάτμιση δεν έχει σιγαστήρα μου είπε και μπορώ να βάλω έναν με 50-70€, πριν από αυτην είχε akrapovic και την άλλαξε με αυτήν που δεν συγκράτησα την μάρκα.
    Αν βάλω σιγαστήρα δεν νομίχω να έχω πρόβλημα...άσε που δεν ξερω αν περνάν ΚΤΕΟ οι μότο εδώ στην Κύπρο

Οι χειρολαβές υπάρχουν...απλά κάτω από τις χειρολαβές στενεύει και καταλήγει πιο μυτερό από το εργοστασιακό και κάτω από την μύτη έχει ενα μικρο ορθογώνιο στόπ και 2 φλας σαν ψείρες....
    Κάτι τέτοιο?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-hornet-undertray.jpg 
Προβολές:	288 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	236986
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Κάτι τέτοιο?
    Περίπου...μόνο που τα φλας ειναι πιο μικρά κολημένα αριστερά και δεξιά του στοπ...μεσα στην καμπύλη που κάνει και από κάτω έχει μια μινιατούτα πινακίδας σε μέγεθος όσο η αστυνομική ταυτότητα

Παλαιό μέλος
    dimik,οσο αφορα το συγκεκριμενο μηχανακι που ρωτας με τα φλασακια θεμα δεν θα εχεις,τωρα για την εξατμιση περι ορεξεος...γουστα ειναι αυτα.Γενικα το χορνετ με το τριγωνικο φαναρι(εγω ειχα το 8αρι) ειναι φοβερο μηχανακι,παρα πολυ φιλικο,πολυ γραμμικο,το abs του ειναι οτι πρεπει,η γεωμετρια του(για αργοτερα οταν θα το μαθεις ειναι καταπληκτικη),η καταναλωση του ικανοποιητικη,τα αναποδα που εχει μπροστα προσφερουν παρα πολυ καλη πληροφορηση,το πισω ειναι αρκετα καλο,τα φρενα του ειναι(αμα το παρεις χωρις abs)δυνατα αλλα σταδιακα(για μεσα στην πολη με 2 δαχτυλα εισαι καλα),για τα πολλα χλμ μεχρι τα 120χλμ/ωρα δεν θα σε κοπανησει ο αερας,απο εκει και περα θα εχεις θεμα σοβαρο,η σελα του ειναι τελεια και για σενα και για συνεπιβατη,η θεση οδηγησης ειναι μια χαρα(καθολου κουραστικη),το γκαζι του ειναι παρων παντου χωρις κενα(αλλα και χωρις εκρηξεις),οι καθρεφτες του μια χαρα,το τιμονι κοβει(οσο δικαιολογηται να κοβει για ενα naked,παραπανω παντως απο gsr,χωρις παρεξηγηση για τους κατοχους gsr ετσι?,i respect gsr).
    Δωσε λιγο προσοχη στον εκτεθημενο καταλυτη που ειναι κατω αριστερα-δεξια(δεν θυμαμαι)οσο αφορα πεζοδρομια(ανεβα κατεβα)και σαμαρια.Τα φωτα του ειναι μια χαρα για το βραδυ, χτυπαει στο υψος που χρειαζεται και για την αποσταση που θες.Η συνδιασμενη πεδηση που υποτιθεται οτι εχει(αμα πατας πισω μετα απο καποια δυναμη πατιματος στο πισω να σου δινει και ενα εμβολο απο τις μπροστα δαγκανες),ειναι κατι που προσωπικα δεν μπορεσα να νιωσω ποτε και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Τελος τα λαστιχα που φοραει απο μαμα δεν ειναι και οτι το καλυτερο οπως στα περισσοτερα μηχανακια.
    Αυτα τα ολιγα,ελπιζω αν δεν το εχεις ηδη τσιμπησει να το παρεις,ειναι παρα πολυ καλη επιλογη,α by the way ηταν η πρωτη μου μηχανη στα 27 μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal
    dimik,οσο αφορα το συγκεκριμενο μηχανακι που ρωτας με τα φλασακια θεμα δεν θα εχεις,τωρα για την εξατμιση περι ορεξεος...γουστα ειναι αυτα.Γενικα το χορνετ με το τριγωνικο φαναρι(εγω ειχα το 8αρι) ειναι φοβερο μηχανακι,παρα πολυ φιλικο,πολυ γραμμικο,το abs του ειναι οτι πρεπει,η γεωμετρια του(για αργοτερα οταν θα το μαθεις ειναι καταπληκτικη),η καταναλωση του ικανοποιητικη,τα αναποδα που εχει μπροστα προσφερουν παρα πολυ καλη πληροφορηση,το πισω ειναι αρκετα καλο,τα φρενα του ειναι(αμα το παρεις χωρις abs)δυνατα αλλα σταδιακα(για μεσα στην πολη με 2 δαχτυλα εισαι καλα),για τα πολλα χλμ μεχρι τα 120χλμ/ωρα δεν θα σε κοπανησει ο αερας,απο εκει και περα θα εχεις θεμα σοβαρο,η σελα του ειναι τελεια και για σενα και για συνεπιβατη,η θεση οδηγησης ειναι μια χαρα(καθολου κουραστικη),το γκαζι του ειναι παρων παντου χωρις κενα(αλλα και χωρις εκρηξεις),οι καθρεφτες του μια χαρα,το τιμονι κοβει(οσο δικαιολογηται να κοβει για ενα naked,παραπανω παντως απο gsr,χωρις παρεξηγηση για τους κατοχους gsr ετσι?,i respect gsr).
    Δωσε λιγο προσοχη στον εκτεθημενο καταλυτη που ειναι κατω αριστερα-δεξια(δεν θυμαμαι)οσο αφορα πεζοδρομια(ανεβα κατεβα)και σαμαρια.Τα φωτα του ειναι μια χαρα για το βραδυ, χτυπαει στο υψος που χρειαζεται και για την αποσταση που θες.Η συνδιασμενη πεδηση που υποτιθεται οτι εχει(αμα πατας πισω μετα απο καποια δυναμη πατιματος στο πισω να σου δινει και ενα εμβολο απο τις μπροστα δαγκανες),ειναι κατι που προσωπικα δεν μπορεσα να νιωσω ποτε και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Τελος τα λαστιχα που φοραει απο μαμα δεν ειναι και οτι το καλυτερο οπως στα περισσοτερα μηχανακια.
    Αυτα τα ολιγα,ελπιζω αν δεν το εχεις ηδη τσιμπησει να το παρεις,ειναι παρα πολυ καλη επιλογη,α by the way ηταν η πρωτη μου μηχανη στα 27 μου.
    Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για την απάντηση....είχα αγοράσει τον Οκτώβρη αυτό....

