συνηθως προτιμω αλλου ειδους μουσικη, αλλα καποια παλια σαν αυτο εχουν να μας λενε πολλα...
http://www.youtube.com/watch?v=FkK_nW4Xc0Q
θα την βρεις την ακρη![]()
συνηθως προτιμω αλλου ειδους μουσικη, αλλα καποια παλια σαν αυτο εχουν να μας λενε πολλα...
http://www.youtube.com/watch?v=FkK_nW4Xc0Q
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Έτσι πιστεύω και 'γω, να είστε όλοι καλά για τα καλά σας λόγια.Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
Βέβαια θα απογοητεύσω το Βασίλη που δε θα ντύνομαι θεά Άρτεμις ή οπαδός του θεού Γανυμήδη τις μικρές ώρες![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έτσι πιστεύω και 'γω, να είστε όλοι καλά για τα καλά σας λόγια.
Βέβαια θα απογοητεύσω το Βασίλη που δε θα ντύνομαι θεά Άρτεμις ή οπαδός του θεού Γανυμήδη τις μικρές ώρες![]()
Κρίμα ρε φίλε και το είχα σίγουρο λέμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να 'σαι καλά ρε Στέλιο!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τελικά , Στέλιο , έχετε ποιητική φύση εκει κάτω...
Γράψτο και σε μαντινάδα , θα είναι πιο γνήσιο.
Υγ. Χωρίς ειρωνεία ε , με αγάπη και συμπάθεια γράφω![]()
Οπου κι αν εισαι, εισαι μια χαρα και ολοι αυτοι οι δρομοι ειναι φτιαγμενοι απο λεξεις
ΥΓ
Το θεμα ειναι κατα ποσον το 'ειμαι' της σκεψης προσεγγιζει το 'Ειμαι'.
Εκει παιζεται ολο το παιχνιδι....
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Νομίζω ότι, πλέον, το προσεγγίζει ντρέτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Το θεμα ειναι κατα ποσον το 'ειμαι' της σκεψης προσεγγιζει το 'Ειμαι'.
Εκει παιζεται ολο το παιχνιδι....
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Νομίζω ότι, πλέον, το προσεγγίζει ντρέτα!
![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
(όντως, μια διαιτούλα τη χρειάζομαι...)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τεράστιος για ακόμα μια φορά..![]()
![]()
![]()