Εχω αμαξιοχι δεν εχω ταξιδεψει ποτε..αν με ρωτας για την θεσει οδηγισεις κτλ δν με απασχολει κ πολυ να σου πω την αληθεια
![]()
Εχω αμαξιοχι δεν εχω ταξιδεψει ποτε..αν με ρωτας για την θεσει οδηγισεις κτλ δν με απασχολει κ πολυ να σου πω την αληθεια
![]()
Αφού μας γράφεις στα @@ του, γιατί θες τις γνώμες μας;Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
![]()
Εdit : τι μηχανή είχες πριν;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βρηκες φορουμ κ συ τωρα να σου πουν γνωμες...Ο ενας παρε αμαξι ο αλλος μην παρεις ss Γ@μησετ@
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Σνιπερ..δεν εγραψα κανεναν εκτος εαν δεν ειδα τπτ..ροταω τισ γνωμες σας γιατι προφανος δν ξερω τοσα οσο εσεις..δεν το καταλαβα μαν!!
δν ειχα τπτ σημαντικο..παπια..
θέλει 600ss για ταξίδια μόνο, δεν είχε ποτέ κάτι ανάλογο και θες να του πουμε γνώμες;Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Βρηκες φορουμ κ συ τωρα να σου πουν γνωμες...Ο ενας παρε αμαξι ο αλλος μην παρεις ss Γ@μησετ@
Δεν κάνουν τα 600ss ρε παλικάρι για ταξίδια.. Ειδικά το 675..Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
δν ειχα τπτ σημαντικο..παπια..
τα 1000cc?..ασ πουμε το gsxr 1000?
Από το Κ9 και μετά ναι, τα προηγουμενα ήταν πιο πιστάδικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
τα 1000cc?..ασ πουμε το gsxr 1000?
οπωσ ανεφερα και πριν..κοιταω για μοντελα 09+..
Τα μηχανακια μια χαρα ειναι.Για πιστα και γρηγορες βολτες ειναι οτι πρεπει.
Για την χρηση που τα θελεις ομως δεν κανουν.Για να μη χασεις τα λεφτακια σου και το μηχανακι σαπισει στο γκαραζ ακουσε μας και παρε κατι αλλο,ας μην ειναι τοσο μουρατο.
![]()
Alexxxcbr σεβαστο αυτο που ειπες και πολυ λογικο!..αλλα ελα π μαρεσουν μονο τα SS..θα το σκεφτω καλητερα παντος..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
Alexxxcbr σεβαστο αυτο που ειπες και πολυ λογικο!..αλλα ελα π μαρεσουν μονο τα SS..θα το σκεφτω καλητερα παντος..![]()
Και εμενα μου αρεσουν αλλα δυστυχως δεν κανουν για την χρηση που θελω εγω να κανω στα μηχανακια μου.Και για αυτο παω σε αλλες κατηγοριες μοτο.
Πηγαινε και κανε τεστ σε διαφορα μηχανακια και μετα αποφασισε.
![]()
![]()
![]()
ειμαι και ψηλος..θα εχω προβλημα ε?..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
ειμαι και ψηλος..θα εχω προβλημα ε?..![]()
ολιγον τι....![]()