http://img198.imageshack.us/img198/5...1019162506.jpg

Uploaded with ImageShack.us

το οποίο τελικά πούλησα μετά από ένα μήνα και πήρα αυτό που είναι πιο εργοστασιακό

http://img807.imageshack.us/img807/4370/img007b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

στο οποίο άλλαξα χθες λάστιχα καθώς είχε για 3 χρόνια τα εργοστασιακά και έβαλα Metzeler M5 μαζί με αλλαγή λαδιών (Motul) με 360€ σύνολο και μένει την άλλη εβδομάδα να αλλάξω τακάκια μπρος πίσω και τις τσιμούχες στις εμπρός αναρτήσεις γιατί η μια δακρύζει με άλλα 200€, έχει 16.000χλμ και C-ABS και το είχε ένας τύπος μόνο για να πηγαίνει για καφέ τις Κυριακές αι ήθελε να το ξεφορτωθεί γιατί το χρωστοϋσε, μαζί μου έδωσε την μάσκα εμπρός της Ermax την οποία θα βάλω σύντομα.

Προς το παρών οδηγώ πολύ συντηρητικά, όχι προσπεράσεις, όχι διηθήσεις και ταχύτητες το πολύ 90-100 σε τελείως ευθεία και άδειο δρόμο. Είναι όντως πολύ φιλικό και καλό σχολείο για κάποιον που δεν είναι γκαζοφονιάς....ελπίζω σε 2 χρονάκια να έχω γράψει αρκετά χλμ και να έχω την εμπειρία να ανακαλύψω όλες τις αρετές του.http://imageshack.us/photo/my-images/807/img007b.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/807/img007b.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/807/img007b.jpg/

Παλαιό μέλος
    Mπραβο dimik,το χρωμα που εχει το χορνετακι που εχεις τωρα ειναι το αγαπημενο μου,εψαχνα καιρο να το βρω αλλα τελικα σε μεταχειρα δεν το βρηκα(ετσι οπως το ηθελα)και πηγα και το πηρα κουτι(στο ασημι).Χαιρομαι για την επιλογη σου,(το οτι εχει το c-abs,ειναι επιπλεον εφοδιο),οπως λες και εσυ δεν χρειαζεται να βιαστεις καθε πραμα θα το κανεις οταν νιωσεις ready,και το μηχανακι να σαι σιγουρος οτι θα το υποστηριξει,καλα χιλιομετρα να εχεις παντα ορθιος,και να μας γραφεις τις εμπειριες σου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Υπέροχο το καινούργιο
    Το άλλο ήταν καγκουράδικο

Προς το παρών οδηγώ πολύ συντηρητικά, όχι προσπεράσεις, όχι διηθήσεις και ταχύτητες το πολύ 90-100 σε τελείως ευθεία και άδειο δρόμο. Είναι όντως πολύ φιλικό και καλό σχολείο για κάποιον που δεν είναι γκαζοφονιάς....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    ΟΧΙ δεν είναι νευρικό επειδή έχει κινητήρα από cbr

Να προσεχει το παιδι μη τον πατησει κανενα φορτηγο...

Ειπαμε να πηγαινουμε συντηρητικα/αμυντικα αλλα οχι κ ετσι...

Παλαιό μέλος
    Ο καθεις με τον τροπο του,αλλωστε η χορνεταρα οκ γραμμικο ειναι φιλικο ειναι,αλλα αμα μακακιστεις οπως καθε μηχανακι θα σε στειλει αδιαβαστο,απλα φιλε dimik,μερικες φορες μπορει να χρειαστει να τον στριψεις λιγο παραπανω τον δεξι σου τον καρπο,με ματια fourteen do it και μην φοβασαι τιποτα,ολα θα τα κανεις με τους δικους σου ρυθμους

Εντάξει ρε παιδιά συντηρητικά είπαμε όχι σαν παππούς 80 χρονών με κάσα από Amstel δεμένη πίσω.

Απλά δεν κάνω πράγματα που δεν ξέρω να αντιδράσω σωστά (ακόμα) αν τύχει η στραβή, όχι τίποτα άλλο αλλά λυπάμαι την γυναίκα μου

Είναι και χειμώνας ακόμα, ας έρθει η άνοιξη να καλυτερέψει ο καιρός και θα το ευχαριστηθώ περισσότερο.

Καλησπερα παιδια, νεος κ γω με ενα hornet του '05, με το usd μπροστινο

κατενθουσιασμενος

1. θα ηθελα να ρωτησω, που βρισκεται γνησια ανταλλακτικα γιατι ψαχνω να βρω τον λασπωτηρα

δεν υπαρχει για δειγμα μεταχειρο.

τωρα εχει την πινακιδα στο undertray κ δε λεει, καθε φορα που βλεπω διας αλλαζω δρομολογιο

το συνεργειο που το πηγα, εκανε μια ερωτηση σε εναν εδω Θεσ/νικη κ ειπε για 190 ευρω καινουριο, αλλα δεν καταλαβα αν ηταν κ τα φλας μεσα ()κομματακι δυσκολο)

εψαξα απο αμερικη κ οι περισσοτεροι δε στελνουν ελλαδα
    κ οσοι στελνουν βαζουν κατι υπερογκα μεταφορικα...

απο αγγλια μερια βγαινει περιπου οσο εδω

κανενα αλλο site απο ευρωπη????

2. για τα λαδιατο το manual λεει 10-40
    αλλα καπου εδω διαβασα για 10-50, λογω υψηλοτερων μεσων θερμοκρασιων
    κ ο μαστορας για 15-50 μου πε, ημισυνθετικα

για αλλαγες καθε 5000 αξιζει να παω σε full συνθετικα

μαλλον σε motul θα παω, τα εμπιστευομαι απο τα αμαξια που τα χρησιμοποιω για χρονια

ευχαριστω πολυ

Υ.Γ πριν το παρω ειχα διαβασει αρκετα στο forum εδω

και εδω και μια βδομαδα διαβαζω οσο πιο πολλα μπορω

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συμβουλες για νεο οδηγο xtx
    από TXC στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2011, 20:35
  2. 750ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΔΗΓΟ?
    από GiannisZ750 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2010, 21:45
  3. Hornet 600 '03-'04 (μεταχ.) για νέο οδηγό??
    από panos_SF στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2009, 21:01
  4. Παιδιά, ριξτε καμία ιδέα για μοντέλο για νέο οδηγό - και πρόταση
    από elias_21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 23:18
  5. vfr 400 για νεο οδηγο?
    από koufaloni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2005, 05:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •