Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Οδηγοι Ασθενοφορων...99% μουφα !

Mια φορά που κρατούσαμε με νύχια και με δόντια κάποιον στη ζωή με τεχνητή αναπνοή επί 45λεπτά, ήλθε το ασθενοφόρο χαλαρό, χαλαρά τον φόρτωσαν, πολύ χαλαρά τον πήγαν στο νοσοκομείο, αυτός κατέληξε καθ' οδόν γιατί μέσα στο κουτί δεν του συνέχισαν την τεχνητή αναπνοή...
    Ποτέ δε θα ξεχάσω την προσπάθεια τόσων ανθρώπων να τον σώσουμε και τον στ@@δισμό των "διασωστών"

Μια άλλη φορά είδα ασθενοφόρο να μπαίνει σφαίρα στο νοσοκομείο, το πλήρωμα να σκίζεται να πάει γρήγορα στα επείγοντα μια γυναίκα με έμφραγμα. Την αγωνία στο πρόσωπο του διασώστη δε θα την ξεχάσω ποτέ όσο ενημέρωνε τον εφημερεύοντα για την κατάστασή της...

Άνθρωποι είναι και αυτοί, άνθρωποι σαν όλους μας. Κάποιοι ενσυνείδητοι, κάποιοι ολιγότερο ενσυνείδητοι...Αλλά όλοι τους απλέρωτοι και με εμπλοκή εφημερίες μέχρι τελικής πτώσης...Άσε το τι βλέπουνε κάθε μέρα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Απλα πολλοι αναβουν σειρηνα απλα γιατι δε γουσταρουν την κινηση,δεν το κανουν απο επαγγελματισμο.
    Χαλαρωστε λιγο με το κραξιμο,καλα τα λεει ο δημιουργος.
    Εχω βρεθει μεσα σε ασθενοφορο που απλα μας πηγαινε στο νοσοκομειο για πολυ τυπικους λογους,οταν ημουν στο στρατο.Βρεθηκαμε σε κινηση και για να μην περιμενουμε αναψε σειρηνα και περναγε αερα. ο οδηγος μαλιστα κοροιδευε κιολας τους αλλους που του ανοιγαν χωρο.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

Εχω βρεθει μεσα σε ασθενοφορο που απλα μας πηγαινε στο νοσοκομειο για πολυ τυπικους λογους,οταν ημουν στο στρατο.Βρεθηκαμε σε κινηση και για να μην περιμενουμε αναψε σειρηνα και περναγε αερα.

Bιαζόταν να σε ξεφορτωθει ρε συ γιατι μαλλον του τα χες πρηξει!

:wacko:

Re: Οδηγοι Ασθενοφορων...99% μουφα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    Για να μην λογοκριθω σημειωνω οτι το ιδιο καφροι ειναι και οι οδηγοι περιπολικων.
    Μήπως είσαι αστυνομικός και σου την έδωσε που χάσατε την αποκλειστικότητα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άνθρωποι είναι και αυτοί, άνθρωποι σαν όλους μας. Κάποιοι ενσυνείδητοι, κάποιοι ολιγότερο ενσυνείδητοι...
    +1
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900

Re: Re: Οδηγοι Ασθενοφορων...99% μουφα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Μήπως είσαι αστυνομικός και σου την έδωσε που χάσατε την αποκλειστικότητα?

+1
    Μπραβο αδερφε το βρηκες!
    Βγαζω το αχτι μου!

Παλαιό μέλος
    Ρε άσχημο πράγμα σας λέω η αγαμία.....

Re: Re: Re: Οδηγοι Ασθενοφορων...99% μουφα !

