Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: ΙΔΙ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    αφου το κανουνε οι του ατρομητου ρε συ...
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΑΚΛΑΟΥΝΤ ...!!!

αλήτες εχουνε ολοι φιλε. αν δε ξεκινησει απο καπου ομως..θα μείνουν μονο οι αλήτες!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

In the end there will be only one

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Να κλείσουν και όλοι οι σύνδεσμοι όλων των ομάδων, ποιός ο λόγος ύπαρξης τους?

Κατα την γνωμη μου οτι πιο σωστο εχεθ υπωθει σε ολο το thread. Εχει δει ποτε κναεις σας ,εμενα εσενα, τον γειτονα σου που παει στο γηπεδο να μπει και να τα σπασει; Ολα οι οργανωμενοι τα κανουνε!

Ολες οι ομαδες πρεπει να διαλησουν αυτην την παπαρια που λεγονταο οργανωμενοι, και τοτε θα ειναι γεματα τα γηπεδα μας καθε κυργιακη.

Α στα διαλο

Οι σύνδεσμοι δε μπορούν να κλείσουν, δε μπορεί να απαγορεύσει κανείς σε άτομα με ίδια ενδιαφέροντα να συγκεντρώνονται και να σχηματίζουν συλλόγους. Άλλωστε οι υγιείς συνδεσμοι έχουν λόγους ύπαρξης: Κάποιοι φτιάχνουν αφιλοκερδώς το site της ομάδας, κανονίζουν παρέα και εκδρομές για τα εκτός έδρας, κτλ. Στους σωστούς σύνδεσμους, τα ίδια τα μέλη περιφρουρούν το γήπεδο και βγάζουν έξω σηκωτούς όποιους κάνουν επεισόδια.

Απλά εδώ ορισμένοι πρόεδροι -και το κράτος επίσης- νταντεύουν τα καθίκια που έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του συνδέσμου. Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό. Σε έναν υγιή σύνδεσμο τα μέλη του είναι οι τελευταίοι που θα κάνουν φασαρίες. Π.χ. σε πολλούς αγγλικούς συλλόγους δε μπορείς να γραφτείς αν δεν έχεις λευκό ποινικό μητρώο!

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Οι σύνδεσμοι δε μπορούν να κλείσουν, δε μπορεί να απαγορεύσει κανείς σε άτομα με ίδια ενδιαφέροντα να συγκεντρώνονται και να σχηματίζουν συλλόγους.
    Αμα θελουν οι ομαδες μπορουν να τους κλεισουν. Μπορουν να μην τους προμηθευουν εισητηρια, να μην εμπορευοναι το ονομα της καθε εταιρειας - ΠΑΕ. Αμα θελουν τους κλεινουν.

Εδω ετσι οπωε λειτουργουν, καλυτερα να κλεισουν, να παει και ο κοσμος, με την οικογενεια του να δει κανενα παιχνιδι, χωρις να φοβαται, μη τραυματιστη στο γηπεδο, να παει δηλαδη ξεγνιαστος και να το χαρη!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εν το μεταξυ τα ΙΔΙΑ ακριβως εκαναν και οι "φιλαθλοι" του Ατρομητου.....

ΑΛΛΑ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ
    Οι του Ατρομητου ειναι ξεφτυλισμενοι.
    Η υπερασπιστικη τους γραμμη ηταν οτι εφοσον ο Ντεμης παραδεχτηκε οτι ΑΕΚτζηδες κανανε επεισοδια γιατι τιμωρηται ο Ατρομητος.

Κρυβονται και αυτοι πισω απο το δαχτυλο τους.

Αληθεια ποσο εχουν τα διαρκειας γιατι σκεφτομαι να παρω ενα.

Νομιζω οτι πρεπει να στηριξουμε τον Ντεμη κι ας μην ειμαστε αεκτζηδες για να σταματησουν οι διαλογοι του στυλ "Σωκρατη μου , Τακουλη μου , αγαπη μου"
    Keep on rocking in a free world !!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αυτο ακριβως λεω...

ειμαι με τον Ντεμαρο και το λεω και το ξαναλεω... αλλα θα φαει τα μουτρα του γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡiΦΟΡΑ...

