Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ξεφευγετε.
εκτροχιαζονται θα ελεγα...
![]()
υ.γ:ψιτ,νεοελληνες...ειμαστε ενα μικρο κομματι απο το puzzle της ελληνικης κοινωνιας στο οποιο ανηκετε και σεις...![]()
ξεφευγετε.
εκτροχιαζονται θα ελεγα...
![]()
υ.γ:ψιτ,νεοελληνες...ειμαστε ενα μικρο κομματι απο το puzzle της ελληνικης κοινωνιας στο οποιο ανηκετε και σεις...![]()
Δεκτό ρε μπόυ, αλλα το οτι θα μειωνόταν η δουλεια σας ήταν κατι που πολλοι απο εμας το λεγαμε χρόνια. Ήταν αναμενόμενο και χωρις την οικονομική κρίση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τι εξαρταται ρε ηλια?
εσυ μονος σου ειπες οτι οι ουρες ολο και μεγαλωνουν απο σταθμευμενα ταξι στις πιατσες...
αν εχουν/εχουμε κανα δυο-τρεις ωρες να παρουν/παρουμε εστω και την ελαχιστη αποζημιωση,δεν εχουν/εχουμε και την καλυτερη ψυχολογια...[...]
Private business ειναι, με τα ρισκα του. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να χρεώνετε τον άλλο όταν σας ζητάει βοήθεια.
Δεν ξερω, εγω δε θα ζηταγα λεφτα. Το αν μεταξυ σας δε μπορείτε να συνεννοηθείτε στην ουρά ειναι αλλο καπέλο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
-Όταν στις 10 διαδρομές που έπαιρνα ταξί παλιά, οι 2-3 ήταν σωστοί, και πολλούς μπορεί να λέω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
(Αλλά για να μην τα καταστρέφουμε όλα, έχω μπει και σε ταξιτζήδες που ήταν σωστότατοι και γαμώ τα άτομα, αλλά μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού).
-Όταν δε μου δίνει τα 2 ευρώ ρέστα από το 10ευρω για διαδρομή των 8 ευρώ με την πρόφαση ότι είμασταν "4 άτομα (παρέα) χωρίς να είμαστε συγγενείς Α βαθμού" και κανονικά έπρεπε να μας πάρει αυτά τα λεφτά από τον καθένα....
-Όταν στο κατεβασμα της ταχύτητας από τετάρτη σε 3η στην ανηφόρα στου Ζωγράφου, έχει τεντωμένο το δάχτυλό και σβύνει το ταξίμετρο και μετά για τη διαδρομή που κανονικά είναι ελάχιστη ταρίφα δε μου δίνει τα ρέστα από 5ευρω επειδή λέει τόσο θα εγραφε...
Ε μην περιμένετε τότε να σας συμπαθήσουμε.
Ξεφτιλίζονται για μισό ευρώ.
Yamaha FZS 600
εχω ταριφα που με παρατησε οπου να ναι νυχτιατικα αλλα εχω και ταριφα που ερχοτανε μαρτυρας σε δικαστηριο επι 5 χρονια καθε φορα που τον καλουσανε για να βρω το καταφανεστατο δικιο μου.
εχω ταριφα που με εκλεψε και ταριφα που σταματησε να με βοηθησει σε λαστιχο με τη μοτοσυκλετα.
μην τα κανετε ολα ισιωμα.
μιληστε για αυτους που αναφεροντε στο πρωτο ποστ.το να αρχισουμε εδω μεσα το αναθεμα εναντιων ολων των ταξιτζιδων ειναι το λιγοτερο αστοχο.
i spoke.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εχω ταριφα που με παρατησε οπου να ναι νυχτιατικα αλλα εχω και ταριφα που ερχοτανε μαρτυρας σε δικαστηριο επι 5 χρονια καθε φορα που τον καλουσανε για να βρω το καταφανεστατο δικιο μου.
εχω ταριφα που με εκλεψε και ταριφα που σταματησε να με βοηθησει σε λαστιχο με τη μοτοσυκλετα.
μιληστε για αυτους που αναφεροντε στο πρωτο ποστ.το να αρχισουμε εδω μεσα το αναθεμα εναντιων ολων των ταξιτζιδων ειναι το λιγοτερο αστοχο.
i spoke.
![]()
Έχεις πολλά δίκια!!!!
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
εαν εμεινε κοντα στην πιάτσα βραδιατικα θα μπορουσε κάποιος , ισως οχι ο πρωτος στην ουρα που θα επαιρνε κουρσα, εστω ο τελευταιος να τον βάλει μπροστά. Τι θα του κόστιζε 10 λεπτα πετρελαιο και την μιζια.
