Σελίδα 2 από 135 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε ειναι παλια ιστορία αυτη και ειχε αποδειχθει καρα hoax
    Σόρρυ, μου το στείλανε σε μέιλ και δεν το τσέκαρα....

Δε μου φάνηκε και πολύ απίθανο γι' αυτό και η βιασύνη.

:ZZZ:

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Καποιος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο
    Την ανάλυση βαρέθηκα να πω την αλήθεια να την διαβάσω ολόκληρη,δε μπορώ να διαβάζω μακροσκελή κείμενα στην οθόνη του υπολογιστή,αλλά το βιογραφικό του συντάκτη...όλα τα λεφτά η αρχή: Θρέμμα της Πλατείας Αμερικής, μέλος της εφηβικής μπάντας 2CV, τριτοδεσμίτης...ποιά ήταν αλήθεια η εφηβική μπάντα Ντεσεβώ;

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Την ανάλυση βαρέθηκα να πω την αλήθεια να την διαβάσω ολόκληρη,δε μπορώ να διαβάζω μακροσκελή κείμενα στην οθόνη του υπολογιστή

κι εγω το ιδιο... μπορεις να κανεις διαγνωση μερες, μηνες , χρονια ολοκληρα

η κατασταση ομως ( οπως το βλεπω εγω ) παει απο τα σκατα στα χειροτερα....

με φοβιζουν παρα πολυ οι "ψηφοφοροι" των καφενειων ...

και δυστυχως σε μια χωρα που τα 65 ειναι "μεση" ηλικια και οι νεοι συνεχως την κανουν για οπουδηποτε αλλου, στις επομενες εκλογες το κοινο θα ειναι παλι οι ιδιοι που ψηφιζουν αναλογα με το τι "τρεχει στις φλεβες τους" ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Την ανάλυση βαρέθηκα να πω την αλήθεια να την διαβάσω ολόκληρη,δε μπορώ να διαβάζω μακροσκελή κείμενα στην οθόνη του υπολογιστή,αλλά το βιογραφικό του συντάκτη...όλα τα λεφτά η αρχή: Θρέμμα της Πλατείας Αμερικής, μέλος της εφηβικής μπάντας 2CV, τριτοδεσμίτης...ποιά ήταν αλήθεια η εφηβική μπάντα Ντεσεβώ;
    Ναι αλλα μακροσκελη κειμενα σε φορουμ μια χαρα μπορεις και διαβαζεις.
    Τουλαχιστον αφου σε κουραζει να διαβαζεις κειμενα και να τα σχολιαζεις, ρωτα καποιον που το διαβασε να σου πει το ρεζουμε του κειμενου πριν ασχοληθεις με τα trivia του.
    Γκαντ ντεμ δηλαδη...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    κι εγω το ιδιο... μπορεις να κανεις διαγνωση μερες, μηνες , χρονια ολοκληρα

η κατασταση ομως ( οπως το βλεπω εγω ) παει απο τα σκατα στα χειροτερα....

με φοβιζουν παρα πολυ οι "ψηφοφοροι" των καφενειων ...

και δυστυχως σε μια χωρα που τα 65 ειναι "μεση" ηλικια και οι νεοι συνεχως την κανουν για οπουδηποτε αλλου, στις επομενες εκλογες το κοινο θα ειναι παλι οι ιδιοι που ψηφιζουν αναλογα με το τι "τρεχει στις φλεβες τους" ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ
    ΄

Το πού πάει η κατάσταση και πώς πάει η κατάσταση επιεικής είσαι και λίγα λες...
    Όσο για τους ψηφοφόρους και δη τους 65ρηδες,έχω βαρεθεί να τους ακούω να αναρωτιούνται πώς έφτασε η χώρα εδώ και βέβαια η μόνιμη επωδός "οι διεφθαρμένοι πολιτικοί"..που φύτρωσαν μόνοι τους και κανείς δεν τους ψήφισε...μια μέρα στη δουλειά ήταν ένας 55ρης και άρχισε ένα λογύδριο για τους πολιτικούς που κλέβουνε και καταστρέψανε τη χώρα και το μέλλον των παιδιών του και των εγγονιών του...σε κάποια στιγμή γυρνάει και μου λέει "εσύ τί πιστεύεις,ποιός φταίει για την κατάσταση;" Του απάντησα πως φταίει αυτός,ο πατέρας μου,ο πατέρας του δίπλα και γενικά η γενιά τους με την εναλλαγή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην εξουσία.Εσείς καταστρέψατε και τη χώρα και το μέλλον,εσείς τους βγάλατε,εσείς τους βγάζετε και η ευθύνη είναι όλη δική σας.χαμήλωσε τα μάτια,μου είπε πως έχω δίκιο και έφυγε βιαστικός...

Ένα ανδράποδο μπορεί να ξαναγίνει ελεύθερο;
    Απελεύθερο ίσως...αλλά ελεύθερο;
    Μα στάσου κι όλας...ήταν ποτέ αληθινά ελεύθερο;

Καληνύχτα κοπέλια

:ZZZ:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ένα ανδράποδο μπορεί να ξαναγίνει ελεύθερο;
    Απελεύθερο ίσως...αλλά ελεύθερο;
    Μα στάσου κι όλας...ήταν ποτέ αληθινά ελεύθερο;

αυτο .... ο Ελληνας... δουλοπρεπης , ξενομανης και κουτοπονηρα εγω'ι'στης...

ακομα και την ευκαιρια "ανακαινισης" που του προσφερεται αυτη την περιοδο ΔΕΝ ειναι ικανος να την διαχειριστει...

δυστυχως ειμαστε λαος ανετοιμος, ανεπαρκης και ακαταλληλος... ΜΟΝΟ το Μαστιγιο μας βαζει μπροστα
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Θα ξεκινησω τα μανιταρια μου φαινεται.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Εχω καταλήξει οτι ήταν λαθος του Κώτσου απο τΑς ΣερρΑς να μας βάλει στην ΕΟΚ (αν και δέχομαι το αγαθο της πρόθεσης)

Δεν ειμαστε για εκει. Η θέση μας ειναι εκεί που η γεωγραφία μας έβαλε. Σκωληκοειδής αποφυση βαλκανίων, δυτικό ακρο οθωμανων και αφρικανικο προγεφύρωμα.

Δεν έχουμε καμια σχέση με το δυτικο κόσμο και μάταια πάλεψαν καποιοι να μας ενταξουν.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εχω καταλήξει οτι ήταν λαθος του Κώτσου απο τΑς ΣερρΑς να μας βάλει στην ΕΟΚ (αν και δέχομαι το αγαθο της πρόθεσης)

Δεν ειμαστε για εκει. Η θέση μας ειναι εκεί που η γεωγραφία μας έβαλε. Σκωληκοειδής αποφυση βαλκανίων, δυτικό ακρο οθωμανων και αφρικανικο προγεφύρωμα.

Δεν έχουμε καμια σχέση με το δυτικο κόσμο και μάταια πάλεψαν καποιοι να μας ενταξουν.
    Ο Κώτσος από τας Σέρρας μπορεί και να είχε αγαθές προθέσεις-άντε να το δεχτώ...αυτοί που έκαναν τον φέρελπη δικηγόρο από τας Σέρρας μετά τον θάνατο του Παπάγου πολιτικό όνομα και έφτασε να αναγορευθεί (αλήθεια από ποιόν; ) εθνάρχης,τί προθέσεις είχαν; Το πάω βέβαια πολύ μακρυά χρονικά...
    Για το που τελικώς ανήκωμεν γεωγραφικώς και πολιτισμικώς δεν μπορούσες να το πεις καλύτερα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Δοξασοι ο Θεος που δεν ανηκουμε στο δυτικο κοσμο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δοξασοι ο Θεος που δεν ανηκουμε στο δυτικο κοσμο...

ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕ

Σελίδα 2 από 135 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