τεσπα τα διαρκειας αρχιζουν απο 200 ευρω ...
    http://www.aektickets.gr

Μπράβο και πάλι μπράβο στον Ντέμη για την κίνηση αυτή (αν και δεν τον γουστάρω αλλά δεν είμαι αεκτζής).

Πέρσυ το χειρίστηκε οικογενειακά αν θυμάμαι καλά.(έκοψε το γήπεδο σε 2?).

Μακάρι να ακολουθήσει και ο δικός μας αλλά δεν το βλέπω.Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ποια ήταν τα τσοκλάνια που κάναν τα επεισόδια στον Πανιώνιο!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1000 φορές ΜΠΡΑΒΟ.
    Μακάρι τώρα να ακολουθήσουν και οι πρόεδροι των υπολοίπων ομάδων για να μπορέσουμε να ξαναπάμε γήπεδο

Και μπράβο μου, και χίλιες φορές ΜΠΡΑΒΟ μου

Και ούτε τα μούτρα μου θα φάω, ούτε το tattoo θα βγάλω από το μπράτσο μου γιατί έχει πολύ περισσότερη αξία και βάρος από από την κάθε πέτρα που πετάγανε τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ στο Περιστέρι... Δηλαδή, που να κατέβουμε και Καραϊσκάκη... :a24:

Κι εσύ ΜΑΛΑΚΑ οργανωμένε, όλα αυτά που έχεις δώσει για την ΑΕΚ βάλτα στο κώλο σου :a37: Πέρυσι χαιρόσουνα με το γαύρο που έφαγε 150 αγωνιστικές κεκλεισμένων... Να δω τι θα κάνεις αν καταφέρεις να βγάλουμε κι εμείς όλο το πρωτάθλημα έτσι....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ntemhs_yparxoun_kapoia_symbolaia.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	48,9 KB 
ID:	22928
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Επιτελους ενα προεδρος ομαδας εκανε μια κινιση με αρχιδια, και μπορει να μην ειμαι φανατικος οπαδος σε καμια ομαδα και μπορει σα πιτσιρικας να εχω κανει τις βλακειες μου στο γηπεδο γινομενος προβατο αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο Ντεμις θα τα καταφερει, εδω τα εβγαλε περα με τον Big Mac και θα κολωσει με 10 τσογλανια και τραμπουκους.
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    Ti egine re kapetanio zeis ?????
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

Re: Σωστός ο Ντέμης

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

Ban idi! :wacko:

xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax xaaxaxaxaxaxaxax
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    OMG!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ1 :a19:
    ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Η απάντηση είναι κάπου στην μέση.

1.
    Η ΑΕΚ είναι ΠΑΕ (Ανώνυμος Εταιρία). Κάθε απώλεια κέρδους μπορεί και πρέπει να αποζητήται στους υπεύθυνους για αυτήν, με κάθε τρόπο. Ακραιά προσωπικά θεωρώ την δημοσιεύση των ονομάτων. Θα μπορούσε να τα ξέρει μόνο η αστυνομία. Το video που ωρύονται , το δείχνουν και τα ΜΜΕ , χωρίς την διαμεσολάβηση του Ντέμη. Οπότε όποιος έχει video απλά το γράφει.
    2.
    Η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο για εκατομύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο( ομογενείς και μή). Δεν είναι τσιφλίκι 1000 ατόμων (και αν) που με τον τραμπουκισμό τους, θα υποχρεώσουν τους υπόλοιπους να μην παρακολουθήσουν στο μέλλον την ομάδα τους , λόγω τιμωρίας. Εκφράζει σύνολο κόσμου και οχι την ιδέα κάποιων τσογλανιών , οτι είναι μαγκιά να είσαι original. Η Original είναι φημισμένη για εκείνο το πανό , επί Ζαφειρόπουλου που έλεγε "τα κουρέλια τραγουδούν ακόμη" και οχι για μολότωφ και τραμπουκισμούς. Αυτά όταν ο Χατζηχρήστου ήταν πιτσιρίκι ακόμα και μάζευε σφαλιάρες στην σκεπαστή απο Bruno,Καράφλα & σια επειδή έλεγε μαλακίες και πούλαγε τσατσιλίκι.
    3.
    Σε σημερινό δημοψήφισμα σε site αλλά και στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ που "πρασινοκρατείται" το 84% των φιλάθλων της ΑΕΚ , είπε οτι τον υποστηρίζει τον Ντέμη σε αυτή του την κίνηση. Το 9% είπε δεν ασχολούμαι και μόνο ενα 6% είπε οτι είναι εναντίον. 60 στους 1000 λοιπόν.
    4.
    Η original δεν είναι το σύνολο των οργανωμένων φιλάθλων (και ουχι οπαδών) της ΑΕΚ. Αντίθετα είναι μια μειονότητα που πλέον απαρτίζεται απο παιδάκια με ψευδαισθήσεις για το ποιοί είναι και τι ρόλο βαράνε στην εξέδρα.
    5.
    Εσείς που λέτε οτι δεν ήθελαν να κάνουν επεισόδια και προκλήθηκαν. Ξέρετε πολλούς ναπ πηγαίνουν γήπεδο και να κρατούν μολότωφ στο χέρι; ή μήπως τις πουλάνε στα περίπτερα;
    6.
    Η είσοδος στην θύρα των οπαδών του Ατρομήτου ήταν σχεδιασμένη απο οργανωμένους και οχι απο απλούς φιλάθλους. Αν ήταν απλοί φίλαθλοι , δεν θα έκαναν ομαδική συγκάληψη των διακριτικών της ομάδος τους και αποκάλυψη , και πάλι ομαδική λίγο πριν την σέντρα. Απλά έγινε για ευνόητους λόγους , κόντρα στα ΡΙΝ που δίνει στα διαρκείας ο Ντέμης. (Τα ΡΙΝ των διαρκείας τους μάραναν , όταν χρεώνουν Diners για τα διαρκείας με τα ίδια PIN και ανάλυση μέχρι του σώβρακου που φοράνε)
    7.
    Μπράβο στον Ντέμη για μια ακόμη φορά που απομακρύνει τσαμπουκάδες και τσογλάνια που αντί για μπάλα , πάνε να τα σπάσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα που κατά τα άλλα "αγαπούν".
    Να μην ξεχάσω την διχόνοια για τον Bajevic, το ξύλο στους παίκτες και άλλα τραγελαφικά.
    8.
    Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία για εμάς και για άλλους προσοδοφόρο επάγγελμα. Αυτοί που ανήκουν, όταν καπελώνουν εισητήρια, ζητάνε επιχορηγήσεις σε ταξίδια αλλά και την προστασία της ομάδος και του προέδρου τους , όταν σκάνε τα δύσκολα;

Η ΑΕΚ , είπαμε είναι ιδέα. Αλλά οι ιδέες στηρίζονται σε ηθικές και αξίες, κάτι που αυτά τα τσογλάνια ξεχνάνε κατά καιρούς. ή μήπως ξεχνούν πριν δύο χρόνια επί Bajevic όταν ενα ολόκληρο γήπεδο τους έβριζε; Μήπως εκείνοι αισθάνοντται πιο "αγνοί φίλαθλοι" απο τους υπόλοιπους όσον αφορά το θέμα ΑΕΚ;

Είμαι ΑΕΚτζης απο τότε που έμαθα να βλέπω μπάλα , και έχω ζήσει στιγμές μοναδικές με την ομάδα μου , όπως και όλοι οι άλλοι φίλαθλοι με τις δικές τους. Όταν λοιπόν μια χούφτα μαλακισμένα , νομίζουν οτι η ομάδα είναι τσιφλίκι τους , σαφώς και θα εναντιωθώ απέναντι τους , όπως και οι περισσότεροι νοήμονες φίλαθλοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. έμπαινε Ντέμη... κατά το έμπαινε Γιούτσο...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 14:30
  2. Ντέμη Θεέ , πάρε και την ΚΑΕ;
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 15:47
  3. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:24
  4. Νικολαίδη πάρε και την ΚΑΕ....
    Απαντήσεις: 1