Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Έλεγχο λαδιων σε ktm 990 adv πως ;;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    το μανιουαλι του 2011

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	990.jpg 
Προβολές:	353 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	236506

Johns-hotel.gr(we Lv ktm)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    κι αν πρόκειται για καινούργιο μηχανάκι και σου καίει κάτι παραπάνω, ρίχτου ένα καλό σκίσιμο σε μια εκδρομούλα, και θα δείς ότι όλα θα στρώσουν ...

το δικό μου πάντως, δεν έκαιγε γραμμάριο!
    Όχι δεν καίει απλά να μην το κοιταω ;; Να μην ξέρω ;;
    johnny love

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    το μανιουαλι του 2011

Q
    johnny love

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnny with lov
    αν κάνεις τα σερβίς στην ώρα τους και σε μάστορα που εμπιστεύεσαι ,δε χρειάζεται να ξέρεις...

Και αυτό γιατί,ακόμα και αν σου καίει 200-300 γρ που είναι ο μέρος όρος για αυτόν τον κινητήρα ,θα στα καψει κοντά στην αλλαγή ,οπότε κάνεις την αλλαγή και ξεμπερδεύεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Αφού το θέμα είναι ''λάδια-ΚΤΜ'' έχετε το νους σας. Όποτε φροντίζετε την αλυσίδα σας, ρίχνετε μια ματιά και στα λάδια.

@pap δεν γνωρίζω αν έχουν προοδεύσει σ΄αυτό το θέμα οι Αυστριακοί, αλλά Λουτράκι-Τέμπη (με σκίσιμο) μου έκαψε 950 gr λάδι. Ένα gr ανά κυβικό. Αυτό θα πει τεχνολογία!!!

Από τότε, στο σάκο πλάτης μπαλακλάβα ή αδιάβροχα μπορεί να μην είχα, ένα λίτρο λάδι όμως πάντα κουβαλούσα.:smilea:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES

Αφού το θέμα είναι ''λάδια-ΚΤΜ'' έχετε το νους σας. Όποτε φροντίζετε την αλυσίδα σας, ρίχνετε μια ματιά και στα λάδια.

@pap δεν γνωρίζω αν έχουν προοδεύσει σ΄αυτό το θέμα οι Αυστριακοί, αλλά Λουτράκι-Τέμπη (με σκίσιμο) μου έκαψε 950 gr λάδι. Ένα gr ανά κυβικό. Αυτό θα πει τεχνολογία!!!

Από τότε, στο σάκο πλάτης μπαλακλάβα ή αδιάβροχα μπορεί να μην είχα, ένα λίτρο λάδι όμως πάντα κουβαλούσα.:smilea:
    έχεις π.μ.

Τόσο πολύ ;; Κειτα δεν ξέρω τι service κάνει ο κάθε ένας το φεγγάρι είναι στα 7.500 θα το κάνω στα 5 όπως κάθε 3.000 πιάνουν τα χέρια μου ξέρω και αλλάζω λάδια όπως και στο strom π είχα το ηδιο πράγμα !! Λάδια = Ζωη κινητήρα !!
    johnny love

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    οτι εχει σχεση με κτμ, πιστευε και μη ερεύνα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εεεεεεεεετσι θρησκεια τα ΚΤΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τόσο πολύ ;; Κειτα δεν ξέρω τι service κάνει ο κάθε ένας το φεγγάρι είναι στα 7.500 θα το κάνω στα 5 όπως κάθε 3.000 πιάνουν τα χέρια μου ξέρω και αλλάζω λάδια όπως και στο strom π είχα το ηδιο πράγμα !! Λάδια = Ζωη κινητήρα !!
    αν ειναι να το κανεις και νωριτερα τοτε μην ασχολησε καθολου,για μενα...

.-

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    το μανιουαλι του 2011
    Γιατί έχω την εντύπωση ότι η θερμοκρασία λειτουργίας δεν είναι οι 6 μπάρες αλλά οι 4. Επίσης στις 5 πάει όταν ανοίγει το βεντυλαντέρ. Στις 6 δε μου έχει φτάσει πότέ και δε θα ήθελα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Γιατί έχω την εντύπωση ότι η θερμοκρασία λειτουργίας δεν είναι οι 6 μπάρες αλλά οι 4. Επίσης στις 5 πάει όταν ανοίγει το βεντυλαντέρ. Στις 6 δε μου έχει φτάσει πότέ και δε θα ήθελα.....
    2011...

