Mia fora eipa kai ego na ertho se mia volta kai mou eskase douleia![]()
![]()
An kai afta ta romantika den mou akougonte kala emena :rotflmao:Καλοπουλα για καφεδακι, και μετα αμα την ακουσουμε ρομαντικα ανεβαινουμε πανω.
Kala na perasete!
Mia fora eipa kai ego na ertho se mia volta kai mou eskase douleia![]()
![]()
An kai afta ta romantika den mou akougonte kala emena :rotflmao:Καλοπουλα για καφεδακι, και μετα αμα την ακουσουμε ρομαντικα ανεβαινουμε πανω.
Kala na perasete!
Τι νομιζεις τους παω στα βουνα, δηθεν για χαλαρωση και ετσι:a13:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
μέσα και εγώ.ωραία είναι, στο καπάκι απο τη φόρμουλα βόλτα.αυτό είναι απόγευμα Σαββάτου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
μέσα και εγώ.ωραία είναι, στο καπάκι απο τη φόρμουλα βόλτα.αυτό είναι απόγευμα Σαββάτου!
Μου φαίνεται πως έχεις μπερδέψει τις ημερομηνίες.
Για κοίτα καλύτερα.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Καλά ήταν, μαζευτήκαμε κανά 4-5άρι άτομα. Πολύ ωραία τοποθεσία...![]()
Εγώ πάντως την έκανα από νωρίς γιατί κατάλαβα τις επικίνδυνες διαθέσεις του gcrook...![]()
![]()
![]()
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Αχ καλε κριμα εχασες ολο το καλο το μπαλαμουτιΑρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Καλά ήταν, μαζευτήκαμε κανά 4-5άρι άτομα. Πολύ ωραία τοποθεσία...![]()
Εγώ πάντως την έκανα από νωρίς γιατί κατάλαβα τις επικίνδυνες διαθέσεις του gcrook...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
πονηρούλη.................τώρα που έχεις προίκα και τα οικοπεδάκια σου........:a13: ................ο πιο περιζήτητος γαμπρός θα μου γίνεις........................Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αχ καλε κριμα εχασες ολο το καλο το μπαλαμουτι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!