Σωστό σε βρίσκω, πολύ αξιόπιστο μηχανάκι, έχεις οδηγήσει οτιδήποτε σε bmw; Ίσως να αλλάξεις γνώμη μετά.
Σωστό σε βρίσκω, πολύ αξιόπιστο μηχανάκι, έχεις οδηγήσει οτιδήποτε σε bmw; Ίσως να αλλάξεις γνώμη μετά.
Έχω οδηγήσει το μεγάλο αλλά δεν είναι για μένα, τουλάχιστον για τη χρήση που κάνω εγώ. Ξέρω ότι το μικρό θα μου ερχότανε "κουτί" (γελάει ο σπίριτΑρχικά δημιουργήθηκε από bmw 800 gs
Σωστό σε βρίσκω, πολύ αξιόπιστο μηχανάκι, έχεις οδηγήσει οτιδήποτε σε bmw; Ίσως να αλλάξεις γνώμη μετά.) αλλά... φιρί φιρί το πας να με κάνεις να χιουμορέψω...
![]()
Sniper,δεν είμαι άσχετος με τις μηχανές ασχολούμαι από 14 χρονών με αυτές και είναι αστό πούμε το χόμπι μου, ξεκίνησα με nrg 50,μετα πήρα husvarna 125 wr γιατί ασχολούμαι και με το χώμα, μετα πήρα ένα r6 street, μετα πηρα κτμ 640 lc4,μετα ένα v-strome 650,Τωρα εχω ένα crf 450 για το χώμα ένα inova για όλη μέρα και ένα gs 800,εκτος από τα δικα μου μηχανάκια έχω και έναν αδελφό ο όποιος είναι πιο τρελός από εμένα, που έχει αλλάξει Africa twin,tdm 850,tdm 900,vstrome 1000,fzr 1400,(σου αναφέρω μονό τα ταξιδιάρικα μηχανάκια του)τα οποία από ότι καταλαβαίνεις όχι μόνο τα έχω οδηγήσει αλλά ήταν σαν δικά μου και αυτά, επέτρεψε μου να έχω άποψη. Προς θεού δεν λέω ότι τα υπόλοιπα μηχανάκια δεν είναι καλά, αλλά ότι αφτο με ενθουσίασε το σύνολο, κάνει τα πάντα, αφτο είπα.
αρα μακι εσυ λες να μην το παρω,1-0
Κράτα το εργαλείο σου και φρόντισε να το χαρείς, το γουστάρεις, είναι ολοκαίνουργιο, δεν είναι εποχή για αλλαγές, το μεγάλο θα σου πέσει "μεγάλο" και "πολύ" γι'αυτά που κάνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από bmw 800 gs
αρα μακι εσυ λες να μην το παρω,1-0
Σίγουρα σε κάλυψα, η απόφαση είναι όμως αποκλειστικά δική σου..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
.... Ξέρω ότι το μικρό θα μου ερχότανε "κουτί" (γελάει ο σπίριτ) αλλά... φιρί φιρί το πας να με κάνεις να χιουμορέψω...
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Να ρωτήσω γιατί δεν σκέφτεσαι για το 1200 το απλό....???
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Anty 12 ο μόνος λόγος είναι ότι μου αρέσει εμφανισιακά το andveture και ότι είναι λίγο πιο εντουραδικο.
Διαφωνείς ότι είναι πιο εντουραδικο από το απλο;οσο μπορουμε να το πουμε εντουραδικο τουλαχιστον, πιο χωματινο ας το πουμε
Εχει μεγαλύτερο ντεπόζιτο.. ας μείνουμε σ' αυτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από bmw 800 gs
Διαφωνείς ότι είναι πιο εντουραδικο από το απλο;οσο μπορουμε να το πουμε εντουραδικο τουλαχιστον, πιο χωματινο ας το πουμε![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bmw 800 gs
Anty 12 ο μόνος λόγος είναι ότι μου αρέσει εμφανισιακά το andveture και ότι είναι λίγο πιο εντουραδικο.
Το απλό είναι πιο enduradiko από το adventure. Βάλε του τακούνια & να έχει ζάντες με ακτίνες και είναι πολύ καλύτερο.
Είναι 20 εκατοστά πιο ψηλό έχει μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις έχει ακτίνες, και πιο μεγαλο τεπόζιτο
poy einai ta popcorn reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Mike δεν θα διαφωνήσω μαζι σου γιατι δεν τα εχω οδηγήσει και δεν ξερω,γιαυτο και γραφτικα σήμερα εδώ για να δω τις αποψεις σας, και τι γνωμη σας