Τώρα που θα σε παίρνω και απο κίνητο με Skype, θα βγάλουνε σπυράκια τ'αυτιά σου!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τι με παιρνεις τηλ και μου τα ζαλιζεις????
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα που θα σε παίρνω και απο κίνητο με Skype, θα βγάλουνε σπυράκια τ'αυτιά σου!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τι με παιρνεις τηλ και μου τα ζαλιζεις????
![]()
![]()
![]()
![]()
Δοκιμασμένο εδώ και 9 μήνες...Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Σίγουρο πως δουλευει Skype e???
Αν δουλεύει Skype, χρωστάω μπύρες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Κατά 90% θα καταλήξω στο NOKIA E52... (Ο SVX μου το δίνει σε ενδιαφέρουσα τιμή)
Η συσκευή δεν παρέχει Skype, αλλά απο τα λίγα που έμαθα.. κατεβάζεις το λογισμικό απο την εταιρία Skype και το εγκαθιστάς.
Το μόνο δίλημμα που έχω, είναι αν και κατα πόσο λειτουργεί σωστά το λογισμικό στο NOKIA E52...
Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει..![]()
iPhone και ξερο παντεσπανι !
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
Οποιοδήποτε κινητό πάρεις με Android Θα μπορείς να έχεις Skype .Εάν δεν έχεις θέμα με το οτι για να μιλάς με εσωτερική κάμερα πρέπει να έχει,αλλίως με εξωτερική .![]()
Προτιμω Android γιατί μπορείς να το πειράξεις όσο θες και να το φέρει στα μέτρα σου ...
πχ. έχω το Galaxy 3 i5800 ακομα (2.2 φοράει ...) αλλά ... σιγα μην το αφησω ετσι ,έγινε Root,και μπήκε η έκδοση που δημιούργησε έλληνας προγραμματιστής (Kyrillos13, απο xda developer)την 7.0 εκδοση και το κινητο παει εως και 10 φορες αλυτερα απο αυτην που δινει η ιδια η εταιρια.
Για αυτο android 4 the win.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
την 7.0 εκδοση
sdk 7.0![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
htc desire s που εχω δουλευει skype με 2.3 και βιντεοκληση αλλα κανει κατι κολληματακια μιας και αγορασε το μπιλλ το σκαιπ καλυτερα πανε σε κατι με λειτουργικο win
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Αν τελικά δεν δέχεται το ΝΟΚΙΑ Ε52 λογισμικό Skype (ακόμη το ψάχνω), η επόμενη επιλογή είναι to android της Sony Ericsson.. XPERIA X10 mini pro.Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
Οποιοδήποτε κινητό πάρεις με Android Θα μπορείς να έχεις Skype .Εάν δεν έχεις θέμα με το οτι για να μιλάς με εσωτερική κάμερα πρέπει να έχει,αλλίως με εξωτερική .![]()
Προτιμω Android γιατί μπορείς να το πειράξεις όσο θες και να το φέρει στα μέτρα σου ...
πχ. έχω το Galaxy 3 i5800 ακομα (2.2 φοράει ...) αλλά ... σιγα μην το αφησω ετσι ,έγινε Root,και μπήκε η έκδοση που δημιούργησε έλληνας προγραμματιστής (Kyrillos13, απο xda developer)την 7.0 εκδοση και το κινητο παει εως και 10 φορες αλυτερα απο αυτην που δινει η ιδια η εταιρια.
Για αυτο android 4 the win.![]()
http://www.multirama.gr/products/pro...7&catid=100800
..η το LG P500
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-In...500-AGRCBK.htm
Φιλος εισαι εξωτερικο και θες να αγορασεις ενα κινητο για σκαιπ η ελλαδα?
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Το κινητό θα αγοραστεί απο Σλοβακία (οπου βρίσκομαι).. οι τιμές πανω κάτω είναι ίδιες με Ελλάδα και απλά τις τσεκάρω.![]()
Oποτε θα μεινεις Σλοβακια ε? Αν ησουν Αγγλια θα σου προτεινα κατι πολυ καλο, αλλα στην περιπτωση σου μεσω ebay θα μπορουσες να βρεις κατι πολυ πολυ καλο.!!
προτιμω να πας στο LG,το Sony εχει πολυ "μικρη" οθονη ισως σε κουρασει αρκετα...![]()
Aν απλα το θες για κλησεις παρε το πιο φτηνο που υπαρχει.
Εχω ακούσει πολλά καλά σχόλια για το LG.. αλλα το ανταγωνίζεται το Samsung i5500...Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
προτιμω να πας στο LG,το Sony εχει πολυ "μικρη" οθονη ισως σε κουρασει αρκετα...![]()
http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8639...5500-Galaxy-5-(Galaxy-550)-Μαύρο-Android-2-1-3G-WiFi
..γμτ γμτ... αρχίσαν τα διλήμματα..![]()