Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: MotoGP Motegi, Japan 2011

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ατυχής για πολλούς ο αγώνας, με αποκορύφωμα την πτώση του Barberá, φοβήθηκα όταν είδα να τον παίρνουν με το φορείο, τελικά χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομιδή με ελικόπτερο, όπου και διεγνώσθη κάταγμα δεξιάς κλείδας και θλάση στον αυχένα...

Ο καλύτερος φετινός αγώνας. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μου επιτρεπεις να διαφωνησω...κανει το λαθος,χανει θεσεις και παρ ολα αυτα ξαναμπαινει,βαζει κατω το κεφαλι και με συνοπτικες διαδικασιες ξαναμπαινει στη 3αδα.ενταξει δεν μπορουσε να καλυψει τα 7 δευτερολεπτα που ηταν μπροστα του οι 2 πρωτοι αλλα και μονο ο τροπος που ξαναπαιρνει τις θεσεις δειχνει οτι ειναι μακραν καλυτερος.

τελοςπαντων...παμε τωρα για αυστραλια!
    Κάτσε για να καταλάβω...ποιούς δηλαδή πέρασε? Τίποτα πολυπρωταθλητές πέρασε ή τα δεύτερα....μάλιστα τον Νίκυ παραλίγο να βγάλει και το κράνος να του πεί...άντε στην άκρη κύριε "τα νούμερα δεν λένε ψέματα".....με ασέβια...όταν ξέρει πως είχε το καλύτερο μηχανάκι...δεν μιλάμε τι έκανε στο suzuki...αλλά εκείνους που έπρεπε να περάσει έφαγαν ride through...όπως έλεγε κι ο Ζαμπέτας....αλλά αν κι εκείνους τους είχε....τότε Πεντρόζα και Λόρε τους έβλεπε με το κυάλι...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Κάτσε για να καταλάβω...ποιούς δηλαδή πέρασε? Τίποτα πολυπρωταθλητές πέρασε ή τα δεύτερα....μάλιστα τον Νίκυ παραλίγο να βγάλει και το κράνος να του πεί...άντε στην άκρη κύριε "τα νούμερα δεν λένε ψέματα".....με ασέβια...όταν ξέρει πως είχε το καλύτερο μηχανάκι...δεν μιλάμε τι έκανε στο suzuki...αλλά εκείνους που έπρεπε να περάσει έφαγαν ride through...όπως έλεγε κι ο Ζαμπέτας....αλλά αν κι εκείνους τους είχε....τότε Πεντρόζα και Λόρε τους έβλεπε με το κυάλι...
    οποτε....σιγα τον οδηγο τον στονερ....!ε?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

O ΔΔ μου δίνει για άλλη μια φορά την εντύπωση ότι στο στούντιο έχει απλώσει τις κυριακάτικες εφημερίδες ,διαβάζει και όταν ευκαιρίσει ρίχνει και κάνα σχόλιο για τα του αγώνα

Χαρακτηριστικό παράδειγμα...

Ο Στόνερ έχει τις απίστευτες ταλαντώσεις (...δευτερόλεπτα..) ,χάνει το φρενάρισμα (..κι άλλα δευτερόλεπτα...) ,πάει καρφί για την αμμοπαγίδα (...keep on μπλαμπλα-ing..) , και αφού έχει γίνει κουραμπιές το πίσω λάστιχο, ο ΔΔ ξυπνάει και... "ωωωω ο Στόνερ έχει έξοδο..!! "

Σόρρυ για τη γκρίνια,αλλά η παπαρολογία του δεν αντέχεται

Ρε μαλάκες εκεί στον ΣΚΑΙ...θέλουμε να βλέπουμε ΚΑΙ την απονομή :a57: :a57:
    Ρε παιδιά γιατί αυτή η γκρίνια με τον Δ.Δ., τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, μπορεί να πετάει κάποιες φορές διάφορα, αλλά ποιος παρουσιαστής δεν το κάνει? Παιδιά αυτόν έχουμε και πρέπει σαν Έλληνες να τον υποστηρίξουμε, μην ξεχνάτε ότι MOTOGP ο ΣΚΑΙ δείχνει μόνο... και αυτός με δυσκολίες λόγω περικοπών χορηγών.

Εάν δεν μας κάνει δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε στον ΚΑΙΑΔΑ...

