ναι, το ξέρω... μου φαίνεται προς τα εκεί καταλήγωΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Γιαννη, με 10-15 ευρω παιρνεις 12βολτη τρομπα, την οποια αν βγαλεις απο το πλαστικο κελυφος πιανει 0 χωρο και ειναι παναλαφρη.
ναι, το ξέρω... μου φαίνεται προς τα εκεί καταλήγωΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Γιαννη, με 10-15 ευρω παιρνεις 12βολτη τρομπα, την οποια αν βγαλεις απο το πλαστικο κελυφος πιανει 0 χωρο και ειναι παναλαφρη.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Δοθέντος του ότι στο ρελαντί δεν γλυτώνεις την μπαταρία, θα είχε πλάκα να βλέπαμε το ελικοφόρο του Γιαννάκη να είναι για κανένα 10λεπτο στις 4.500 - 5.000 σ.α.λ. ακίνητο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Στην τελικη φουσκωνεις με την μηχανη αναμενη αν φοβασαι για την μπαταρια.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εγώ έχω αυτό και δούλεψε μια χαρά κάποια στιγμή που το χρειάστηκε ένα φιλαράκι.
Τώρα βέβαια η ηλεκτρική τρόμπα φαίνεται καλύτερη![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
στο 190αρι του τυονο 2 αμπουλες=15πιεση,δε θυμαμαι το μεγεθος της αμπουλας ομως.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
προτιμάς το χειροκίνητο σύστημα και τον ιδρώτα λεπόν ... kinkyΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δοθέντος του ότι στο ρελαντί δεν γλυτώνεις την μπαταρία, θα είχε πλάκα να βλέπαμε το ελικοφόρο του Γιαννάκη να είναι για κανένα 10λεπτο στις 4.500 - 5.000 σ.α.λ. ακίνητο ...![]()
![]()
Nαι αλλά να έχεις κι ένα παρέα να τραβάει το video.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
προτιμάς το χειροκίνητο σύστημα και τον ιδρώτα λεπόν ... kinky![]()
![]()
Εχω φουσκώσει 180 λαστιχο με μικρή τρόμπα ποδηλάτου. Με διαλείμματα έκανα μισή ώρα, μιλάμε για πολύ τρομπάρισμα.![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ρε μπούλη, ακόμα στα προκαταρκτικά είμαστε, εσύ κατευθείαν στο 'τι σου κάνω μάνα μου" ?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& η σαμπρέλα πως αλλάζει....?![]()
![]()
![]()
Την γλιτωνεις, υπο την εννοια οτι δεν σβηνεις για να χρειαστει να ξαναβαλεις μπροστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δοθέντος του ότι στο ρελαντί δεν γλυτώνεις την μπαταρία, θα είχε πλάκα να βλέπαμε το ελικοφόρο του Γιαννάκη να είναι για κανένα 10λεπτο στις 4.500 - 5.000 σ.α.λ. ακίνητο ...![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Βάζω τα παιδάκια..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βάλε και διαλυτικά μη μας παρεξηγήσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βάζω τα παιδάκια..
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ειδικα σε μερη που δεν παιζουν βουλκανιζατερ π.χ. βουνο-χωμα οι αμπουλες ειναι απο τα πιο χρησιμα πραγματα που μπορεις να παρεις μαζι για σκασμενο λαστιχο, και ειδικα για το ζανταρισμα, επαιδη ο αερας μπενει υπο πιεση και ζανταρεις πιο ευκολα.
Το φουσκωμα μπορει να γινει και με τρομπα χειρος, αλλα εγω παντα πεταω και μια αμπουλα στο τελος για να ζανταρω το λαστιχο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
προτιμάς το χειροκίνητο σύστημα και τον ιδρώτα λεπόν ... kinky![]()
Έλιωσα.![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
εγώ πάντως κάνοντας φέτος ένα ταξίδι Αθήνα-καστοριά με ένα cbf 500 λίγο πριν από λαμία έσκασε το πίσω λάστιχο.
είχα όλο το κιτ με δύο αμπούλες νομίζω.
πραγματικά σωτήριο.Φαντάσου να μένεις πάνω στην εθνική στη μέση του πουθενά.
το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλεις περισσότερες αμπούλες γιατί το λάστιχο δε φουσκώνει τελείως(κάπου τέσσερεις)αλλά και με δύο πας σε βενζινάδικο και το φουσκώνεις.
μιά τρόμπα είναι πιό καλή λύση και πιό οικονομική, αν έχεις χώρο να την μεταφέρεις.
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)