Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: Kαινουργιος με aventure

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    -Τα αφαιρεις για να ξεμπλεξεις με τα καλωδια και τα σωληνακια που περιπλεκουν την κατασταση και τα σερβις γενικοτερα, και για να απαλλαγεις απο κανα κιλο βαρους. Σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να αγορασεις τα blanking plates απο την ΚΤΜ η απο αλλου οπως πχ www.raiddesigns.com.

-Τα αποσυνδεεις (χωρις να τα αφαιρεις) γιατι φοβασαι το ενδεχομενο ελεγχου καυσαεριων καποια στιγμη και δεν θελεις να μπαινεις στο κοπο να τα ξαναβαζεις. Εξατμισεις καταλυτικες σε τετοιο ενδεχομενο θα βρεις να δανειστεις.

Διαλεγεις και παιρνεις!

Ποσταρε μια φωτο του φιλτροκουτιου αφου βγαλεις τη σελλα και θα σου πουμε ποιος ειναι ο σωληνας του SAS. Εγω εχω το 950SE και ενδεχεται τα φιλτροκουτια να μην ειναι ακριβως τα ιδια.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    http://ktm950.info/how/Orange%20Gara...pc_removal.htm

γενικα ψαξε το σαιτ εχει τα παντα, ακομα και τις ανακλησεις που ειχαν γινει ... στο συγκεκριμενο μοντέλο πρεπει να το ψαξεις αρκετα αν εχουν γινει ολες...
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Βιβλιαράκι σέρβις γιατί δεν έχει? Kι αφού δεν έχει, πως μπορείς να ξέρεις τι ανακλήσεις έκανε?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Βιβλιαράκι σέρβις γιατί δεν έχει? Kι αφού δεν έχει, πως μπορείς να ξέρεις τι ανακλήσεις έκανε?
    Με τον αριθμο πλαισιου... θα πρεπει κανονικα να ειναι τα παντα καταχωρημενα στο δικτυο της ΚΤΜ

βιβλιαρακι δεν εχει γιατι το μηχανακι ηρθε απο κρητη και γινοντουσαν τα σερβις σε καποιο εξουσιοδοτημενο στο ηρακλειο οπου δεν εχουν περασει στο συστημα τα σερβις και δεν βρισκουν (λενε) το βιβλιαρακι...
    ακριβως αυτο ειναι το προβλημα μου...οτι δεν εχω ιδεα για το ιστορικο του,περαν αυτων που μου εχουν πει προφορικα.
    εγω το πηρα το μηχανακι απο τραμπα με αμαξι που ΕΠΡΕΠΕ να διωξω( γ@μω τα καινουργια τεκμηρια) αφου το ελενξα εδω στην αθηνα.αλλωστε επειδη ασχολουμε εππαγγελματικα με τον χωρο του αυτοκινητου,δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ουτε στα βιβλιαρακια ουτε στα χλμ που γραφουν τα κοντερ.προτιμω την δικια μου κριση και του μηχανικου μου.
    το μηχανακι παντως ειναι πολυ καθαρο (περιεργως) για νησι..

αρχικα μαλιστα το πηρα με σκοπο να το διωξω αμεσα καθοτι εχω ηδη ενα multistrada 1000 s πενα,και θα ψαχνομουν μονο για κατι τελειως στριταδικο γυμνο.....πχ tuono 1000 που ειχα και παλαιοτερα....
    ομως κατι αλλαξε μεσα μου....
    :a07: :a07:
    δεν θελω να το δωσω για κανεναν λογο.......
    πουλησα το ντουκο μου...
    και στην θεση εκεινου θα παρω (ελπιζω) monster s4r ή tuono!
    ALWAYS A V2

mrbig λεω για αρχη να τα αποσυνδεσω και βλεπουμε για αφαιρεση αργοτερα...της μαμα τις εξατμισης τις εχω αν γινει καμια στραβη με τα κτεο που λενε........
    ALWAYS A V2

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Με τον αριθμο πλαισιου... θα πρεπει κανονικα να ειναι τα παντα καταχωρημενα στο δικτυο της ΚΤΜ

Σωστά.

Από το Ηράκλειο λέει Δόκτορα!!
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Σωστά.

συμβαινει κατι με το ηρακλειο που δεν γνωριζω????????
    ALWAYS A V2

Αρχικά δημιουργήθηκε από george''italian
    mrbig λεω για αρχη να τα αποσυνδεσω και βλεπουμε για αφαιρεση αργοτερα...της μαμα τις εξατμισης τις εχω αν γινει καμια στραβη με τα κτεο που λενε........

Αυτο εκανα κι εγω.

Απο ολα οσα ειπαμε μεχρι εδω, πιστευω οτι προτεραιοτητα εχει να δεις τι παιζει στα καρμπ. Απο μαμα τα 950 δουλευουν σχετικα φτωχα ψηλα και αξιζει να το διορθωσεις αυτο. Μπορεις να το πας και για μια δυναμομετρηση με καυσαναλυση και να δεις το AFR. Θα στοιχισει λιγοτερο απο το να το ανοιξει μηχανικος. Ακομα παρακολουθησε και την σταθμη του ψυκτικου υγρου μπας και θελει αντικατασταση η τσιμουχα και ο αξονας στην τρομπα νερου. Αυτο μπορεις να το καταλαβεις και απο την κατασταση του φιλτρου λαδιου (το οποιο να ειναι παντα μαμα οπως και το φιλτρο αερα).

Θα συνιστουσα να πας και απο το χελιωτη μια βολτα να του ριξει μια ματια. Ειναι αετος στη δουλεια του.

Και πανω απ'ολα καλες βολτες και παντα ορθιος!

ΥΓ
    Δεν σε ρωτησα πως δουλευει το μοτερ, ειναι ομαλο το γκαζι και γραμμικο? Κανει μπουκωματα, κοψιματα κλπ?

Να απαντήσει (αν θέλει) ο ίδιος? Θα με υποχρέωνες.

Άντε γεια... Blog

Σωστά.

ΧεΧε.....

ΧεΧε.....
    δεν μου λετε και εμενα???
    ALWAYS A V2

Περαν του γεγονοτος οτι ειναι τιγκα στους κρητικους, εχει ενα θεματακι με τους μηχανικους. Παντως για την ΚΤΜ του ηρακλειου δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο. Εχω ομως ακουσει καλα λογια για το μαστορη στον Αγιο Νικολαο. Τεσ πα, αν δεν εχεις ιδιαν πειρα, ποτε δεν μπορεις να ξερεις.
    Μην ανυσηχεις ομως Γιωργο, αυτα ειναι πλακιτσες που κανουε στο φορουμ. Πανε την μηχανη σου σε εναν καλο μηχανικο (που παιζει στα δαχτυλα τα μεγαλα ΚΤΜ) να στην κοιταξει απο πανω μεχρι κατω και εισαι τζετ!

Να απαντήσει (αν θέλει) ο ίδιος? Θα με υποχρέωνες.

Τωρα βεβαια ισως και να μην καταλαβα τι ακριβως εννοεις Vale μου

Περαν του γεγονοτος οτι ειναι τιγκα στους κρητικους, εχει ενα θεματακι με τους μηχανικους. Παντως για την ΚΤΜ του ηρακλειου δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο. Εχω ομως ακουσει καλα λογια για το μαστορη στον Αγιο Νικολαο. Τεσ πα, αν δεν εχεις ιδιαν πειρα, ποτε δεν μπορεις να ξερεις.
    Μην ανυσηχεις ομως Γιωργο, αυτα ειναι πλακιτσες που κανουε στο φορουμ. Πανε την μηχανη σου σε εναν καλο μηχανικο (που παιζει στα δαχτυλα τα μεγαλα ΚΤΜ) να στην κοιταξει απο πανω μεχρι κατω και εισαι τζετ!
    ALWAYS A V2

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kαινουργιος...με ερωτησεις (πρωτοτυπο ε?)
    από Titos2117 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2008, 19:00
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4