Μπραβο αδερφε το βρηκες!
    Βγαζω το αχτι μου!
    Δες το μήνυμά μου και στο δεύτερο μέρος του που συμφωνώ με τον Εχετλαίο για να με καταλάβεις. Όλοι άνθρωποι είναι, όπως είπε, και παντού υπάρχουν οι μεν και οι δε. Όπως υπάρχει ο καλός-κακός αστυνομικός έτσι κ δω.
    Όταν έχεις ένα προνόμιο (εξουσία) αργά ή γρήγορα θα μπεις στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσεις και καταχρηστικά.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Re: Re: Re: Re: Οδηγοι Ασθενοφορων...99% μουφα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Δες το μήνυμά μου και στο δεύτερο μέρος του που συμφωνώ με τον Εχετλαίο για να με καταλάβεις. Όλοι άνθρωποι είναι, όπως είπε, και παντού υπάρχουν οι μεν και οι δε. Όπως υπάρχει ο καλός-κακός αστυνομικός έτσι κ δω.
    Όταν έχεις ένα προνόμιο (εξουσία) αργά ή γρήγορα θα μπεις στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσεις και καταχρηστικά.

+1
    μετα λυπης συμφωνω.......
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

...Αλλά όλοι τους απλέρωτοι και με εμπλοκή εφημερίες μέχρι τελικής πτώσης....
    Πάντως, όχι σε ασθενοφόρο αλλά σε πυροσβεστικό, που αράζει κοντά σε μια λουκουμαδερί
    που πηγαίνουμε κάθε άλλη Κυριακή με την οικογένεια, εγώ διαπίστωσα πικραμένος το ίδιο.

Με το μικρό να σκαρφαλώνει στο όχημα και να παίζει μαζί του το πλήρωμα, διαπίστωσα ότι τα
    λάστιχά τους ήταν ξεσκισμένα.

Κουβέντα στη κουβέντα, το πετρέλαιο το βάζανε ρεφενέ για να κινούνται.

Άνθρωποι είναι κι αυτοί, ε, ας βαρέσουνε και καμμιά σειρήνα να μη καταναλώνουν καύσιμα στο
    σταμάτα - ξεκίνα...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Mια φορά που κρατούσαμε με νύχια και με δόντια κάποιον στη ζωή με τεχνητή αναπνοή επί 45λεπτά, ήλθε το ασθενοφόρο χαλαρό, χαλαρά τον φόρτωσαν, πολύ χαλαρά τον πήγαν στο νοσοκομείο, αυτός κατέληξε καθ' οδόν γιατί μέσα στο κουτί δεν του συνέχισαν την τεχνητή αναπνοή...
    Ποτέ δε θα ξεχάσω την προσπάθεια τόσων ανθρώπων να τον σώσουμε και τον στ@@δισμό των "διασωστών"
    45 λεπτά τεχνητή αναπνοή? Και είσαι σίγουρος οτι ζούσε αυτός? Είχες τσεκάρει για μυδριάση?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Το παιδι οδηγαγε ενα transalp 650.
    Ευτυχώς. ι
    Γιατί αν οδηγούσε κάτι άλλο ίσως να πάθαινε περισσότερα.
    Μιλάω από προσωπική εμεπιρία...

Τεσπα εξαντληθηκε το θεμα.
    Are you sure..?
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    Ευτυχώς. ι
    Γιατί αν οδηγούσε κάτι άλλο ίσως να πάθαινε περισσότερα.
    Μιλάω από προσωπική εμεπιρία...

Are you sure..?
    Ναι Κωστη ειναι γνωστο θωρακισμενο το μηχανακι σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    45 λεπτά τεχνητή αναπνοή? Και είσαι σίγουρος οτι ζούσε αυτός? Είχες τσεκάρει για μυδριάση?
    Ναι, κρατούσε ακόμα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αν και μου φάινεται δύσκολο σε συνθήκες δρόμου και μη διασωληνομένος να ζει και να έχει και εγκέφαλο μετά απο 45 λεπτά CPR(τι πίεση να είχε αυτός χωρίς ινότροπη υποστήριξη άλλωστε?) δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω μιας και ήσουν παρών και αν έγινε όπως τα λες με τους διασώστες τότε οι άνθρωποι είναι εγκληματίες και θα έπρεπε να γίνει μύνηση απο κάποιον γιατί οι άνθρωποι αυτοί πήρανε μια ζωή.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ....... εξαντληθηκε το θεμα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή VFR 800 /99 Χρώμα Μαυρο
    από pappous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2014, 01:16
  2. χουφτες για pegaso '99
    από chrisgd στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2005, 17:11
  3. Γυναίκες οδηγοί...
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