Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
...........το ντακαρ ειναι για νορμαλ φασεις.κ το στρομα για υπερηχιτικες χωματινες![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
...........το ντακαρ ειναι για νορμαλ φασεις.κ το στρομα για υπερηχιτικες χωματινες![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
ayto mallon theshttp://www.albertodottori.net/images...90%20r%205.jpg
kratiste moy ena tetoio kai emena parakalo
Γουστάρεις τα "πιασίματα" Bro, εεε..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
kratiste moy ena tetoio kai emena parakalo![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
@ Tommydakar Θέλω να κάνω εκδρομικό εντούρο φάση και άμα δω κ κανένα ανοιχτό μονοπάτι να
κάνουμε κ καμίαν καγκουριάν.
@DrBig Μου ακούγεται αρκετά καλή η ιδέα σου, αν και καλό μηχανικό που να γνωρίζει από KTM δεν
ξέρω στην Σαλλονίκη. Ίσως το ψάξω λιγάκι.
@el_hymador Δηλαδής το xtz πάει καλύτερα στο χώμα από το κατέΜ; Εντυπωσιακό. 200 kg όμως ρε γμτ ενώ το ktm είναι 170 νομίζω. + το xtz σβήνει που και που αλλά οι κάτοχοι λένε "έλα μωρέ έτσι κάνουν αυτά "![]()
Φίλε Stabak το μηχανάκι είναι προς πώληση φτηνά ή να πουλήσω το νεφρό;
Αρχίζω και γίνομαι γκρινιάρης πάλι γιατί θα καταλήξω με καμιά γριά όπως το ντομινέιτορ και
το φαντούρο και θα αρχίσω να πειραματίζομαι.
Gs 800 Triumph και το 690 κλπ όνειρα απατηλά, νο μάνεϋ νο χάνεϋ
Δλδης με 4 χιλιάρικα τι να πάρω; Όποιος πει προστυχιά κρατάω καθρεφτάκι
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Αποδειξη ότι δεν χαλάνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
καλό μηχανικό που να γνωρίζει από KTM δεν ξέρω στην Σαλλονίκη.![]()
φταιει το νερο που βαζουν στα ψυγεια εεεε??Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αποδειξη ότι δεν χαλάνε...![]()
![]()
Άμα αφήνεις το μηχανάκι στο ρελαντί για κανένα μισάωρο για να βλέπεις να στησεις σκηνη, το νερό σε φταίει ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
φταιει το νερο που βαζουν στα ψυγεια εεεε??![]()
![]()
Δηλαδη απο αυτό που έγραψα:Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
@el_hymador Δηλαδής το xtz πάει καλύτερα στο χώμα από το κατέΜ; Εντυπωσιακό. 200 kg όμως ρε γμτ ενώ το ktm είναι 170 νομίζω. + το xtz σβήνει που και που αλλά οι κάτοχοι λένε "έλα μωρέ έτσι κάνουν αυτά "![]()
Εσυ καταλαβες οτι το Tenere ειναι καλυτερο στο χωμα απο το ΚΤΜ...Το KTM ειναι φτιαγμενο για να πηγαινει απο αξιοπρεπως και πανω στο χωμα, σε τουριστικη διασχιση "α κοιτα ενα ελατο", περισσοτερο θα σε δυκολεψει παρα θα γουσταρεις.
Ωραιο μηχανακι για χρηση απο βολταρω στους χωματοδρομους μεχρι παω καπως γρηγορα ειναι το Yamaha XT660Z Tenere. Πθιο ακριβο αλλα και καλυτερο ειναι το BMW F800GS.
ξερεις κατι; οντως μ@λ@κιες γραφω... παρε το V-Strom φιλε, μιλαμε γ@μ@ει το μηχανακι!
![]()
![]()
![]()
![]()
σε μπλοκακι τα γραφεις ρε για να τα θυμασε????Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα αφήνεις το μηχανάκι στο ρελαντί για κανένα μισάωρο για να βλέπεις να στησεις σκηνη, το νερό σε φταίει ..???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koίτα στην γραφή είμαι καλός στην ανάγνωση άμα δεν τα διαβάζω δυνατά να τα ακούω μπερδεύομαι. Είμαι στο γραφείο και δεν θέλω να φωνάζωΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δηλαδη απο αυτό που έγραψα:
Εσυ καταλαβες οτι το Tenere ειναι καλυτερο στο χωμα απο το ΚΤΜ...
ξερεις κατι; οντως μ@λ@κιες γραφω... παρε το V-Strom φιλε, μιλαμε γ@μ@ει το μηχανακι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τ-ο K-T-M ει-ναι φτι-α-γμε-νο γι-α να πη-γαι-νει ά-πο αξιο-πρε-πως και πα-νω στο χω-μα.-> νταξ αυτό το κατάλαβα. Αλλά η άλλη πρόταση νόμιζα πάει μαζί.
