Θα το σκεφτώΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ωχ...
με συγχωρεις τοτε......
![]()
![]()
Θα το σκεφτώΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ωχ...
με συγχωρεις τοτε......
![]()
![]()
Αμα εχεις δρομολογιο για Αθηνα φερτους και στην επιστροφη του περνεις ετοιμους .![]()
σιγα ρε μαλακα μην ερθω με το ταριφαδικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Αμα εχεις δρομολογιο για Αθηνα φερτους και στην επιστροφη του περνεις ετοιμους .![]()
βολτα θα ερθω με το ΚΤΜ να σε δω κιολας...
θελω και λαστιχα λεμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Σε κάθε περίπτωση μην βάλεις κόλλα. Αντέχει μεν στην θερμοκρασία αλλα μόλις σφίξεις θα φύγει με τη μία. Κανονικά είναι κολλημένα και πιθανότατα έσπασαν στον προηγούμενο.
Κόλλημα όπως είπαν τα παιδιά, και κόλλα σπειρωμάτων για να μην εκτοξεύσεις κανένα σιγαστήρα όπως εγώ στη Συγγρού και σκοτώσεις καποιον περαστικό.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
...
Κόλλημα όπως είπαν τα παιδιά, και κόλλα σπειρωμάτων για να μην εκτοξεύσεις κανένα σιγαστήρα όπως εγώ στη Συγγρού και σκοτώσεις καποιον περαστικό.![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε κάθε περίπτωση μην βάλεις κόλλα. Αντέχει μεν στην θερμοκρασία αλλα μόλις σφίξεις θα φύγει με τη μία. Κανονικά είναι κολλημένα και πιθανότατα έσπασαν στον προηγούμενο.
![]()
![]()
![]()
Τον ξέκανες ?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Οχι ευτυχώς δεν πέτυχα κανέναν. Απλά μόλις σταμάτησα στο φανάρι της Φρατζή το μηχανάκι είχε άλλο θόρυβο και εκεί είδα οτι ο σιγαστήρας είχε δραπετεύσει. Στις Leovince είναι και πολύ περίεργος ως σχήμα (σα π@υτσα είναι) , οπότε σίγουρα εκτοξεύτηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
![]()
![]()
![]()
Τον ξέκανες ?
Κατά το ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα ούτε σιγαστήρα (σε καμμιά ταράτσα θα πήγε) αλλά ούτε (ευτυχώς) και κάποιον να με ψάχνει με το μαρκούτσι στο χέρι .![]()
![]()
Οχι ευτυχώς δεν πέτυχα κανέναν. Απλά μόλις σταμάτησα στο φανάρι της Φρατζή το μηχανάκι είχε άλλο θόρυβο και εκεί είδα οτι ο σιγαστήρας είχε δραπετεύσει. Στις Leovince είναι και πολύ περίεργος ως σχήμα (σα π@υτσα είναι) , οπότε σίγουρα εκτοξεύτηκε.
Κατά το ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα ούτε σιγαστήρα (σε καμμιά ταράτσα θα πήγε) αλλά ούτε (ευτυχώς) και κάποιον να με ψάχνει με το μαρκούτσι στο χέρι .![]()
![]()
Αν σε έβρισκε φαντάζεσαι που θα σου το έδινε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Όντως.. Πολύ σπάνιο πράγμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
είναι και πολύ περίεργος ως σχήμα (σα π@υτσα είναι)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μπω-μπω εργαλείο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Oxi, για να μη με λέτε υπερβολικό.....![]()
![]()
παίρνει και μπαταρίες 1,5 v ?![]()
Βυρωνα επειδή ξέρω οτι είσαι υπόδειγμα αναβάτη μοτο και δεν θαθελες να σηκώνεις τις γειτονιές με το δικύλινδρο βροντερό ιταλικό σου, που βροντάει ακόμα και με την π@@τσα μέσα, αν θες σου δίνω μια που μου περισσεύει.![]()
Σοβαρα, εχω από τις Leo Vince του Hornet, και πρέπει να εχω και 2 extra σίγουρα από τότε που τις ξαναάλλαξα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Thanks man,Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βυρωνα επειδή ξέρω οτι είσαι υπόδειγμα αναβάτη μοτο και δεν θαθελες να σηκώνεις τις γειτονιές με το δικύλινδρο βροντερό ιταλικό σου, που βροντάει ακόμα και με την π@@τσα μέσα, αν θες σου δίνω μια που μου περισσεύει.![]()
Σοβαρα, εχω από τις Leo Vince του Hornet, και πρέπει να εχω και 2 extra σίγουρα από τότε που τις ξαναάλλαξα.![]()
αλλά είναι πιο παλιά ιστορία. Αγόρασα απ΄τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο μια παρόμοια γιατί την ίδια δεν την έβρισκε.
Βεβαίως το είχα κλεισμένο στην υπόγα μέχρι να παραληφθεί, γιατί ως γνωστόν δεν θα μπορούσα να κυκλοφορώ με ξετάπωτη ιταλική @ρχιδοζαλίστρα.![]()