Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: balbide v strom

Λόττο όχι αλλά πολύ συχνά είμαι με το λαικό και το πουλί στο χέρι :a31: . Τα τακάκια τόσο έχουν.. και 'γω για κανα 800άρι € το έχω
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Για να επανελθουμε στο θεμα των βαλβιδων,

αν μιλαμε για το 1000μ μπορω να σας πω εκ πειρας, να κανετε εναν ελεγχο, οχι απαραιτητα ρυθμιση, απο το πρωτο service. Απο προσωπικη πειρα, αλλα και απο αλλα μηχανακια (DL 1000) γνωστων 8 στα 10 ηταν αρύθμιστα. Απαξ και ρυθμιστουν,(τις δικες μου τις ρυθμισα στις 8000 χλμ) μετα ξενοιαζεις για πολλα-πολλα χιλιομετρα ( ξαναελεγχεις περι τις 50000 χλμ).
    Καλο θα ειναι να τις ρυθμισεις στο ανωτατο οριο και ας ¨κουδουνιζουν¨λιγο. Δε βλαπτει.

Αυτα

Χαρης

Στα 23300 έκανα το servise. Περίεργο βέβαια μια και όλοι μιλάν για κλειστές βαλβίδες στο 1000 αλλά το δικό μου βρέθηκε με 2 βαλβίδες λίγο ανοιχτές.
    Anyway, στα 24.000 άλαξα και αλυσίδα-γρανάζια σετ AFAM για DL1000, γιατί της μαμάς τα έφτυσε. Απέκτησε τα γνωστά σημάδια ξεχειλώματος και στο ξεκίνημα βρόνταγε στιγμιαία. 163.00€

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	07-01-05_14-59.jpg 
Προβολές:	492 
Μέγεθος:	36,4 KB 
ID:	73689

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Στα 23300 έκανα το servise. Περίεργο βέβαια μια και όλοι μιλάν για κλειστές βαλβίδες στο 1000 αλλά το δικό μου βρέθηκε με 2 βαλβίδες λίγο ανοιχτές.
    Anyway, στα 24.000 άλαξα και αλυσίδα-γρανάζια σετ AFAM για DL1000, γιατί της μαμάς τα έφτυσε. Απέκτησε τα γνωστά σημάδια ξεχειλώματος και στο ξεκίνημα βρόνταγε στιγμιαία. 163.00€
    Κομαντα σειρα μου και εμενα να παω για το σερβις των 24,000 αλλα εγω θα το κανω στα 26,000!!!

Με βλεπω και εμενα για αλυσιδιτσα! νιωθω αυτο το τρεμοπαιγμα ειδικα στο ξεκινημα με 1η!

Respect εισαι ευχαριστημενος απο την αλυσιδα σου?Να την προτιμησω η να παω σε regina χρυση?

Ξερει κανεις να μας παραθεσει τιμες απο αλλες αλυσιδες και εντυπωσεις?

Παντως απο την μαμα δεν εχω παραπονω μιας και η χρηση της ηταν στα 180 χλμ συνεχεια και οταν επιανε η κινηση ζορισματα και ανοιγματα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Κομαντα σειρα μου και εμενα να παω για το σερβις των 24,000 αλλα εγω θα το κανω στα 26,000!!!

Με βλεπω και εμενα για αλυσιδιτσα! νιωθω αυτο το τρεμοπαιγμα ειδικα στο ξεκινημα με 1η!

Respect εισαι ευχαριστημενος απο την αλυσιδα σου?Να την προτιμησω η να παω σε regina χρυση?

Ξερει κανεις να μας παραθεσει τιμες απο αλλες αλυσιδες και εντυπωσεις?

Παντως απο την μαμα δεν εχω παραπονω μιας και η χρηση της ηταν στα 180 χλμ συνεχεια και οταν επιανε η κινηση ζορισματα και ανοιγματα!
    Πάρα πολύ ευχαριστημένος!
    Έχει γράψει 3000km σχεδόν και δε ξέρω αν έχει να κάνει με την αλυσίδα ή με το γεγονός ότι είναι καινούρια αλλά δεν ακούγετε καθόλου, αντίθετα με τη παλιά μαμίσια που έκανε φασαρία (έστω και μικρή) ακόμα και μετά το λάδωμα.

Παλαιό μέλος
    sto 650ari moy me 25000χλμ και η αλυσιδα ειναι σε αριστη κατασταση..μηπως ειναι νωρις ρε παιδια να αλλαζουμε αλυσιδα?ενας φιλος μου την αλλαξε στα 50 000χλμ σε τρανσαλπ και ειχε ψωμι ακομη καθως και τα γραναζια της...
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    sto 650ari moy me 25000χλμ και η αλυσιδα ειναι σε αριστη κατασταση..μηπως ειναι νωρις ρε παιδια να αλλαζουμε αλυσιδα?ενας φιλος μου την αλλαξε στα 50 000χλμ σε τρανσαλπ και ειχε ψωμι ακομη καθως και τα γραναζια της...

δεν εχουν σχεση μονο τα χιλιομετρα!
    μεγαλο ρολο παιζει η συντηριση και ο τροπος οδηγησης!

δεν εχει την ιδια φθωρα μια αλυσιδα που κινητε μεσα στην πολη με μια που ειναι εθνικη με ταχυτητες 180+

επισης την αλυσιδα ταλαιπωρουν τα αποτομα ανοιγματα και γενικα τα δυνατα ανοιγματα σε φαναρια!

