Και η τιμή τους είναι εκεί περίπου ίσως το μη-σουσβήσει λίγο περισσότερο αλλά έιναι και καλύτερο από το logo .
Και η τιμή τους είναι εκεί περίπου ίσως το μη-σουσβήσει λίγο περισσότερο αλλά έιναι και καλύτερο από το logo .
Respect mah authoritah!!!!
Κάντο με 3 προγραμματιζόμενους timers εύκολα και φτηνά...
ο πρώτος θα σου καθορίζει το σταμάτα/ξεκίνα,ο δεύτερος θα τραβάει φωτό και ο τρίτος θα επιστρέφει τη κάμερα στην αρχική της θέση....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
150 ευρω;![]()
Δεν με ενδιαφερει ο fancy προγραμματισμος, θελω απλως κατι που να ανοιγει και να κλεινει ενα κυκλωμα παιδες, να μπορω να του ρυθμισω "On -- χρονο μεχρι Off --- χρονο μεχρι On --- χρονο μεχρι Off" κοκ και αυτη η περιοδικοτητα να μενει σταθερη.![]()
Λιγοτερα?
Χμ,παρε ενα ραστερ,παρε και οσα χρονικα χρειαζεσαι,βαλε ενα ρελεδακι να οπλιζει και με ενα τροφοδοτικο της πλακας οδηγεις το μοτερακι σου.
Πιστευτω οτι θα ειναι πολυ λιγοτερα απο το λιγοτερα!
Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι
Ε τότε πάρε μερικά ολοκληρωμένα , ένα πίνακα δοκιμών , οπλίσου με υπομονή βάλε ένα ρολόι να δίνει μεταβλητής διάρκειας παλμούς και καθόρισε πότε θες να περνάνε αυτοί μέσα στο κύκλωμα και πότε όχι . . . σύμφωνα με το ρολόι διακόπτη που θα χρησιμοποιήσεις .
Κόκκινο - κίνηση , Πράσινο - στάση , πορτοκαλί - smile και είσαι οκ . . .
Ε τότε πάρε μερικά ολοκληρωμένα , ένα πίνακα δοκιμών , οπλίσου με υπομονή βάλε ένα ρολόι να δίνει μεταβλητής διάρκειας παλμούς και καθόρισε πότε θες να περνάνε αυτοί μέσα στο κύκλωμα και πότε όχι . . . σύμφωνα με το ρολόι διακόπτη που θα χρησιμοποιήσεις .
α ενταξει!! πως δεν μου πηγε το μυαλο;!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αυτο πολυ καλη ιδεα!!! το ραστερ τι ειναι; ακουει ρεγγε;Λιγοτερα? Χμ,παρε ενα ραστερ,παρε και οσα χρονικα χρειαζεσαι,βαλε ενα ρελεδακι να οπλιζει και με ενα τροφοδοτικο της πλακας οδηγεις το μοτερακι σου. Πιστευτω οτι θα ειναι πολυ λιγοτερα απο το λιγοτερα!![]()
![]()
![]()
Ειλικρινα εκτιμω πολυ το οτι μπηκατε στη διαδικασια να γραψετε αλλα ρε σεις δεν σκαμπαζω γρι απο ηλεκτρονικα... για αυτο ρωτησα αν υπαρχει κανα ρημαδι timer ετοιμο.
Παντως ευχαριστω πολυ που μπηκατε στον κοπο![]()
το φαναράκι δεν σου κάνει δλδ , οι χρόνοι αλλάζουν αλλάζοντας το ρολόι , το κύκλωμα είναι αυτό που βλέπεις και μόνο δεν θέλει ούτε 2 ώρες , πήγαινε στην Στουρνάρη ( παρά δίπλα || ) και στο φτιάχνουν σε 10' τυπωμένο τρυπημένο έτοιμο (σένιο ) βάζεις τα στοιχεία που έχει πάνω και κάνεις την δουλειά σου !!!
Προσοχή γιατί αυτά όλα και ειδικότερα τα φτηνά δεν καστομάρουν για αυτά που μπορεί να θέλεις να κάνεις
http://www.ebay.co.uk/itm/ELECTRONIC...item2eb7deafa2
Αυτο δεν κανει;![]()
μάλλον σου κάνει αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά![]()
Γιατι νομιζεις εγω θα εβαζα το χερι μου στο καλαϊ και στο κολλητηρι;Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
μάλλον σου κάνει αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά![]()
Μιλαμε για πολυ εγκαυμα και Χ-Πγιες![]()
![]()
![]()
Για το μοτερακι και τη μπαταρια του καμμια πληροφορια;
(Αυτο με τη Στουρναρη παντως παιζει... θα παω εκει και θα τους πω τι θελω)