Από ωραία σκοπιά τα κοιτάς και σε καταλαβαίνω απόλυτα, όμως κάποιοι απλά δεν μπορούμε πια.. αγανακτήσαμε πως το λένε; Έχω κι εγώ ανάγκες που αυτό το κράτος δεν δείχνει να μπορεί να τις καλύψει πια, αμφιβάλω και αν θέλει δηλαδή και δεν τα κάνει όλα αυτά για να καλύψει προσωρινά μόνο τους δανειστές του.. τι λέμε τώρα, λες και μας κάλυπτε δηλαδή όταν το χρήμα έτρεχε απ'τα μπατζάκια..Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Ναι διάβασα τα σχόλια, ναι πλήρωσα την έκτακτη εισφορά για όλους τους λόγους που αναφέρει το άρθρο (για τις συντάξεις, την υγεία, την παιδεία κ.λπ), ναι θα πληρώνω όσο τουλάχιστον μπορώ ακόμα και ναι περιμένω πως και πως τη μέρα που θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο από τους επαγγελματίες απατεώνες και ψεύτες.
Είναι μια τεράστια κουβέντα που δεν θέλω καν να μπω, απ'όπου και να το πιάσουμε όλοι κάπου θα έχουμε δίκιο. Όταν όμως οι απόψεις μας έχουν φόντο τα κωλοσυνάφια που μας φέρανε σ'αυτό το χάλι... ας πράξει καθείς όπως νομίζει. Ας ξεβρωμίσει όπως λες κι εσύ ο βρωμότοπος και εδώ θα είμαστε πάλι αν δεν μας έχουν κάνει Αυστραλούς, Τούρκους, Ευρω-πέους πρώτα..
![]()