LibreOffice (open source) φτιάχνεις την παρουσίαση σου όπως την θες ,ακριβώς όπως θα έκανες στο msoffice και μετά όλο το αρχείο το κάνεις export to pdf και είσαι gg !!!
LibreOffice (open source) φτιάχνεις την παρουσίαση σου όπως την θες ,ακριβώς όπως θα έκανες στο msoffice και μετά όλο το αρχείο το κάνεις export to pdf και είσαι gg !!!
Respect mah authoritah!!!!
Δημιουργια PDF με απλα βηματα...
1.Πας εδω---->http://www.cutepdf.com/index.htm
Και κατεβαζεις το Cute PDF Writer(Freeware)
2.Κανεις την εγκατασταση και πατας Next και Yes σε οτι σου ζηταει.
3.Στον υπολογιστη σου στον Πινακα ελεγχου(ή Control Panel αν εισαι με αγγλικη version)στην επιλογη Εκτυπωτες(η Printers and Faxes) θα εχει δημιουργηθει ενας νεος εκτυπωτης με το ονομα Cute PDF Writer
4.Φτιαχνεις το αρχειο σε οτι μορφη σε βολευει(Word,txt παρουσιαση,εικονα κλπ κλπ) και οταν το τελεωσεις απλα του λες να στο εκτυπωσει επιλεγοντας σαν εκτυπωτη τον Cute PDF Writer.
5.Οταν δωσεις την εκτυπωση σου ανοιγει παραθυρο για το που θες να το σωσεις και με τι ονομα κλπ κλπ κλπ
Ελπιζω να ειναι κατανοητο,στην διαθεση σου για οποιαδηποτε διευκρινηση!![]()
ναι και να σας ρωτησω..
ολα τα παραπανω pdf διαβαζονται απο το κλασσικο ακρομπατ ρηντερ κλπ?
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Το dopdf που δουλεύω εγώ, αλλά πιστεύω και όλα τα άλλα όμοια που αναφέρθηκαν παραπάνω,
ανοίγουν κανονικότατα με τον acrobat reader
Ξέρω από βέσπα!
Μόνο μην κάνεις την λαλακία και έχεις ελληνική ονομασία στο αρχείο γιατι θα πρέπει να είσαι εξασκημένος στα Σανσκριτικά για να βρεις που στα κομμάτια πήγε....Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
μπορεις να κατεβάσεις το primo pdf το οποίο είναι free και δουλεύει όπως σου περιέγραψα παραπάνω![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ναι και να σας ρωτησω..
ολα τα παραπανω pdf διαβαζονται απο το κλασσικο ακρομπατ ρηντερ κλπ?
οοοοο γιες....
Μόνο ήρεμα με τους μπάφους Μαράκι, έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
τεσ πα..θα δοκιμασω αυτο το προ ( χμμ..) και θα επανελθω..![]()
καλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
Μόνο ήρεμα με τους μπάφους Μαράκι, έτσι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από demianius
Δημιουργια PDF με απλα βηματα...
1.Πας εδω---->http://www.cutepdf.com/index.htm
Και κατεβαζεις το Cute PDF Writer(Freeware)
2.Κανεις την εγκατασταση και πατας Next και Yes σε οτι σου ζηταει.
3.Στον υπολογιστη σου στον Πινακα ελεγχου(ή Control Panel αν εισαι με αγγλικη version)στην επιλογη Εκτυπωτες(η Printers and Faxes) θα εχει δημιουργηθει ενας νεος εκτυπωτης με το ονομα Cute PDF Writer
4.Φτιαχνεις το αρχειο σε οτι μορφη σε βολευει(Word,txt παρουσιαση,εικονα κλπ κλπ) και οταν το τελεωσεις απλα του λες να στο εκτυπωσει επιλεγοντας σαν εκτυπωτη τον Cute PDF Writer.
5.Οταν δωσεις την εκτυπωση σου ανοιγει παραθυρο για το που θες να το σωσεις και με τι ονομα κλπ κλπ κλπ
Ελπιζω να ειναι κατανοητο,στην διαθεση σου για οποιαδηποτε διευκρινηση!![]()
αυτο εδω τελικα δουλεψε στην περιπτωση μου αλλα ψιλοταλαιπωρια να περναω τις εικονες στο word σαν ολοκληρες σελιδες..
( μα εχω κολησει , ειναι δυνατον το photoshop να μην μπορει να φτιαξει ενα πολυσελιδο pdf ?![]()
![]()
Με αυτο το add on μπορεις να αποθηκευσεις απο το word σε pdf. Και κανει καλη δουλεια. Το χρησιμοποιω χρονια. http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=7
Ο πιο καλος τροπος βεβαια οπως ειπαν κι αλλοι, ειναι το acrobat pro.
η δουλειά του φώτοσοπ είναι να επεξεργάζεται φωτογραφίες και να δημιουργείς διάφορου είδους εικαστικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
( μα εχω κολησει , ειναι δυνατον το photoshop να μην μπορει να φτιαξει ενα πολυσελιδο pdf ?![]()
![]()
ακόμα και το illustrator δεν είναι για να φτίαχνεις πολυσέλιδο .pdf
για σελιδοποίηση πας σε indesign.
όπως σου πρότειναν και παραπάνω, δούλευε σε acrobat pro![]()