Όσο αφορά ότι δεν δείχνουν την απονομή εκεί θα συμφωνήσω!!!!!!

Ride hard, die young.........

http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY

http://mortes.forumgreek.com

οποτε....σιγα τον οδηγο τον στονερ....!ε?

Ε σε σχέση με αυτούς που πέρασε...δεν μου λέει κάτι...δηλαδή ο ισχυρισμός σου δεν είναι αληθινός, ώστε να τον κάνει αναβάτη "ένα επίπεδο πάνω από όλους" σε σχέση με τι καβαλάει κι αυτούς που πέρασε. Διότι το θέμα είναι εκείνους που δεν πέρασε.

Από εκεί και πέρα αν διαγράψουμε το μήνυμά σου...τότε ναί, μπορούμε να πούμε γενικά πως ναί είναι ταχύτατος ανεξάρτητα από αυτόν τον αγώνα. Μην ξεχνάς πως ο κοντός με ίδιο εργαλείο ήταν πιο γρήγορος αλλά και ο λόρε δεν ήταν πολύ μακρυά για να λέμε πως κι αυτός δεν είναι πολύ γρήγορος πάνω σε Yamaha.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

CBR600 COROLLA 2.0T WR250 Το avatar του/της marmel.gr
    αξιος ειναι και ο σπις που τον εριξε ο ξεφτιλας και ο σπις τερματισε εκτος
    αξιος ειναι και ο στονερ που μετα απο την εξοδο και ενω ηταν εβδομος εβαλε το κεφαλι κατω και μπηκε στην τριαδα...

ο πεντροσα μ αρεσε που εριξε για τα καλα στα αυτια του αχωνευτου...
    ουτε στον οριζοντα δε φαινοταν...
    ωραια μαχη σιμο/ντοβι

ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΤΟ 1 2 3 HONDA REPSOL?

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ε σε σχέση με αυτούς που πέρασε...δεν μου λέει κάτι...δηλαδή ο ισχυρισμός σου δεν είναι αληθινός, ώστε να τον κάνει αναβάτη "ένα επίπεδο πάνω από όλους" σε σχέση με τι καβαλάει κι αυτούς που πέρασε. Διότι το θέμα είναι εκείνους που δεν πέρασε.

Από εκεί και πέρα αν διαγράψουμε το μήνυμά σου...τότε ναί, μπορούμε να πούμε γενικά πως ναί είναι ταχύτατος ανεξάρτητα από αυτόν τον αγώνα. Μην ξεχνάς πως ο κοντός με ίδιο εργαλείο ήταν πιο γρήγορος αλλά και ο λόρε δεν ήταν πολύ μακρυά για να λέμε πως κι αυτός δεν είναι πολύ γρήγορος πάνω σε Yamaha.
    ρε συ θα συνενοηθουμε?

ναι κι εγω περιμενα να τους καθαρισει αν μπορεσει να τους φτασει.το θεμα ειναι για μενα το πως μπαινεις μεσα μετα απο μια εξοδο που απο πρωτος ερχεσαι πεμπτος σε μια κατηγορια που δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο να κλεισεις διαφορες,σου κανουνε διαφορα οδηγοι που δεν παιζουνε και τομπολα (και ας μην ειναι στο επιπεδο του), και παρ ολα αυτα μπαινει να παρει οτι καλυτερο.
    το γεγονος λοιπον οτι ξερει τι ειναι το καλυτερο που μπορει να παρει καθε φορα αλλα και τον τροπο για να το παρει,και στο τελος το παιρνει κιολας τον κανει αυτη τη στιγμη να ειναι μια κλαση πανω (για μενα) ΚΑΙ στον σημερινο αγωνα.

με πιο απλα λογια ο τυπος ξερει τι ειναι ικανος να κανει,μπαινει μεσα και το κανει.ειναι το απολυτο φαβορι.ολοι οι αλλοι τρεχουνε κανοντας τρισαγια-ευχελαια κλπ μπας και καταφερουν να βγουν μπροστα του.αυτο κανει την διαφορα υπερ του

υ.γ.δεν ειμαι στονερικος-ροσικος-σιμοντσελικος-λορενθικος κλπ κλπ.εγω αυτη την ποδοσφαιροποιηση δεν την εχω.γουσταρω να τους βλεπω να βουτανε και να τρωνε τα λυσακα τους.αυτο σε περιπτωση που δειχνω να γουσταρω καποιον οδηγο περισσοτερο απο τους αλλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
    ....

ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΤΟ 1 2 3 HONDA REPSOL?
    οταν θα εχουμε κοντα μας τα υπογλωσια???

δεν θα το αντεξω!!!!

ρε συ θα συνενοηθουμε?

ναι κι εγω περιμενα να τους καθαρισει αν μπορεσει να τους φτασει.το θεμα ειναι για μενα το πως μπαινεις μεσα μετα απο μια εξοδο που απο πρωτος ερχεσαι πεμπτος σε μια κατηγορια που δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο να κλεισεις διαφορες,σου κανουνε διαφορα οδηγοι που δεν παιζουνε και τομπολα (και ας μην ειναι στο επιπεδο του), και παρ ολα αυτα μπαινει να παρει οτι καλυτερο.
    το γεγονος λοιπον οτι ξερει τι ειναι το καλυτερο που μπορει να παρει καθε φορα αλλα και τον τροπο για να το παρει,και στο τελος το παιρνει κιολας τον κανει αυτη τη στιγμη να ειναι μια κλαση πανω (για μενα) ΚΑΙ στον σημερινο αγωνα.

με πιο απλα λογια ο τυπος ξερει τι ειναι ικανος να κανει,μπαινει μεσα και το κανει.ειναι το απολυτο φαβορι.ολοι οι αλλοι τρεχουνε κανοντας τρισαγια-ευχελαια κλπ μπας και καταφερουν να βγουν μπροστα του.αυτο κανει την διαφορα υπερ του

υ.γ.δεν ειμαι στονερικος-ροσικος-σιμοντσελικος-λορενθικος κλπ κλπ.εγω αυτη την ποδοσφαιροποιηση δεν την εχω.γουσταρω να τους βλεπω να βουτανε και να τρωνε τα λυσακα τους.αυτο σε περιπτωση που δειχνω να γουσταρω καποιον οδηγο περισσοτερο απο τους αλλους.

Άρα λοιπόν μιλάς για διαχείρηση αγώνα, από έναν ταχύτατο αναβάτη, με άνεση ψυχολογική και βαθμολογική φέτος και με μηχανή τέτοια ώστε να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντως. Δεν λές πάλι καλά που δεν έκλασε ο κοντός από τον λόρε να είχαμε άλλα.....αν και φέτος ο λόρε έχει χάσει από τον κοντό, αδικαιολόγητα για μένα. Αυτό, αν κατάλαβα καλά λέγεται ωρίμανση του αναβάτη. Κάτι που ο Ρόσσι ήτανε μανούλα. Εκεί ναί, έχει κάνει βήματα εμπρός, αλλά κι ο Λόρε είναι επίσης πολύ καλός σε αυτό για μένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Υπ'όψιν ότι ο στόουνερ μετά την έξοδο πατούσε φρένο κι έκανε προσευχές για να πιάσει.
    Μίλησε για φούσκα αέρα στο σύστημα των φρένων του.
    Τι διάολο δε κάνουν εξαέρωση στο έιτσ άρ σι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau

υ.γ.δεν ειμαι στονερικος-ροσικος-σιμοντσελικος-λορενθικος κλπ κλπ.

+46!!
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Εν τω μεταξυ ο Σιμοντσέλι λέει ότι τον παρέσυρε ο Ντόβι για το jump start, κι ο άλλος λέει οτι είναι η πρώτη φορα που του ξανασυμβαίνει:rotflmao:

Ο Λορένθο λέει οτι δεν τους ενδιαφέρει πια το πρωτάθλημα,κι ότι πρεπει να γινει κάτι πολύ ''strange''για να το χάσει ο Στόουνερ.

Όπως είπαν κι οι δύο εργοστασιακοί της Ντουκάτι, πρώτη φορά φέτος δούλεψε το μηχανάκι τους,και πάθανε ότι πάθανε..
    Ο Χέιντεν μόνο τον εαυτό του κατηγόρησε και ήταν φοβερά απογοητευμένος.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Motorland Aragon 2011
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2011, 23:47
  2. MotoGP Laguna Seca 2011
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 132
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2011, 17:04
  3. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 09:05