Πολύ όμορφο!
Το έχεις κάνει πολύ ιδιαίτερο! Ειδικά τα φώτα μπροστά είναι το κάτι άλλο!![]()
Πολύ όμορφο!
Το έχεις κάνει πολύ ιδιαίτερο! Ειδικά τα φώτα μπροστά είναι το κάτι άλλο!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Τα φώτα που έχει του ταιριάζουν πολύ οπτικά, αλλά δεν φέγγουν καλά. Θα βάλω μια καλή λάμπα λεντ ανάμεσα από τα προβολάκια με κάτοπτρο. Και μετά θα φτιάξω μια μάσκα γύρω από τα φώτα.
Χαθηκες
Προχώρησες το θέμα της μάσκας τελικα?
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Δυστυχώς δεν το προχώρησα το θέμα με τη μάσκα. Έσπασε το κάρτερ και την έβαλα και πάλι στο συνεργείο. Σκέφτομαι να αφήσω τη μούρη εντελώς γυμνή, και να μην βάλω μάσκα. Για φώτα σκέφτοαι να βάλω ανάμεσα από τα προβολάκια φώτα από ΚΤΜ Duke, τα δύο μικρά στρογγυλά, που είναι σαν σποτάκια. Αλλά οι τιμές που μου λένε από την ΚΤΜ είναι εξωφρενικές. Από 150 ευρώ το κάθε ένα μου λένε...Στο μεταξύ, για να βάλω φώτα τύπου tourateck δεν μπορώ, γιατί δεν τα σηκώνει το δυναμό μου. Με παίρνει κάτι μέχει 50-60 βατ. Παραπάνω δεν γίνεται.
Καλύτερα να αποφύγεις τις αντιπροσωπείες και τις τιμές τους και να κοιτάξεις σε aftermarket. Για παράδειγμα σου δείχνω αυτό, ρίξε μια ματιά και σε άλλα καταστήματα, σίγουρα θα βρεις κάτι και εντός Ελλάδος.
Σε ευχαριστώ για τρο ενδιαφέρον. Θα τα κοιτάξω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει για τη μηχανή μου. Αυτά τα φώτα συνήθως θέλουν μετασχηματιστή, και είναι αρκετών βατ. Δεν ξέρω αν θα τα σηκώσει το δικό μου δυναμό. Αλλά θα το κοιτάξω.
Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε δύο λύσεις. Η μία είναι να πάρω αυτή τη μάσκα, και να την διαλύσω και να χρησιμοποιήσω τα φώτα :
Δεν ξέρω όμως αν επαρκούν αυτά τα φώτα ή αν είναι μόνο για μόστρα.
Η άλλη λύση είναι να πάρω προβολάκια τύπου tourateck, τα οποία είναι όμως πολύ ακριβά.....
Εσείς τι έχετε να προτείνετε ρε παιδιά;
Υπάρχει βέβαια και η λύση της μάσκας τον KTM DUKE, από την οποία θα αξιοποιούσα μόνο τα φώτα. Εσείς τι λέτε;;;
δες κ αυτο
κ με βασεις...οτι πρεπει για πειραματισμους!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
δεν εχει να κανει με το μεγεθος αλλα με την ισχυη
η λαμπες ειναι Η1 που φορανε τα περισσοτερα κουτια που εχουν αυτον τον τυπο headlights.
το θεμα ειναι τι watt λαμπα θα φοραει.... αλλιως θα φωτιζει μια 30w κ αλλιως μια 100w
το θεμα μας ειναι ποσο πιο αποδοτικοι ειναι οι προτζεκτορες απο τα "απλα" κατοπτρα....
Dorsoduro 750 & Norton 16H
την acerbis την ειχα στο wr.ειναι σχετικα δυνατα αλλα για κοντα μονο,αν τα σηκωσης ψηλοτερα τριχες,με λιγα λογια για μεσα στην πολη μεχρι 80,το πολυ 100χλμ,κανουν αλλα νομιζω οτι κανουν κοντα στα 80-100euro οποτε κοιτα κατι αλλο.(τα ειχα συνδεση και αναβανε και τα τρια μαζι)