Ρε παιδια, με τραπεζες δουλευα καθε μερα, αν πας για εναν τραπεζικο λογαριασμο μπορεις να ρωτησεις τι ονομα βγαινει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και αμα εβαζα 2.000 ευρω σε τραπεζικο λογαριασμο (!!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
Για τσεκ λιγο
Ρε παιδια, με τραπεζες δουλευα καθε μερα, αν πας για εναν τραπεζικο λογαριασμο μπορεις να ρωτησεις τι ονομα βγαινει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και αμα εβαζα 2.000 ευρω σε τραπεζικο λογαριασμο (!!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
Για τσεκ λιγο
One with everything
αδελφε,αυτες ακριβως ηταν οι κουβεντες του..ηθελε λεφτα στην τραπεζα και σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν συναντηση προσωπο με προσωπο..Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
Ρε παιδια, με τραπεζες δουλευα καθε μερα, αν πας για εναν τραπεζικο λογαριασμο μπορεις να ρωτησεις τι ονομα βγαινει!
Για τσεκ λιγο
Αφου με πηρε 4 φορες τηλ. σε 2 μερες και ειδε οτι δεν ειχα προθεση να βαλω λεφτα σε κανεναν λογαριασμο,αλλα μονο χερι με χερι,μου εδωσε ραντεβου στο οποιο φυσικα δεν ηρθε ποτε..
παντως,οι πληροφοριες που ειχε για την κλοπη,και το γεγονος οτι ηξερε και το κινητο μου
χωρις εγω να εχω βαλει ουτε αγγελια κλοπης,ουτε τπτ,(που το βρηκε?) αποδεικνυουν οτι η πηγη του ηταν η δηλωση κλοπης που εκανα στο τμημα..
Πως εφτασε στα χερια του??
Τι κανει νιαου-νιαου??
ε.και??
Ρε φιλε, γιατι δεν ειπες οκ, να πηγαινες στην αστυνομια, μυνηση επιτοπου και θα αναλαμβανε καποιο τμημα της αστυνομιας. Αναλαμβανεις κ εναν δηκηγορο για τις λεπτομεριες και...ελεος!Αρχικά δημιουργήθηκε από epital
αδελφε,αυτες ακριβως ηταν οι κουβεντες του..ηθελε λεφτα στην τραπεζα και σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν συναντηση προσωπο με προσωπο..
Αφου με πηρε 4 φορες τηλ. σε 2 μερες και ειδε οτι δεν ειχα προθεση να βαλω λεφτα σε κανεναν λογαριασμο,αλλα μονο χερι με χερι,μου εδωσε ραντεβου στο οποιο φυσικα δεν ηρθε ποτε..
παντως,οι πληροφοριες που ειχε για την κλοπη,και το γεγονος οτι ηξερε και το κινητο μου
χωρις εγω να εχω βαλει ουτε αγγελια κλοπης,ουτε τπτ,(που το βρηκε?) αποδεικνυουν οτι η πηγη του ηταν η δηλωση κλοπης που εκανα στο τμημα..
Πως εφτασε στα χερια του??
Τι κανει νιαου-νιαου??
Τι εχεις να χασεις;
Στην τελικη, αν εχεις και αλλες αμφιβολιες καλεσε και τα καναλία, ολη μερα μλκιες λενε, και τρελενονται για κατι τετοια!
Εγω πλεον δε χαριζω τιποτα!
ακομα και τη παραμικρη μλκια να μου κανουν θα το κινηγησω μεχρι τελους!
One with everything
Όσον αφορά το θέμα με την εύρεση του αριθμού πλαισίου κτλ, έχετε υπόψιν σας ότι όποιος έχει έναν "γνωστό" στο Υπουργείο Μεταφορών ή στην αστυνομία, μπορεί μόνο και μόνο από την πινακίδα που βάλατε στην αγγελία να τον βρεί. Όπως και τον αριθμό κινητήρα.
Οπότε δε σημαίνει ότι αυτός που ξέρει αυτά τα στοιχεία είναι και αυτός που έχει το μηχανάκι.
Yamaha FZS 600
ρε παιδια εχουμε κανενα νεο για το θεμα; προσπαθησε κανεις να ερθει σε συμφωνια;
Παντως γνωστου μου που του "φαγανε " το αμαξι τον πηρανε τηλεφωνο στο κινητο και του ζητησαν χρηματα για να δει το αμαξι πισω .Δεν μασησε και το αναφερε στην αστυνομια ,αυτοι του ειπαν οτι καλα εκανε γιατι τα χαρτια απο τις κλοπες ειναι για καποιους εμπορευσιμα.Αυτο σημαινει οτι κατα 99% αυτος που σε καλει απλα εχει μονο τα χαρτια του οχηματος και προσπαθει να σε "παιξει".Αν πιασει επιασε!
