Καταρχας ευχαριστω.
Ηταν ονειρο μου εδω και πολλα χρονια, καποια στιγμη που θα μπορουσα οικονομικα να το αγοραζα.
Τωρα που μου δοθηκε η ευκαιρεια και ξερω οτι δεν θα εχω αλλη ευκαιρεια στην ζωη μου λογο οικονομικης κρισης απο εδω και περα,
ειπα να κανω το μεγαλο βημα και να δωσω οτι εχω και δεν εχω για να το παρω.
Ετοιμοπαραδωτο δεν εχει καμια αντιπροσωπεια και γινονται μονο με ονομαστικη παραγγελεια.
Θελουν τουλαχιστον τα μισα χρηματα προκαταβολη αλλιως δεν το παραγγελνουν.
Μιλησα με 2 αντιπροσωπους και οι δυο λιγο πολυ τα ιδια μου ειπαν.
Μαλιστα ο ενας απο τους δυο αντιπροσωπους ηθελε ολα τα χρηματα προκαταβολη αλλιως δεν το παραγγελνε καθολου.
Επομενως απο την στιγμη που τα ειχα δεν καθομαι να παιζω ας τα παρουν να τελειωνει η υποθεση ωστε οσο το δυνατον πιο γρηγορα να μπορεσω να την παραλαβω αρχες του 2013.
Το αστειο ειναι οτι η τραπεζα δεν ειχε σε ρευστο να μου δωσει 18.000 και επρεπε λεει να τους ενημερωσω 1 μερα ποιο νωρις για να μου δωσουν τα χρηματα.
Δηλαδη αμα ηθελα να αγορασω κανα διαμερισμα που θα εκανε 200.000 θα επρεπε να τους ενημερωσω κανα δυο εβδομαδες πιο νωρις για να συγκεντρωσουν τα χρηματα.

Επισης προσπαθουσε η διευθυντρια τις τραπεζας να με πεισει να μην πληρωσω μετρητοις αλλα να κανω οσες δοσεις θελω ακομη και ατοκες μεσω τις τραπεζας

Μα ποιος ο λογος αφου τα εχω τα χρηματα γιατι να κανω δοσεις?

Μηπως γιατι η τραπεζα θελει να εχει τα χρηματα οσο το δυνατον για περισσοτερο χρονο ωστε να μπορει να τα εκμεταλευεται οπως θελει αυτη για το συμφερον τις? :P