αλλαξαν τα οργανα ελεγχου(ταχυμετρο,στροφομετρο,δεικτης θερμοκρασιας)...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    λοιπον μετα απο 70000χλμ με 950 και τωρα με το 990 μου,η μετρηση γινεται ως εξης,βαζεις μπροστα το μοτερ κρυο,κρατας σταθερο γκαζι γυρω στις 2200χλ στροφες,προσοχη οχι στο ρελαντι καπου στις 1500χλ στροφες,περιμενεις να ανεβασει 4 μπαρες και μετα σβηνεις.περιμενεις ενα λεπτο και μετα το μετρας με τερμα βιδωμενη την ταπα ισιο το μηχανακι.υποψην εγω το βαζω στο διπλο σταντ και βαζω ενα τουβλο στη μπροστινη ροδα ετσι ωστε να ακουμπαει η πισω.το ευρος του δειχτη ειναι min-max 500ml.οποτε συμπληρωνεις αναλογως.η καταναλωση λαδιου κοιμαινεται απο 150γρ-350γρ στα 1000χλμ.

υ.γ.1.οι 4 μπαρες ειναι η θερμοκρασια λειτουργειας στο παλιο κοντερ,οχι βεντιλατερ.
    υ.γ.2.τα περρισωτερα συνεργεια βαζουν παραπανω λαδι
    υ.γ.3.για την ιστορια εχω δει 6 μπαρες σε μποτιλιαρισμα στην αλβανια
    υ.γ.4.το μοτερ καιει λαδια γιατι κατασκευαστηκε να καιει.
    υ.γ.5.οτι θελετε στη διαθεση σας.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
    λοιπον μετα απο 70000χλμ με 950 και τωρα με το 990 μου,η μετρηση γινεται ως εξης,βαζεις μπροστα το μοτερ κρυο,κρατας σταθερο γκαζι γυρω στις 2200χλ στροφες,προσοχη οχι στο ρελαντι καπου στις 1500χλ στροφες,περιμενεις να ανεβασει 4 μπαρες και μετα σβηνεις.περιμενεις ενα λεπτο και μετα το μετρας με τερμα βιδωμενη την ταπα ισιο το μηχανακι.υποψην εγω το βαζω στο διπλο σταντ και βαζω ενα τουβλο στη μπροστινη ροδα ετσι ωστε να ακουμπαει η πισω.το ευρος του δειχτη ειναι min-max 500ml.οποτε συμπληρωνεις αναλογως.η καταναλωση λαδιου κοιμαινεται απο 150γρ-350γρ στα 1000χλμ.

υ.γ.1.οι 4 μπαρες ειναι η θερμοκρασια λειτουργειας στο παλιο κοντερ,οχι βεντιλατερ.
    υ.γ.2.τα περρισωτερα συνεργεια βαζουν παραπανω λαδι
    υ.γ.3.για την ιστορια εχω δει 6 μπαρες σε μποτιλιαρισμα στην αλβανια
    υ.γ.5.οτι θελετε στη διαθεση σας.

Συμφωνώ σε όλα... μα σε όλα.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Για να πιάσει το λάδι θερμοκρασία λειτουργίας και να πάρεις σωστή μέτρηση δεν αρκεί να το δουλέψεις στο ρελαντί εκτός εάν μετά από αλλαγή λαδιών θέλεις να δεις πάνω κάτω που είσαι.
    (Σημ.: η ένδειξη θερμοκρασίας αφορά το ψυκτικό υγρό και όχι το λάδι)

Επειδή και το δικό μου έχει παρόμοιο τρόπο μέτρησης στάθμης (λόγω dry sump), δηλαδή: μετά από σχετικά μεγάλη διαδρομή (10-15 χλμ), ώστε να δουλέψει το λάδι, αφήνουμε τον κινητήρα να δουλέψει στο ρελαντί μέχρι να ανάψει το βεντιλατερ, αφήνουμε τον κινητήρα σε λειτουργία για ακόμη 1 λεπτό και σβήνουμε. Μετά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μέτρηση (αφού περάσει κανά 5-λεπτο για να κάτσει το λάδι και η μοτό να είναι σε κατακόρυφη θέση ή στο διπλό σταντ και επίπεδη επιφάνεια ).

Ο κατασκευαστής λέει 3 lt σε κάθε αλλαγή (με φίλτρο) και στη συνέχεια μέτρηση στάθμης με τη διαδικασία που προανέφερα. Τα συνεργεία της bmw βάζουν και τα 3 lt και όλες τις φορές αναγκάζομαι να αφαιρώ λάδι μετά (250 ml).

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF