Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
Σχεδόν τελείωσα με τα ψώνια, κάτι χρήματα μένει να φορτώσω τη χρεωστική ακόμα, αλλά από Δευτέρα!
Και πάλι ευχαριστώ, με υπερκαλύψατε!
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
Σχεδόν τελείωσα με τα ψώνια, κάτι χρήματα μένει να φορτώσω τη χρεωστική ακόμα, αλλά από Δευτέρα!
Και πάλι ευχαριστώ, με υπερκαλύψατε!
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
φιλε μου για τις ντιζες σου ειχα φτηνη προταση αν δεν πηρες. πας σε ενα μαγαζι η συνεργειο που φτιαχνουν παπακια. ντιζα κοντερ κανει απο καποιο αλλο ΥΑΜΑΗΑ.. συμπλεκτη πολυ πιθανων επισης. αν οχι φτιαξε εσυ μια. συρματοσχοινο και σφιγκτηρακι. αυτο το μεγαλο με την πολυγωνη βιδα. τωρα για το τσοκ του αερα δεν θυμαμαι.. ατοιμοι.. σας και ζηλευω.. πηρα χοντα και παει το μαστορεμα... αλλα ξαναπηρα γιαμαχα για να παιζω.. προς στιγμην ομως δεν ανεβει η δουλεια. η οποια θα αργησει κιολας μαλλον..
χαααααρρρρρρα στο κουρρρρρραγιο σου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
φιλε μου για τις ντιζες σου ειχα φτηνη προταση αν δεν πηρες. πας σε ενα μαγαζι η συνεργειο που φτιαχνουν παπακια. ντιζα κοντερ κανει απο καποιο αλλο ΥΑΜΑΗΑ.. συμπλεκτη πολυ πιθανων επισης. αν οχι φτιαξε εσυ μια. συρματοσχοινο και σφιγκτηρακι. αυτο το μεγαλο με την πολυγωνη βιδα. τωρα για το τσοκ του αερα δεν θυμαμαι.. ατοιμοι.. σας και ζηλευω.. πηρα χοντα και παει το μαστορεμα... αλλα ξαναπηρα γιαμαχα για να παιζω.. προς στιγμην ομως δεν ανεβει η δουλεια. η οποια θα αργησει κιολας μαλλον..
χαααααρρρρρρα στο κουρρρρρραγιο σου!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!
Άντε, περιμένουμε κι από εσένα!
Τί πήρες?
Ποια η διαφορά του "Speedo cable" με το "Tacho cable" ??
Το ένα είναι για το στροφόμετρο και το άλλο για το ταχύμετρο?
Ποιο είναι ποιο?
![]()
πηρα CBR600F4i αλλα σιγα σιγα ανακατασκευαζω ενα yamaha pw80. εχω ηδη ενα γνησιο οποτε αυτο θα ειναι οσο σπεσιαλ μου επιτρεψουν τα περιορισμενα οικονομικα μου... (ειμαι ηδη εκτος προυπολογισμου φυσικα) και φυσικα κλαιω που εδωσα το σρχ μου το οποιο ειχε καλυτερο πιρουνι και φρενα απο αυτο που πηρα... αλλα δεν ηταν Honda....![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT: Μ@λακία είπα, οπότε το σβήνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ποιο είναι ποιο?
Tachometer ειναι το στροφομετροΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ποιο είναι ποιο?
![]()
Speedometer ειναι το ταχυμετρο...
Μπερδευεσαι πλακα πλακα...![]()
Τα προς αμμοβολην πηγαν σημερα για χτυπημα....![]()
(και του κτηνιατρου το ιδιο)![]()
Βραδυ εχει τριψιμο βαλβιδων ,ταρατσα ...![]()
Νικο πηρες φορα και δεν μαζευεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
πηρα CBR600F4i αλλα σιγα σιγα ανακατασκευαζω ενα yamaha pw80. εχω ηδη ενα γνησιο οποτε αυτο θα ειναι οσο σπεσιαλ μου επιτρεψουν τα περιορισμενα οικονομικα μου... (ειμαι ηδη εκτος προυπολογισμου φυσικα) και φυσικα κλαιω που εδωσα το σρχ μου το οποιο ειχε καλυτερο πιρουνι και φρενα απο αυτο που πηρα... αλλα δεν ηταν Honda....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρες μου και μενα κανα 50αρι για τον γυιο![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
μητσος παππουλη.... χαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι 50αρι θες? κατι θα κανουμε.. αμα ειναι μετα το 80 πειραζει? κι αμα δεν εχει στρογγυλο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Βραδυ εχει τριψιμο βαλβιδων ,ταρατσα ...![]()
Δε στέλνεις κανένα μήνυμα.... Τώρα το είδα...![]()
![]()
![]()
Αρχη αλτζχαιμερ ειναι....Μητσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
μητσος παππουλη.... χαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι 50αρι θες? κατι θα κανουμε.. αμα ειναι μετα το 80 πειραζει? κι αμα δεν εχει στρογγυλο?![]()
Οσο για το παππουλη απλα :a36: :rotflmao:
Δεν με νοιαζει αν ειναι μετα το 80 φτανει να εχει χαρτια και να μου κανει κλικ...:o
![]()
![]()
Σταυρο ετοιμα τα κοκοψινια ενα ασταρωμα του ειπα να κανει και ειναι ΟΚ!
Αλλα το τεποζιτο μου ειπε οτι δεν επεζησε .......![]()
Σαπιο τελειως...![]()
Θα τα πουμε και απο κοντα...
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ΑΝ σου λειπει τιποτα η δεν το βρισκεις οσο φτηνο θελεις στειλε μια λιστα με πμ![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Αλλα το τεποζιτο μου ειπε οτι δεν επεζησε .......![]()
![]()
![]()
μιας και το θεμα ειναι ψωνια.. χρηστο το 50αρι που θες να ψωνισεις θες να ειναι απο κρητη ε?
σταυρο χιλια συγνωμη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.car.gr/parts/view/834301/ χρηστο?????? δες εδω.. ταμαμ για σενα ειναι.. και να το δουμε αν γυαλιζει ε?