Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Χαλασμένη μίζα

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mitsospatras Προβολή μηνύματος
    Καλημερα παιδια. Εχω το 1250 και εχω και εγω προβλημα μιζας στα 17000 χιλ. Εμενα ξεκολησαν οι μαγνητες, λυθηκε κοληθηκαν οι μαγνητες και απο τοτε εχω θεμααααα. Εκει που ολα πανε καλα και πας τη βολτα σου μολις ζεσταθει κυριος ( αλλα και κρυο ) σε αφηνει απο ρευμα. Αλλα ελα που η μπαταρια ειναι καινουργια γιατι την αλλαξα νομιζωντας οτι ειναι απο μπαταρια, Και τωρα τι κανουμε ποια ειναι η ζημια ? ειναι η μιζα ? μηπως ξερετε κανενα καλο μαστορα για επισκευη μιζας γιατι καινουργια εχει κοντα στα 500 euro και μεταχειρισμενη δεν βρισκω ουτε ebay.
    Κακός νόμιζες που είναι από μπαταρία. Μόνος σου την άλλαξες? Δεν το πήγες κάπου να μετρήσει τι ρευμα φέρνει ο ανορθωτής ή αν υπάρχει κάπου διαρροή?

Αν έχεις πολύμετρο μέτρα ενδείξεις με τη μηχανή στο ρελαντί και μετά με λίγο γκάζι. Βρες θρεντάκι του oldman στα τεχνικά.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Κακός νόμιζες που είναι από μπαταρία. Μόνος σου την άλλαξες? Δεν το πήγες κάπου να μετρήσει τι ρευμα φέρνει ο ανορθωτής ή αν υπάρχει κάπου διαρροή?

Αν έχεις πολύμετρο μέτρα ενδείξεις με τη μηχανή στο ρελαντί και μετά με λίγο γκάζι. Βρες θρεντάκι του oldman στα τεχνικά.
    Η μετρησεις ηταν λιγο πεσμενες γι'αυτο εγινε και η αλλαγη νομιζωντας οτι ειναι πεσμενη το πηγα και σε ηλεκτρολογο (αυτ/των ) ειμαι πατρα κα δεν εχουμε αντιπροσωπεια ουτε πολυ εμπιστευομαι,τα συνεργεια εδω. Ο ανορθωτης ειναι καινουργιος αλλαχτηκε με την ανακληση

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mitsospatras Προβολή μηνύματος
    Η μετρησεις ηταν λιγο πεσμενες γι'αυτο εγινε και η αλλαγη νομιζωντας οτι ειναι πεσμενη το πηγα και σε ηλεκτρολογο (αυτ/των ) ειμαι πατρα κα δεν εχουμε αντιπροσωπεια ουτε πολυ εμπιστευομαι,τα συνεργεια εδω. Ο ανορθωτης ειναι καινουργιος αλλαχτηκε με την ανακληση
    Μα αν είναι πεσμένες οι ενδείξεις με τη μηχανή να λειτουργεί, τότε δεν είναι θέμα της μπαταρίας. Κάνω λάθος?

Έχει και καλά συνεργεία η πάτρα με ανθρώπους πραγματικά μαστόρια.
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Husqvarna 410 Te (μιζα)
    από X-BIKER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2013, 20:47
  2. Καρβουνακια για την μιζα
    από xaris_sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2010, 12:33
  3. Προβλημα με μιζα
    από KeLeYTiS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 19:12
  4. Κολλημενη Μιζα
    από SpyrosTDM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks