Μην βάζεις τίποτα.
Σε λιγο θα το πουλήσεις.
Μην βάζεις τίποτα.
Σε λιγο θα το πουλήσεις.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
να το πουλησω γιατι....?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην βάζεις τίποτα.
Σε λιγο θα το πουλήσεις.
39 ειμαι δεν προλαβενω να μαθω τα κολπα με τις μηχανες και να παω για αλλη.ειπα προτιμω skyline
με ενδιαφερει η ασφαλεια του μοτερ.....10 πανω 10 κατω δεν παιζει ρολο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Βαζε ημισυνθετικα, ειναι ποιο οικονομικα![]()
Δεν με κατάλαβες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
να το πουλησω γιατι....?
39 ειμαι δεν προλαβενω να μαθω τα κολπα με τις μηχανες και να παω για αλλη.ειπα προτιμω skyline
Έρχεται χειμώνας με κρύο και βροχές..
Η παρέα σου θα τις κλειδώσει μέχρι να έρθει πάλι το καλοκαίρι.. Άσε τα υπόλοιπα..
θα την πουλήσεις και θα μείνεις με το Skyline που προτιμάς (και πολύ καλά κάνεις.)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε παιδες δεν καταλαβενω γιατι μου λετε οτι θα την πουλησω....
Σημερα την εχω σπιτι δεχομε καλοριζικα!
Το αυτοκινητο ειναι αλλη φαση το καθε ενα εχει τη χαρη του...και φυσικα δεν ξερω αν προσεξατε...ειπα οτι ειμαι κατω απο το αυλακι αλλα μενω μονιμα στη κυπρο και εδω ο καιρος δεν εχει καμια σχεση με το δικο μας ακομη ειμαστε με τα κοντομανικα ...χαχαχαχα
Λοιπον.....λεω να αρχεισω τις βολτες και βλεπουμε.....
Subaru μπιρζολα @ουνι και coca cola
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
ρε παιδες δεν καταλαβενω γιατι μου λετε οτι θα την πουλησω....
Σημερα την εχω σπιτι δεχομε καλοριζικα!
Ωραίο πέσιμο του κάνατε![]()
Τι κι αν είναι κολλημένος με τα αυτοκίνητα?
Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να την ευχαριστηθεί?
Τι κι αν άμα πιάσουν οι βροχές θα την έχει κλειδωμένη?
Όποτε τη ξεκλειδώνει θα τη χαίρεται!
Καλορίζικο αδερφέ, να τη σκίσεις στις βόλτες!![]()
Με τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας όμως, ναι?![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Καλη η φαση στα 2 αλλα στα 4ρα ειναι ειναι πιο γαματα....χαχαχχαχ![]()
πρεπει να σε παω μια βολτιτσα εσενα να αναθεωρησεις...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
μπραβο σταυρακο......
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά να τον ρωτήσεις αν του αρέσουν τα ταξίδια και το σεξ...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
.
.
.
.
Μετά την βόλτα αυτή, θα σου απαντήσει πως όχι, αυτό είναι καλύτερο....
![]()
εμένα μου αρέσει η μηχανή γιατί την οδηγας με την ύπαρξη σου,το σώμα σου...δεν κουνας ένα τιμόνι.είναι σαν να λέμε σκι με έλκηθρο.τα αμάξια μου αρέσουν να κουβαλάω πράγματα!!άσχετο ένα αμάξι με 500 άλογα αν ανοίξει σε ευθεία επιταχύνει πόσο?όσο ένα 600ρι?καλά τελικές σίγουρα γαμαει αλλά τι να τις κανείς αν δεν φυσάει ο αέρας?όλη η φάση στην επιτάχυνση είναι!
Καλορίζικη greeksnip. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος.
Λαδάκια βάζε ότι λέει ο κατασκευαστής ή ίδιων προδιαγραφών. Οι κλιματικές συνθήκες στην Κύπρο δεν απαιτούν αλλαγή ιξώδους, μην αγχώνεσαι. Σε γενικές γραμμές όμως ισχύει ότι και για όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσεως. Τα ίδια δλδ και με το αμάξι σου.![]()
Sent from me using a computer.
Προσοχή όμως μην βάλεις τα λάδια που βάζεις και στο αμάξι. Τα λάδια της μηχανής είναι διαφορετικά από των αυτοκινήτων κυρίως γιατί στη μηχανή τα λάδια τα χρησιμοποιεί και το σασμάν.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Καλορίζικη greeksnip. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος.
Λαδάκια βάζε ότι λέει ο κατασκευαστής ή ίδιων προδιαγραφών. Οι κλιματικές συνθήκες στην Κύπρο δεν απαιτούν αλλαγή ιξώδους, μην αγχώνεσαι. Σε γενικές γραμμές όμως ισχύει ότι και για όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσεως. Τα ίδια δλδ και με το αμάξι σου.![]()
Yamaha FZS 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Προσοχή όμως μην βάλεις τα λάδια που βάζεις και στο αμάξι. Τα λάδια της μηχανής είναι διαφορετικά από των αυτοκινήτων κυρίως γιατί στη μηχανή τα λάδια τα χρησιμοποιεί και το σασμάν.
Αν θελεις πες μας κ τις διαφορες να μαθαινουμε :a13:
Παιδιά δεν τις ξέρω αναλυτικά. Είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ που κάνουν ανάλυση των λαδιών κλπ και απ ότι κατάλαβα είναι ότι έκανα μλκ που έβαλα τα ARAL στο παπί που έβαζε ο πατερας μου στο αμάξι. Αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Αν θελεις πες μας κ τις διαφορες να μαθαινουμε :a13:
Για λεπτομέρειες εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
Αν ψάξετε και διαβάσετε αρκετά κάτω ο oldman γράφει ..."Όπως πολύ σωστά παρατηρήσατε , ΔΕΝ αναφερθήκαμε ακόμη σε "εξειδικευμένα" λάδια (όπως π.χ. λάδια μοτοσυκλέτας...)."
και επίσης πιο κάτω γράφει : "Υποθέτω ότι, εδώ και αρκετά χρόνια, θεωρείται δεδομένο το ότι
Πρέπει να χρησιμοποιούμε λιπαντικά ΕΙΔΙΚΑ για moto στο μηχανάκι μας."
Yamaha FZS 600