Το άνοιξα και εγώ νωρίτερα και έκλεισε πριν προλάβω να διαβάσω αυτό που έγραψα :P:PΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
To VII άνοιξε και σας περιμένει. Αν μου ξανασυγχίσετε τον McGyver, μαύρο φίδι που σας έφαγε.![]()
![]()
Το άνοιξα και εγώ νωρίτερα και έκλεισε πριν προλάβω να διαβάσω αυτό που έγραψα :P:PΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
To VII άνοιξε και σας περιμένει. Αν μου ξανασυγχίσετε τον McGyver, μαύρο φίδι που σας έφαγε.![]()
![]()
Yamaha FZS 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Είσαι αγόρι 18-19 μελαχρινός πέρασες έξω από το κατάστημά μου περιοχή Πάρκο Κρήτης στη Θεσσαλονίκη μέσα Ιουλίου.Καθόμουν στο γραφείο μου και είχα κόσμο και με κοίταξες καθώς έστριβες στη γω νία.Είσαι πολύ κούκλος, μακάρι να το δεις και να απαντήσεις.Είμαι 41 άνδρας...
:rotflmao:
:rotflmao:
Αν ηταν με MAICO..... ειναι μεταφιεσμενος και το παιζει τζοβενο...
Προσοχη.... !![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
![]()
![]()
![]()
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
Από το "Σε είδα" στο "Μίλα μου βρώμικα"..Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όποιος moderator δεν μπορεί ας παραιτηθεί.
δεν είναι κακό, θα συνεχίσουμε να τον αγαπάμε![]()
Κι όποιος δεν έχει τι να πει, δεν είναι ανάγκη να βήχει..Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Όποιος moderator δεν μπορεί ας παραιτηθεί.
δεν είναι κακό, θα συνεχίσουμε να τον αγαπάμε![]()
Κι εμείς σας αγαπάμε.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι όποιος δεν έχει τι να πει, δεν είναι ανάγκη να βήχει..
Κι εμείς σας αγαπάμε.![]()
βηχω ξεροβηχω...
:rotflmao: :rotflmao:
Μην αναπνεεις το τονερ.:a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
βηχω ξεροβηχω...
:rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ανοιξαν οι λοκαλ μοντς νεο.
τελος.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...