Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: kawasaki ερωτηση

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    sv650 ηταν αλλα χαλαρωστε λιγο ρε παιδια

ειχαμε ενα sv εδω που εσπασε... οκ! μη παρει κανενας sv

μετα στην Αγγλια αν εσπασε ενα cbr να μη παρουν ολοι cbr

στην Μογγολια εσπασε ενα ducati... ολη ο Μογγολια πουλησε τα ducati της και πηρε Aprillia

...

ΠΑΝΙΚΟΣ απο ενα περιστατικο????

ασε που τα SV δεν εχουν καμια σχεση με τα SS 600....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Φυσικα το οτι εσπασε ενα μοτερ μιας μηχανης δεν σημαινει οτι ειναι κακη μηχανη και να μην παρει κανεις τετοιο,προς θεου.Συμβαινουν και αστοχιες υλικου,σπανια μεν,αλλα συμβαινουν σε ολες μα ΟΛΕΣ τις μαρκες και τα μοντελα!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Δεν ειπα αυτο ρε παιδια. Προς θεου.

Αν ειναι ενα απλο περιστατικο οκ.

Απλα λεω αν ειναι πιο συχνο... σε αυτην την περιπτωση δεν λεει.

Μαλλον ηταν απλα ενα περιστατικο, αλλα εγω οφειλω να ρωτησω εσας που ξερετε κατι παραπανω.

Εγω στην καριερα μου (μεχρι τωρα) ειχα 2 παπια, ενα crm250ar και το 640.

Και τωρα ειπα να ανεβω επιπεδο.

Πρωτα ο θεος να ειμαστα καλα να τα δουμε ολα.

[SIZE=1]

Αυτο να πάρεις
    και να ξέρεις τέζα πάει καλύτερα
    Ειναι τρενο και τουμπανο
    Εγω πριν απο αυτο ειχα ένα jog 50 μετά απο αυτο θα παρω πάλι αυτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	w320h214_00010694.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	51,0 KB 
ID:	23032

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Μου λειπουν κατι ψιλα για να το παρω αλλα που θα παει θα τα μαζεψω τα υπολοιπα 11390ευρω

ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 10000 ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ......ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ, ΤΟ 10 ΤΟ ΖΧ EINAI ΠΟΛΥ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΩΡΕΥΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΑ SS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΦΟΥ JOG ΕΙΧΑ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΠΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ).ΣΤΡΩΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΛΟ ΑΠΟ ΔΟΜΟΚΟ ΠΙΣΩ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ,ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ CALIFORNIA SUPERBIKE ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ KAI ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΜΠΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	w320h214_00010699.jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	12,5 KB 
ID:	23227

Καλημερα

Δεν εχεις αδικο. Εχω συμπλεκτη ξερω αλλα με φοβιζει λιγο, καταλαβαινεις.

Οσο για το χρωμα 2 παιζουν μπλε και γκρι που η kawasaki λεει χρωμα τιτανιου. Με αυτο εχω παθει πλακα.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ.ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9000 ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ SS 600 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΑ.ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙ ΟΜΩΣ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ,ΟΤΙ ΤΑ SUPERSPORT EXOYN ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑ,ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΤΕΡ,ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
    ΤΟ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤ.ΤΟ ΜΠΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ?

Καλημερα.

Ναι εχεις δικιο, με τρομαξες λιγο ακομα αλλα δεν πειραζει, νομιζω ειναι φυσικη εξελιξη.

Οταν ειχα το παπι το crm μου φανταζε πυραυλος. Τωρα οκ.

Οταν ειχα το crm το κτμ μου φαινοταν wowwwwwww. Τωρα οκ.

Τωρα μια απο τα ιδια. οκ.

Το γκρι το ειδα απο κοντα και μου αρεσε πολυ. Το μπλε του παει απιστευτα. Οταν κερδισω το τζοκερ θα παρω και τα 2.

να σου κανω απλη ερωτηση?
    αν παρεις το 636, πιστευεις οτι θα τρως τα αντιστοιχα r6, cbr600, gsxr600 στο δρομο ?
    και αλλη μια...
    γιατι κατεληξες σε αυτο το πραπρα ?