Προσπα8ησα να ερ8ω αλλα ειναι δυσκολο... πιστεψε μεΑρχικά δημιουργήθηκε από gatoulismc21
ρε παιδια εχουμε κανενα νεο για το θεμα; προσπαθησε κανεις να ερθει σε συμφωνια;
με πηραν μετα που μπηκε η αγγελια στην εφημερίδα .........
Υπάρχουν πολλλλλλα κόλπα και άπειρα άτομα - επαγγελματίες που συνεργάζοντε
Δεν το περίμενα
(χαμένο Gsxr 1000 k4)
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Με συγχωρείται ρε αγόρια αλλά έστω ότι έχουν το μηχανάκι σας... εμπιστεύεστε τον ΚΛΕΦΤΗ να του δώσετε ευρώ και να σας δώσει το μηχανάκι σας έπειτα πίσω???? Είστε ΗΛΙΘΙΟΙ μήπως?????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????
??????????????????????
?????????????
???????
????
??
?
συγχωρεμενος ρε παιδί ,αλλά εσυ στη θέση τους τι θα έκανες;Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Με συγχωρείται ρε αγόρια αλλά έστω ότι έχουν το μηχανάκι σας... εμπιστεύεστε τον ΚΛΕΦΤΗ να του δώσετε ευρώ και να σας δώσει το μηχανάκι σας έπειτα πίσω???? Είστε ΗΛΙΘΙΟΙ μήπως?????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????
?????????????
???????
????
??
?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
συγχωρεμενος ρε παιδί ,αλλά εσυ στη θέση τους τι θα έκανες;
ΔΕΝ θα έδινα λεφτά πάντως. Ούτε στον ΚΛΕΦΤΗ ούτε στον ΑΠΑΤΕΩΝΑ.![]()
Την στιγμη που σου παιρνουν το μηχανακι, τελειωνει η υποθεση.. δυστυχως![]()
Για μια στιγμη νομιζα οτι θα διαβαζα καποιο σχιζοφρενες μηνυμα, περι ελεγχου σκεψεων κ συνωμοσιων, καταδιωξη κλπ κλπ...![]()
Εαν δεν το εχεις ξαναακουσει, παιζει το σεναριο, 1.και καλα οτι το βρήκανε και θελουν τα φραγκα που γραφεις στην αγγελιαΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
??????????????????????
?????????????
???????
????
??
?
2. οτι για να το παρεις πισω θελουν οσα λες + τοσα
3. ειναι επαγγελματιες και αυτη ειναι η δουλιά τους.
Μην ξεχνας οτι παίζουν πάνω στην ελπίδα σου να πάρεις πίσω την μηχανή σου.
Οσο και πονηρεμένος και να είσε λες .............. μπας και
Φιλικά Γιάννης
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Για να ενθουσιάσω λίγο την ανάγνωση με την πραγματικότητα μου, μπορεί καταδίωξη να μην έπαιξε στην δική μου περίπτωση κλοπής και να μην έχουν βρεί αυτούς που μου την σήκωσαν την καλή μου, μέχρι τώρα, όμως Πιστεύω ότι και Αστυνομία υπάρχει και Δίκαιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Την στιγμη που σου παιρνουν το μηχανακι, τελειωνει η υποθεση.. δυστυχως![]()
Και εγώ έτσι πίστευα μέχρι τώρα (εδώ και 2 χρόνια) αλλά δεν είναι έτσι
Για μια στιγμη νομιζα οτι θα διαβαζα καποιο σχιζοφρενες μηνυμα, περι ελεγχου σκεψεων κ συνωμοσιων, καταδιωξη κλπ κλπ...![]()
Στους ελένχους που κατα καιρό κάνει η Διας και Α/Δράση στον δρόμο, έχουν βρεθεί πολά μοτο κλεμένα και με άλλους αριθμούς σε πινακίδες και πλάισια ....... και όσο και να κάνουν καλά οι "επαγγελματίες" την δουλιά τους, κάποια στιγμή την πατάνε ....
Πίστεψέ με ......
πολυυυ δυσκολα να ζητησουν λεφτα και να δωσουν οντως το μοτο, εως απιθανο
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
ραντεβου και αντι για χρηματα ενα glockΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
συγχωρεμενος ρε παιδί ,αλλά εσυ στη θέση τους τι θα έκανες;![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές