...ξεκολλήστε από αυτά τα ME 22.
Βάλτε μια φορά Pirelli City Demon, για να καταλάβετε επιτέλους, τι σημαίνουν καλά λάστιχα για παπί.
Ένας 10ετής χρήστης ME 22.
Βάλτε μια φορά Pirelli City Demon, για να καταλάβετε επιτέλους, τι σημαίνουν καλά λάστιχα για παπί.
Ένας 10ετής χρήστης ME 22.
http://www.stelpet.gr/pirelli-dura-city-2-50-17.html
Εγώ έχω βάλει αυτά εδώ. Χρησιμοποιούσα τα μέτζελερ
αλλά επειδή δουλεύω με το παπί και κάνω πολλά χιλιόμετρα
λιώνανε πολύ γρήγορα και επίσης δέν έχουνε και πολύ σκληρό
σκελετό με αποτέλεσμα να έχω τρύπιο λάστιχο πολύ συχνά
μετά απο κάποια φθορά.
Τα πιρέλλι είναι πολύ ποιό ανθεκτικά και δε βλέπω και τεράστια
διαφορά σε κράτημα
Αυτά θα σου πρότεινα
Εχω δοκιμασει Μιchellen Gazel , Dunlop & Μetzeler ME 22 & μπορω να πω με βεβαιοτητα πως ΜΕΤΖΕLER ME22 (αυτα φοραει το crypton τωρα)ειναι τα καλυτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Metzeler me22 me kleista matia![]()
![]()
Σπεύδε βραδέως..
Θα τα δοκιμασω στην επομενη αλλαγηΑρχικά δημιουργήθηκε από acpr
Ένας 10ετής χρήστης ME 22.![]()
![]()
Σπεύδε βραδέως..
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από chriscrypton
Μακρια απ τα Dunlop
Pirelli city demon αν θελει τρεχαλικια και επιδοσεις.. (εχουν αντοχες, αλλα απο κρατηματα αστο καλυτερα... Τα εχω φορεσει.. και τα χαρισα στα 3000 χλμ)
michelin gazelle πολυ καλα, αλλα σκληρα, αργουν να ζεσταθουν (για μικροαποστασεις το χειμωνα δεν τα προτεινω)
Το καλοκαιρι ισως ειναι καλυτερα..
Μetzeler ΜΕ22 ,αν θελεις ενα ΚΑΛΟ λαστιχο.
Τhat's that..
![]()
Πατέρας πια..
Τι επιδόσεις, για λάστιχα μιλάμε, όχι για εκκεντροφόρους. Όσο για τα κρατήματα των Pirelli, διαφωνώ, είναι πολύ καλά, γι' αυτό άλλωστε και τα πρότεινα. Μήπως αυτά που χάρισες ήταν τίποτα ξερά πενταετίας;Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Pirelli city demon αν θελει τρεχαλικια και επιδοσεις..
Δηλαδη μηπως θες να πεις φιλε μου οτι ολα τα λαστιχα εχουν την ιδια συμπεριφορα στο οδοστρωμα?
Μηπως στις ss μοτο χρησιμοποιουν αλλες γομες, αλλα πελματα και αλλες αυλακιες???
Αυτο εννοω.. τα city demon ειναι καπως πιο sport ελαστικο..
Προσωπικη αποψη παντα.. Αν εσενα σε βολεψαν, μια χαρα.. οκ!!
![]()
Οχι, καινουρια ηταν αυτα που χαρισα και μια χαρα η γομα τους.. απλα με εκνευρισαν, γιατι ετρωγα γλιστρες.. (τα βραδια κανω διανομη με το παπι, οποτε οπως καταλαβαινεις τα εχω φαει με το κουταλι τα δρομολογια και εχω λιωσει λαστιχα και λαστιχα..)
![]()
Πατέρας πια..
..τελικα απο τα συμφραζομενα,θα μεινω πιστος στα Metzeler ME 22..Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Pirelli city demon αν θελει τρεχαλικια και επιδοσεις.. (εχουν αντοχες, αλλα απο κρατηματα αστο καλυτερα... Τα εχω φορεσει.. και τα χαρισα στα 3000 χλμ)
Μetzeler ΜΕ22 ,αν θελεις ενα ΚΑΛΟ λαστιχο.
![]()
Σπεύδε βραδέως..
To πιο σύγχρονο παπιολάστιχο πάντως είναι το continental contiGO.
Καλά τα ME22 και τα gazelle...αλλά έχουν πάνω από 15 χρόνια στην πλάτη τους!!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
Για να μην ανοίγω καινούρΓιο και γεμίζει ο σερβέρης...
Λαστιχούδια για modenas kriss 115 του '02 (νομίζω) να βάλω κι εγώ τα metzeler ME22 που προτείνατε στον φρεσκολασπουδιάρη Χαρούλη?