Το V-strom παραμένει μια καλή λύσηΈχουμε όμως πρόβλημα επικοινωνίας bro! Eυχαριστώ που ασχολήθηκες όμως.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Βαθμιδες απόδοσης στο χωμα, ιεραρχικα, απο την καλυτερη στη χειροτερη
-Γ@μ@ει σου λεω!
-Τα σπαει!
-Εξαιρετικο!
-Πολυ καλο!
-Αξιοπρεπες!
-Καλο!
-Μια χαρα
-Ε οκ ειναι μωρε...
-Τι να σου πω; ετσι και ετσι...
-Μπα...
-Δυσκολα...
-Με τιποτα μλκ!
-Ουτε να το σκεφτεσαι, θα σκοτωθεις!!
-Οι γυψοι θα βγουν σε 2 μηνες, αλλα θα χρειαστειτε φυσιοθερραπεια για ενα χρονο...
Το KTM, ειναι απο τη 5 βαθμιδα και πανω...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βαθμιδες απόδοσης στο χωμα, ιεραρχικα, απο την καλυτερη στη χειροτερη
-Γ@μ@ει σου λεω!
-Τα σπαει!
-Εξαιρετικο!
-Πολυ καλο!
-Αξιοπρεπες!
-Καλο!
-Μια χαρα
-Ε οκ ειναι μωρε...
-Τι να σου πω; ετσι και ετσι...
-Μπα...
-Δυσκολα...
-Με τιποτα μλκ!
-Ουτε να το σκεφτεσαι, θα σκοτωθεις!!
-Οι γυψοι θα βγουν σε 2 μηνες, αλλα θα χρειαστειτε φυσιοθερραπεια για ενα χρονο...
Το KTM, ειναι απο τη 5 βαθμιδα και πανω...
![]()
και γαμω τις βαθμιδες σου λεω![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
φιλε εγώ είχα KTM 640 2004 high flow κεφαλή , αρκετα προβληματικο μηχανακι ειδικα με τα ρευματα μπαταρια ανορθοτες , επισης χρειαζεται να του κανεις της αλλαγες λαδιων με ενα συγκεκριμενω τροπο γιατι αλλιως δεν γινεται εξαερωση και ειναι ο λογος που χτυπαει ρουλεμαν στροφαλου , τώρα οδιγηκα ειναι ωραιο το μηχανακι αλλα δεν ειχα το advetsure αλλα το sm , anyway περιφεριακα κτλ ειναι κορυφαια αλλα αφου το θες για ταξιδακια πάνε σε κατι δικυλινδρο πχ ενα bmw gs 800 αν σου το επιτρεπουν τα οικονομικα σου και σου προτείνω κατι μετα του 2009
, μπορεις να κοιταξεις και το tiger xc αλλιως αν ψαχνεις κατι φθηνο εγώ θα πηγαινα σε κανα transalp στο προηγουμενο μοντελο .
επισεις ειναι αρκετα οικονομικο μηχανακι το lc4 κραδασμους ειχε αρκετους αλλα λογικα το adv εχει διαφορετικο ψαλιδι και αλλα σινεμπλοκ οπωτε δεν θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αν το παρεις
α κσαι με το sm πανω απο 115 120 δεν ενιωθες τα @@ καλα δεν μιλαμε για τελικες άστο.. .
για το φιλαρακι που εγραψε ας παει να ρωτήσει για ανταλλακτικα ktm , και θα νιωσει ένα τσιμπιμα στην καρδια .
Οταν λες αρκετα προβληματικο και ειδικα με τα ρευματα τι ενοεις ακριβως. γιατι εγω στα δυο χρονια που το εχω με ρευματα δε χρειαστηκε να ασχοληθω καθολου χωρια τη πισω λαμπα. Πολυ μεγαλο ρολο φιλε παιζει ο μαστορας και ο προηγουμενος σε τι κατασταση το ειχε, δε προσπαθω να σου τη πω αλλα αυτο το "ειδικα με τα ρευματα" μου κανει σε κατι "καποιος δεν ειχε ιδεα απο ηλεκτρολογικα".
στα 4 χιλιαρικα εισαι κοντα στα πρωτα 950 adventure.νομιζω οτι πρεπει να κανεις λιγο υπομονη και οικονομιες και να παρεις το μεγαλο.στις εποχες που ζουμε φυρω στα 4500-5000ε βρισκεις το πρωτο του 03 με λιγο ψαξιμο και σαγως καλο παζαρι.οσο για το 640 στην τελικη καλο να βρεις απο 04 και πανω.εχει διπλα δισκοφρενα και το μπροστινο του ειναι ιδιο με τα 950.αυτα και καλη αγορα
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει