Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Α ρε προφητες!!!

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    -Ο νο5 .... (...)
    ΕΙΣΑΙ ο θεός μου! Πες και για τους υπόλοιπους όμως, γιατί είναι πεσμένη η διάθεσή μου σήμερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Συμπεράσματα:
    1) Η άγνοια είναι δύναμη, για αυτόν που έχει τη γνώση (και την πονηρία επίσης)
    2)Έχουμε/νε τις κυβερνήσεις που μας/τους αξίζουμε/νε
    3)Να το βλέπουν αυτό όσοι πιστεύουν ότι η αποχή είναι πολιτική στάση ...το παρόν που ζούμε τώρα είναι αποτέλεσμα της επικράτησης των όχι μόνο 20 του βίντεο,αλλά χιλιάδων κομματόσκυλων και ηλιθίων ψηφοφόρων που δεν πάνε για μπανάκι ή για Κυριακάτικο καφεδάκι την ημέρα των εκλογών

Υ.Γ. Δεν υπάρχει σωτηρία από την ηλιθιότητα που μας περιστοιχίζει
    +650 κι από μένα. Ιδίως θα συμφωνήσω με το υστερόγραφο.
    Dura lex, sed lex.

+
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το γεγονός ότι είμαστε τελευταίοι σε θέματα παιδείας στην ΕΕ λέει κάτι?
    Τυχαία έκαναν τα σχολεία ρημαδιό και τους δασκάλους ζήτουλες ?
    Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό
    Δείχνουν αστοιχείωτοι και δεν ξέρουν να μιλήσουν καν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Δικέ μου επειδή έχω και τα νεύρα μου ...

το 11 ΤΟ Π@Δάω όπως είναι και με αυτά που λέει φουνώνω κίολας ...

Αλλά το 3 το γαμώ και το δέ@νω !!Εκεί θέλω να ξεσπάσω !!! να το ευχαριστηθώ ....Μη μου μήνει και στα χέρια ,σαν το 11 που θα κόψει πλαίσιο
    Εισαι φαιδρος,εγκαθετος και ρατσιστης.Κανονικα γ@μησι θελουν ολοι τους και ακομα περισσοτερο αυτοι που επιμενουν και δηλωνουν πως θα ψηφισουν πασοκ και στις επομενες εκλογες.
    Γ@μησι στενο παπουτσι κι ανηφορο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Εισαι φαιδρος,εγκαθετος και ρατσιστης.Κανονικα γ@μησι θελουν ολοι τους και ακομα περισσοτερο αυτοι που επιμενουν και δηλωνουν πως θα ψηφισουν πασοκ και στις επομενες εκλογες.
    Γ@μησι στενο παπουτσι κι ανηφορο.
    Δυστυχώς, όσους και να γ@μισουμε, στο τέλος απλά θα στερέψουμε και δε θα μας σηκώνεται άλλο......

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Δυστυχώς, όσους και να γ@μισουμε, στο τέλος απλά θα στερέψουμε και δε θα μας σηκώνεται άλλο......
    Εχεις δικηο ργτ.Κι αρχισε να με πιανει το αντικαυλωτικο που μας ριχνανε στο τσαι στο στρατο πριν απο 30 χρονια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Δικέ μου επειδή έχω και τα νεύρα μου ...

το 11 ΤΟ Π@Δάω όπως είναι και με αυτά που λέει φουνώνω κίολας ...

Αλλά το 3 το γαμώ και το δέ@νω !!Εκεί θέλω να ξεσπάσω !!! να το ευχαριστηθώ ....Μη μου μήνει και στα χέρια ,σαν το 11 που θα κόψει πλαίσιο
    Πηδα το 9 καλυτερα :hypnotize

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εδώ είναι που πηδάμε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εδώ είναι που πηδάμε;
    Μαθανε οτι πηδιΩσαντε ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μαθανε οτι πηδιΩσαντε ...

υγ Οι κυρίες του βίντεο μάλλον ερωτευμένες είναι με τον ΓΑΠ.. Οι κύριοι του βίντεο ή τον παίρνουν, ή είναι ντιπ ιδιώτες..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

υγ Οι κυρίες του βίντεο μάλλον ερωτευμένες είναι με τον ΓΑΠ.. Οι κύριοι του βίντεο ή τον παίρνουν, ή είναι ντιπ ιδιώτες..
    Τοτε ειναι deep για ντιπ. :rotflmao: :rotflmao:

...

Αυτούς μάλλον είχε στο νού του ο Πάγκαλος όταν έλεγε το "μαζί τα φάγαμε".
    "Αυτοί", και για να μην παρεξηγηθώ δεν ενοοώ μόνο την συγκεκριμένη πολιτική απόχρωση, είναι ο λόγος που η χώρα μας δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ μέλλον.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    clopy paste

Τα Νο5,4,3,2,1 μπορουν να πανε να αυτοκτονησουν, εχουν την ευχη μου. Το Νο11 να ρθει να ψηφισουμε μαζι..
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    -Ο νο5 κανει ετσι γιατι πιστευε οτι θα συνεχιζοντουσαν οι επιδοτησεις... και ως εκ τουτου θα συνεχιζε και η πρεφα στο καφενειο και τα χουφτωματα στις βουλγαρες στα κολομπαρα τις περιφερειας...

-Η νο3 ειναι η κλασσικη φατσα δημοσιας υπαλληλου (εκτακτης) που δουλευε(ι) στο δημο ως δεκατη πεμπτη βοηθος φωτοτυπιων...

-Η νο11 ειναι η κλασσικη ΠΑΣΠιτισσα που βαζουν τελαλη στα πανεπιστημια για να προσελκυει @γαμητους φοιτητες ψηφοφορους. Αν δεν ειναι ηδη καβατζωμενη σε κανα γραφειο υπουργου (για την ακριβεια κατω απο το γραφειο...) ε, καπου αλλου θα κανει τσιμπο*κια...

-Καλα το νο9 βαζω στοιχημα οτι εχει το κυλικειο σε καποιο ΙΚΑ... πηρε τη θεση μεσω διαγωνισμου με απολυτη διαφανεια...

-Η νο6 απλα δεν ειναι ανθρωπος... ειναι εξωγηϊνος απο το Α του Κενταυρου ο οποιος κατοικει παρασιτικα στο σωμα αυτης της αθωας κυριουλας... και κανει χαβαλε κιολας!

-Ο νο4 ειναι ο κλασσικος συνταξιουχος ΔΕΚΟ, εδω και 15 χρονια (απο τα 40 του...). Του αρεσει το ψαρεμα και ζει στο εξοχικο του που βρισκεται ειτε προς Λαγονησι ειτε προς Ωρωπο και το οποιο ειναι φυσικα καργα αυθαιρετο και εχει ανεγερθει σε αποχαρατηρισμενη δασικη εκταση. Ωστοσο οταν καποiα απο τις φωτιες του εκαψε λιγο τις τριανταφυλλιες του, ουρλιαζε "που ειναι το κρατος;;;;!!!"

-Ο νο2 ειναι ο κλασσικος τυροκαραβλαχος που τον εστειλαν στην Αθηνα για να προκοψει. Δουλευε(ι) στη διανομη καποιου πρακτορειου τυπου, θεση που πηρε μεσω ενος θειου του που ανηκε στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κατω Κερασιας. Εξακολουθει να δινει ραντεβου στον Μπακακο στην Ομονοια και φοραει τζιν με σκαρπινι και ασπρη αθλητικη καλτσα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ρε παιδια
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 11:07
  2. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 19:36
  3. Ρε Παιδια...