κοιταξτε παιδες ....πηρα την artrax γιατι υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη ποιοτητα απο τις x-gear και το σχημα της αεριζεται καλυτερα...δηλαδη την πηρα για ποιο ενισχυμενη
κοιταξτε παιδες ....πηρα την artrax γιατι υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη ποιοτητα απο τις x-gear και το σχημα της αεριζεται καλυτερα...δηλαδη την πηρα για ποιο ενισχυμενη
Μια και φύγαμε από το "Τεχνικόν" του θέματος..
Το να βάζεις εν γνώσει σου κινέζικο δισκόφρενο που ο κατασκευαστής του το προορίζει για το μηχανάκι σου είναι άλλο από το να βάζεις κινέζικο δισκόφρενο που προορίζεται για άλλο μηχανάκι (και κάπου στον δρόμο "χάθηκε" η ταυτοποίηση..)Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οπως και να χει κινεζικα δισκόφρενα είναι, και καλό είναι να αποφεύγονται αυτα τα πειράματα με τα φρένα.![]()
Υ.Γ.
Τοδεν πάει σε σένα, 'νταξ' ..??
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
σορρυ κιολας αλλά εχεις σκεφτεί οτι υπαρχουν και δισκόφρενα απο αλλες χώρες εκτός Κίνας?Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
κοιταξτε παιδες ....πηρα την artrax γιατι υποτιθεται οτι ειναι καλυτερη ποιοτητα απο τις x-gear και το σχημα της αεριζεται καλυτερα...δηλαδη την πηρα για ποιο ενισχυμενη![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αν και ο συνδυασμός ποιότητας και σχήματος δεν συνδέεται ευθέως με το "ενισχυμένη", σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο και καλά έκανες...Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
Η έστασή μας έγκειται στο αν η συγκεκριμένη δισκόπλακα προορίζεται όντως για το μηχανάκι σου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οπως και να χει κινεζικα δισκόφρενα είναι, και καλό είναι να αποφεύγονται αυτα τα πειράματα με τα φρένα.Πρέπει να σούφαγε γκόμενα Κινέζος εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
σορρυ κιολας αλλά εχεις σκεφτεί οτι υπαρχουν και δισκόφρενα απο αλλες χώρες εκτός Κίνας?![]()
![]()
νταξΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μια και φύγαμε από το "Τεχνικόν" του θέματος..
Το να βάζεις εν γνώσει σου κινέζικο δισκόφρενο που ο κατασκευαστής του το προορίζει για το μηχανάκι σου είναι άλλο από το να βάζεις κινέζικο δισκόφρενο που προορίζεται για άλλο μηχανάκι (και κάπου στον δρόμο "χάθηκε" η ταυτοποίηση..)![]()
Υ.Γ.
Τοδεν πάει σε σένα, 'νταξ' ..??
![]()
![]()
Σιγουρα ειναι αλλο θέμα το εν κι αλλο το άλλο αλλά ακρη δεν θα βγεί.![]()
@apsogos αν δεν θελεις να παρεις original γιατί δεν παίρνεις πχ EBC που ειναι εταιρεία που φημίζεται για τα δισκόφρνά της κι εχει περιπου 70 Ευρω αλλά πας και ψαχνεις Artrax x-gear και δεν ξερω γω τι αλλο? Τα τακακια Daytona που βαζεις απο που είναι? Κινεζικα κι αυτα?
Εγω προσωπικά δεν θα εβαζα ποτέ τετοια πράγματα σε κανενα μηχανακι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πρέπει να σούφαγε γκόμενα Κινέζος εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς..
Ή που μισεί το σούσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τα τακακια Daytona που βαζεις απο που είναι? Κινεζικα κι αυτα?
Εγω προσωπικά δεν θα εβαζα ποτέ τετοια πράγματα σε κανενα μηχανακι.![]()
Το σούσι είναι made in Japan ρε αστοιχείωτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ή που μισεί το σούσι...![]()
![]()
(εκτός αν αναφέρεσαι σε Κινέζικο σούσι - μαϊμού..)
Ναι στο δεύτερο αναφέρομαι, το λεγόμενο "μούσι"Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το σούσι είναι made in Japan ρε αστοιχείωτε...![]()
(εκτός αν αναφέρεσαι σε Κινέζικο σούσι - μαϊμού..)![]()
ΥΓ: Αστοιχείωτος![]()
Παιδια δεν γνωριζα την προελευση για τις 2 μαρκες κατα 2ον γενικος ειμαι κατα τον κινεζικων...(κακη ποιοτητας) η ΟΕΜ δισκοπλακα ειναι πανακριβη ....να δωσω ΠΑΛΙ 70 + ευρω για δισκοπλακα ; γιατι ;αυτη σιγουρα ειναι λαθος ; πως θα το αποδειξω στο καταστηματαρχη αυτο;
τα τακακια daytona τα ειχα και πριν σε μαμα δισκοπλακες μπρος πισω και δεν ειχα ποτε προβλημα....ασε που δεν φαγωθηκαν ποτε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πρέπει να σούφαγε γκόμενα Κινέζος εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς..![]()
:rotflmao:
Οχι εν γνωσει μου πάντως!
Οπως και να χει, απ οτι εχω διαβασει αλλού ο apsogos εχει φτιάξει το XT του ψιλοτούμπανο, με 45 τροχό απ οτι λεει με εκκεντροφορους, ροική, εξατμιση κλπ κλπ και ριχνει στα 640.
Ε αυτα δεν συμβαδίζουν με κινεζικα δισκόφρενα όπως και να το κανουμε, και ειδικά εφ οσον ενας δισκος εμπρός EBC για XT600 εχει κατω από 70 Ευρω ενω τον Artrax τον αγόρασε πιο ακριβα!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
ασε που δεν φαγωθηκαν ποτε...
και δε σε παραξενεψε ποτε αυτο????δωκιμασε αλλα τακακια και θα δεις..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Μόνο με τον κωδικό πώλησης αυτού που την αγόρασες..Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
αυτη σιγουρα ειναι λαθος ; πως θα το αποδειξω στο καταστηματαρχη αυτο;
Αν χρησιμοποιεί διαφορετικούς κωδικούς από αυτούς του κατασκευαστή, ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει μια "ιχνηλασιμότητα" στην εμπορική του διαχείριση (κοινώς, να σου αποδείξει ότι ο κωδικός Α αντιστοιχεί στον Β που τον αγόρασε από τον Γ κ.λ.π.)
εχω στειλει ηδη email στην artrax....και τους ρωταω....
στειλτε μου παντως link για τον ebc εφοσον αξιζει γιατι βλεπω να τα ξαναπληρωνω τα 70+ ευρω...![]()
http://www.wemoto.com/bikes/Yamaha/X...C_-_Left_Hand/Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
εχω στειλει ηδη email στην artrax....και τους ρωταω....
στειλτε μου παντως link για τον ebc εφοσον αξιζει γιατι βλεπω να τα ξαναπληρωνω τα 70+ ευρω...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957