Τέλειο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
εάν ο καρκίνος είχε χρώμα θα ήταν κίτρινος
:a015:
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
H μαλακία στον άνθρωπο δεν έχει φυλετικές/ταξικές διακρίσεις.
Ο μαλάκας δεν έχει επάγγελμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
H μαλακία στον άνθρωπο δεν έχει φυλετικές/ταξικές διακρίσεις.
Ο μαλάκας δεν έχει επάγγελμα.
![]()
![]()
![]()
yg
αν και ΕΝΑ επάγγελμα μου έρχετε στο μυαλό...
Κομματόσκυλο !
(η εξέρεση που λένε...)
![]()
Χωρις να θελω να αρχισω "ταξι"κο πολεμο μεταξυ μας,Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εξαρτάται
Να διευκρινιστεί το "εκει κοντα"
α)το εκει κοντα αναφερεται σε 100 μετρα δρομο.Δε νομιζω οτι το να σου ζηταει καποιος βοηθεια ειναι κακο,οπου και αν ειναι αυτος αν αποδεδειγμενα μπορεις να βοηθησεις.
β)Η επικριση στο γεγονοςαπο την πλευρα μου βρισκεται στο οτι θα μπορουσε ο Χ ταριφας να του πει
ξερεις φιλε,αυτο που ζητας δε γινεται και τελος.Το να ζητας λεφτα ειναι απαραδεκτο.Δηλαδη αν τον εβλεπε αραχτο στην πιατσα και του ελεγε "Ρε φιλε,θα παρεις λιγο μια βολτα το σκυλο μου να κατουρησει;" τι θα του ελεγε ο ταριφας,αυτο κοστιζει ενα εικοσαρικο?
γ)Ειναι γνωστοι για το γενικοτερο αγεσθαι και φερεσθαι τους,ειτε εντος ειτε εκτος ταξι.Και εννοω στο οτι η πλειοψηφια τους καπνιζει χωρις να σε ρωτησει,θεωρουν το ταξι σπιτι τους,και δευτερο θεωρουν οτι εχουν τη μεγιστη επιταχυνση οταν σε βλεπουν με τη μηχανη και πεταγονται απο το στενο,καθως και οτι γνωριζουν εκ των προτερων οτι εχεις επιγνωση πως τελικα θα στριψουν στο στενο οταν αναβουν τα στοπ τους και αρχιζουν να επιβραδυνουν (Οχι κυριοι,τα φλας δεν αναβουν με τη σκεψη ακομη....)
Α, σαν να το ηξερα,οταν αφησα το σαββατο το πρωι στην τουμπα το αμαξι και ηρθα με τα ποδια σπιτι καλαμαρια,ΚΑΤΙ ηξερα.....τα καταφερατε παλι,οπως δεν ειδατε φραγκο τα προηγουμενα 15 χρονια,η παραδοση θα συνεχιστει.
Αυτα απο μενα,το ληγω εδω να μην εκτραπουμε και ειμαστε σε μοτο φορουμ.
Ζητω συγνωμη απο τα καλοπαιδα που δουλευουν ταξι,δεν αφορα αυτους....![]()
Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι
Υπερβολικό,βαριά κουβέντα (καθαρά προσωπική άποψη)...Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Τέλειο!!!
Συμφωνω σε οσα λες, απλα οι αρνητικες εμπειριες μας απο τους ταξιτζηδες ειναι πολυ περισσοτερες απο τις θετικες........Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
i spoke.
![]()
Καλά.Άς ήτανε κανα ξέκωλο με μίνι,και βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις,
να τους ζητούσε βοήθεια,να δεις για πότε θα παίζανε ξύλο ποιός θα πρωτοπάει..
Αυτός που έμεινε απο μπαταρία έπρεπε να ξηγηθεί με τον ίδιο τρόπο, να έλεγε εντάξει και μόλις έβαζε μπρος "άντε γειά" - έτσι θέλουν οι συγκεκριμένοι καραγκιόζηδες![]()
Υπάρχει λύση να πάνε στο γεροδι@ολο τα παράσιτα του κίτρινου επαγγέλματος! Απλά πρέπει οι πολίτες να ξυπνήσουν και να απαιτήσουν!![]()
![]()
Η λύση στο πρόβλημα των τοπικών κοινωνιών και των πόλεων και επίσης φόβος και τρόμος τους να επαναλάβουμε ξανά ότι είναι η εύρυθμη λειτουργία και με σωστά δρομολόγια αυτού:
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."