Το ΤΑ του φιλου σου εχει και -20 αλογα!

Εμένα πχ η αλυσιδα εχει αρχισει και δειχνει δειγματα ξεχειλωματος αλλα ολα μου σχεδον τα χιλιιομετρα ειναι με ταχυτητες 160+ και τα υπολοιπα κυνηγημενα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Για να επανελθουμε στο θεμα των βαλβιδων,

αν μιλαμε για το 1000μ μπορω να σας πω εκ πειρας, να κανετε εναν ελεγχο, οχι απαραιτητα ρυθμιση, απο το πρωτο service. Απο προσωπικη πειρα, αλλα και απο αλλα μηχανακια (DL 1000) γνωστων 8 στα 10 ηταν αρύθμιστα. Απαξ και ρυθμιστουν,(τις δικες μου τις ρυθμισα στις 8000 χλμ) μετα ξενοιαζεις για πολλα-πολλα χιλιομετρα ( ξαναελεγχεις περι τις 50000 χλμ).
    Καλο θα ειναι να τις ρυθμισεις στο ανωτατο οριο και ας ¨κουδουνιζουν¨λιγο. Δε βλαπτει.

Αυτα

Χαρης
    Στο 1000άρι μου όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, οι βαλβίδες θέλαν ρύθμιση ήδη από τα 2500χλμ !!!

Το πρόβλημα διαγνώστηκε νωρίς αλλά κρίθηκε σκόπιμο η ρύθμιση να γίνει αργότερα για να στρώσει το μοτέρ και να "κάτσουν" οι βαλβίδες στην οριστική τους θέση...Τελικά ρυθμίστηκαν στα 6.000χλμ και αποδείχτηκε ότι ήταν ΤΡΑΓΙΚΑ εκτός προδιαγρφών...Εκεί κατά 90% οφείλονταν και τα σβησίματα που έκανε το μηχανάκι στο ρελαντί....

Το μόνο καλό είναι ότι τόσο η αγορά των καπελώτων όσο και τα εργατικά καλύφθηκαν από την εγγύηση χωρίς να πληρώσω φράγκο...

Πάντως μετά την ρύθμιση που έγινε δεν χρειάστηκε τίποτε άλλο ούτε ξαναξερυθμίστηκαν στην συνέχεια...τείνω να πιστέψω ότι ήταν αρρύθμιστες από εργοστάσιο από κάποιο πρόβλημα-αβλεψία στην γραμμή παραγωγής....

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Η DID της μαμάς δεν θα έλεγα οτι είναι της πλάκας...
    [AFAM θα έβαζες ; ; ;]
    ΓΙΑ TIMΕΣ DID Chain + Pinion + Chain wheel (ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ).

http://www.louis.de/_20506a4c9ef8366...rtnr_gr=100411

H DID ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η AFAM ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ .DID ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ SUZUKI ΑΚΟΜΑ KAI STO WWW.LOUIS.DE
    ΣΤΑ 24.000 ΚΜ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΣΜΑ ΡΕ ΤΡΟΠΕΑ COOL .

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
    re Lambro.... ti times einai autes ???

Ego paidia ekana ry8mish balbidwn sta 24.000, den mou alla3e tipota kai to olo service me ta lado-3yda, filtro aeros kai mpouzi mou bgike 130-140 euro....

Alisida akoma den exw alla3ei (27.500) kai lew na alla3w stis 30.000, mazi me lastixa. An PALI den exw lefta, 8a parw ton mpoulo kai den 8a alla3w tipota mexri tis 36.000....

Na balw alysida antiproswpias ? h' tis agoras ? Giati yperkostologimeni mou akoustike 220 (otan me to Yamaha plirwsa 105...)

ρε κομαντο που πηγες για το service?

εγω χτες περασα απο το συνεργειο που παω μεχρι τωρα και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μου ειπαν 250?. Μου φανηκαν πολλα και δεν θ θελα να παω με κλειστα ματια!

Επισης κανα μαγαζι να παω να παρω αλυσιδα γραναζια σε λογικη τιμη και να τα περασω μονος μου εχουμε?

καλα στο louis.de η αλυσιδες της DID εχουν 24.95? και η regina 26.95??????????

ρε κομαντο που πηγες για το service?

εγω χτες περασα απο το συνεργειο που παω μεχρι τωρα και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μου ειπαν 250?. Μου φανηκαν πολλα και δεν θ θελα να παω με κλειστα ματια!

Επισης κανα μαγαζι να παω να παρω αλυσιδα γραναζια σε λογικη τιμη και να τα περασω μονος μου εχουμε?

Είναι δύσκολο να περάσεις την αλυσίδα μόνο σου διότι δεν έχουν ασφάλεια.

Την έβαλα τελικά την αλυσίδα! DiD 520zvm2 με x-ring και γραναζια 170? και 30? εργασια!

Απιστευτη διαφορα και αίσθηση!Η αλυσιδα ουτε καν ακουγετε!

Την έβαλα τελικά την αλυσίδα! DiD 520zvm2 με x-ring και γραναζια 170? και 30? εργασια!

Απιστευτη διαφορα και αίσθηση!Η αλυσιδα ουτε καν ακουγετε!
    Στα πόσα km την άλλαξες? και που?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  2. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:11
  3. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  4. Varadero - V-Strom
    από spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 22:35
  5. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF