Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειδες τωρα τι καταφερες μαικτζη;
Μας το'φαγε η ΚΝΕ το παλικαρι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καί πρώτη χώρα σε ανταγωνιστικότητα είναι η Ελβετία..... Μήπως ο ορισμός της ανταγωνιστικότητας είναι λίγο διαφορετικός σε αυτό το report?
Κοιτώντας στην σελίδα 24, είναι μάλλον σαφές ότι τα νούμερα που μπορεί να δώσει η Ελλάδα τεκμηριωμένα, απέχουν πολύ από αυτά που ισχύουν και θα μας ανέβαζαν πολύ ψηλότερα. Και ναι μεν είναι μαύρο χρήμα, αλλά είναι χρήμα.....
(Όχι, δεν θεωρώ την Ελλάδα ανταγωνιστική σε πολλούς τομείς, αλλά κάποιες χώρες που είναι πιο ψηλά στον πίνακα είναι χώρες που κάνεις business με καλάσνικοφ....)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Εν γένει πάντως μην (πολυ)τρελαινεστε με τέτοιους δείκτες. Χωρες όπως ΠΓΔΜ και Αλβανία που ειναι πιο πάνω απο μας, έχουν δώσει γη και ύδωρ (βλ. κώλο) για να προσελκύσουν επενδύσεις. Πολυ φτηνα εργατικά, ανυπαρκτη φορολογία και ενα σωρό διευκολυνσεις.
Το οτι υπάρχει επενδυτική άπνοια γιατι κανενας λογικός ανθρωπος δε θα επενδύσει στην Ελλαδα ειναι δεδομένο.
Οι μονοι που επενδύουν ειναι κατι τρελοι ρομαντικοι, όπως αυτη η γερμανική επενδυση που ετοιμαζεται στην Πελοποννησο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειδες τωρα τι καταφερες μαικτζη;
Μας το'φαγε η ΚΝΕ το παλικαρι.![]()
![]()
![]()
Ο κομμουνισμος μονο στη θεωρια ηταν καλος.Στην πραξη μια αποτυχημενη κοροιδια ηταν.Να μην αρχισουμε τωρα για το ΚΚΕ που απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ολο τα ιδια και τα ιδια λεει και ξαναλεει.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ακόμα σχολείο πας ε?
Κάτσε να πας πανεπιστήμιο με το καλό και θα καταλάβεις ότι η παλιά φρουρά που αναφέρεις αναπαράγεται κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν μέσα από ΠΑΣΠ,ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,ΠΚΣ,ΕΑΑΚ και λοιπά κορακίστικα αρκτικόλεξα.
Η νέα γενιά έχει πολύ καλά δείγματα να δείξει,αλλά δυστυχώς αν ανακατάψεις μισό κουβά μέλι με μισό κουβά σκατά,πάλι σκατά θα έχεις στο τέλος![]()
+990![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Εχω μια ελπιδα αγαπητε MikeG
Οτι με τον χρονο θα φυγει η παλια φρουρα απο την πολιτικη και απο την κοινωνια και .....
και θα ερθουν τα παιδια του πχ οπως Παπανδρεου, Καραμανλης, Μητοτακομπακογιαννη Παγκαλος και ολοι οι αλλοι....
και να παμε και στους ποιο νεους που χωρις κατι αλλο στη ζωη τους εγινα "πολιτικοι" οπως Βαρβιτσιωτης Μπεκιρης Μπακογιαννης κτλ
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Ως γενια,ουτε ψηφισαμε τους δυο μεγαλους,...,και το θαρρος να παραγκωνισουμε τα μελλοντικα κομματοσκυλα.![]()
και εγω μαζι σου ειμαι αλλα αν δεν θες να εισαι μονος κοιτάξεις στον καθρεφτη να εχεις και παρεα....
μια ζωη τα ιδια και παντα αυτοι οι κλεφτες ειναι επανω...
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Εδώ είμαστε !!!!
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Πόσο μ'αρέσει που είμαι συμφορουμίτης με Πάνσοφους ανθρώπους....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οταν (αν) παρεις πρεφα πως πραγματικα ειναι αυτη η κοινωνια (και κατ'επεκταση εσυ) και ποσο βαθια ριζωμενα ειναι καποια πραγματα τα ξαναλεμε.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Πόσο μ'αρέσει που είμαι συμφορουμίτης με Πάνσοφους ανθρώπους....
Γι'αυτο οτι θες να μαθεις ρωτα εμενα.
Ειμαι πανσοφος.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αυτό με εκνευρίζει πολύ με αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.
Για τί δε ρωτάνε εμένα που τα ξέρω;
Θα σε έχω στα υπ'οψινΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γι'αυτο οτι θες να μαθεις ρωτα εμενα.
Ειμαι πανσοφος.![]()
![]()