και για να μη βγω πολυ O.T., το μοναδικο μειονεκτημα που εχω συναντησει μεχρι στιγμη ειναι η ακυρη ζελατινα του... ειτε υπαρχει ειτε οχι, ειναι το ιδιο πραμα....
    απο κει και περα το μηχανακι ειναι αστερι...
    οντας το τελευταιο ss που εχει βγει συγκεντρωνει ολη τη τεχνολογια πανω του.... τραβας σουζα στα 110χλμ+ τραβας μπατιλικι στα 140χλμ+, και ειλικρινα το μπρικι αυτο στριβει μονο του (τουλαχιστον στις χαμηλες ταχυτητες...), τα φρενα ειναι τοσο καλα που δε 8α πιστευεις σε φρεναρισμα πανικου οτι ειναι ακομα ορ8ιος πανω της! ο κινητηρας σου προσφερει 2 επιλογες η μια ειναι να πας εως 9κ στροφες οπου εισαι κυριλε με σχετικα καλη ροπη για 600 ss, Και η 2η ειναι να πας απο 9κ και πανω, οπου και θα δεις γιατι ολοι λενε πως αυτο το μηχανακι μοιαζει περισσοτερο με 750cc
    Aπο θεμα αναρτησεων πιστευω ενα κλικ στη ρυθμιση της επαναφορας θα βοηθησει οταν αρχισεις να το πηγαινεις του σκοτωμου... κατα τ'αλλα ειναι σχετικα ανετες για cool βολτα ή ταξιδι, αλλά σε σπορ οδηγηση θα ηθελα πιο γρηγορη επαναφορα.
    επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι το μηχανακι την ακουει κανονικα απο τον αερα... σε σημειο που να χρειαζεται να διορθωσεις την πορεια σου ορισμενες φορες!!!
    φυσικα ισχυει οτι και στα αλλα σσ... >> ξεχνα το συνεπιβατη...
    η θεση οδηγης επισης ειναι λιιιγο διαφορετικη απο τα αλλα σσ, καθως σε βαζει πιο μεσα στη μηχανη και δε σου δινει την αισθηση οτι καβαλας/αγγαλιαζεις θερμοσιφωνα, αυτο ηταν κατι που μου αρεσε ιδιαιτερα
    μεσα στη πολη φυσικα ανεβαζει μπαμπαμ υψηλη θερμοκρασια, και δε θα σε δυσκολεψει στο σλαλομ μεταξυ αυτοκινητων (βεβαια θα σου φανει πιο δυσκινητο απο οτι το lc).
    και τελος.. μη φοβασαι, οπως και το ρ6 και το gsxr μπορεις να λυσσαξεις πανω του και να μην παθει τπτ...
    αλλωστε για αυτο εχουν κατασκευαστει τετοια πραπρα

καλες αγορες & καλες βολτες

Καταρχην ευχαριστω και εσενα για τις απαντησεις.

Το πραπρα αυτο δεν το διαλεξα για να παταω κανεναν. Δεν μπορω να το κανω ουτε θα το κανω οταν και αν αρχισω να το μαθαινω το μηχανακι. Ουτε που μου περασε απο το μυαλο.

Οσο για ποιον λογο το διαλεξα ειναι επειδη μου αρεσει απιστευτα σε σχεση με τα αλλα. Αυτο.

Εγω δεν εχω προηγουμνη σχεση με τετοιου ειδους μοτοσυκλετες. Γιαυτο γραφω οτι τρομαζω με τις ιπποδυναμεις που βγαζουν τα 600 και βαλε.

Ελπιζω να το μαθω συντομα και να μην καταληξω να παω να το δωσω μετα απο 3000 χιλιομετρα.

Νασε καλα.

σωστος ο παιχτης
    GO FOR IT τοτες

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    πιστεψε με ειναι τοσο γλυκο το ατιμο το γκαζι που αμα το παρεις θα θες να τους πατας ολους και θα τους πατας :a015: :a015:
    το αργαλειο ειναι πυραυλος και φρεναρες εχει και αναρτησεις και μοτεραρα... ΚΑΒΑ ρουλζ

αυτο το ατιμο το multistada to ducati
    2 φορες μου τα εχει χωσει....
    αρχιζει και μου γινεται εφιαλτης...

η μεγαλυτερη πλακα ειναι οταν θα συναντισεις ατομα
    με cbr600 & r6 ....
    απλα κατσε αναπαυτικα και παρακολουθησε αντιδραση μολις αντιληφθουν οτι εισαι διπλα τους... :rotflmao:

EMENA O ENAΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΥΧΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΕ CBR ΜΟΥ ΛΕΕI:KAI EΓΩ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΗΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ HONDA.ME ENA R6 AΦΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ(ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΑΝΑΡΙΑ)ΜΟΥ ΛΕΕΙ ,ΤΙ ΤΕΛΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ.ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΕΝΗΣΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ.
    ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΤΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ
    ΤΟ ΜΠΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
    ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΑΛΛΗ?ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KAWASAKI ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ερωτηση για kawasaki versys
    από liakaros στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 12:55
  2. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  3. Ερωτηση Για Fmf
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket