Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: ντέμης Vs οργανωμένοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Κι εγώ συμφωνώ με αυτό που έκανε ο Ντέμης. Ο Άρης (η ομάδα μου) έφαγε 10 αγωνιστικές από παρόμοια τσογλ@νι@ και φέτος ξανακάνουν επεισόδια μέχρι και στα φιλικά !!!
    Από την άλλη βέβαια (πέρασε στα ψιλά αυτό) την ίδια μέρα που έκανε οτι έκανε ο Ντέμης, άκουσα στις ειδήσεις (ήταν το μεθεπόμενο θέμα στον Alpha μετά τα επεισόδια) οτι για το ελληνικό στοίχημα οι ομάδες δεν θα παίρνουν ποσοστά, αλλά θα πάρουν χρήματα στο τέλος ανάλογα με την γενικότερη εικόνα της καθ'όλη την χρονιά ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Οπότε Επεισόδια=Όχι λεφτά από το στοίχημα! Τυχαίο λέτε;

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Δεν είμαι ΑΕΚ. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η υπερβολική προβολή που έχει ο Ντέμης από τα ΜΜΕ (Ντεμοπαροξισμός).

Όμως συμφωνώ 1000% με τις κινήσεις Ντέμη. Είναι ο μόνος τρόπος οι ταραξίες να πάνε σπίτια τους ή στη φυλακή. Δεν είναι δυνατόν 1000 π@π@ροκέφαλοι από κάθε ομάδα να δαιμονοποιούν ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους και τους οπαδούς των ομάδων.

Από την άλλη βέβαια (πέρασε στα ψιλά αυτό) την ίδια μέρα που έκανε οτι έκανε ο Ντέμης, άκουσα στις ειδήσεις (ήταν το μεθεπόμενο θέμα στον Alpha μετά τα επεισόδια) οτι για το ελληνικό στοίχημα οι ομάδες δεν θα παίρνουν ποσοστά, αλλά θα πάρουν χρήματα στο τέλος ανάλογα με την γενικότερη εικόνα της καθ'όλη την χρονιά ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Οπότε Επεισόδια=Όχι λεφτά από το στοίχημα! Τυχαίο λέτε;

Entelos tyxaio giati i PAE AEK itan apo tis liges pou den ithele na mpei to elliniko protathlima sto stoixima.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    cityfly, γράφεις ότι όσα γράφει η Ελευθ. είναι "βλακίες", αλλά τελικά δεν τα έχεις με την εφημερίδα αλλά με τους οπαδούς, όπως φαίνεται, αφού καταφέρεσαι εναντίον τους που θέλησαν να επιβάλουν τη γνώμη τους χωρίς να έχουν το δικαίωμα.
    καταρχήν δε μίλησα για την εφημερίδα
    ως βλακείες χαρατκήρισα το περιεχόμενο του τμήματος αυτού του άρθρου, άρα αν θες να το προσωποποιήσεις μπορείς να πεις ότι θεωρώ ότι ο υπογράφων του συγκεκριμένου άρθρου λέει βλακείες, η θέση της εφημερίδας δεν μπορώ να ξέρω πια είναι

και δεύτερον για διάβασε τι λες

θεωρείς ότι μπορεί ή πρέπει να έχει κανείς το δικαίωμα να επιβάλει τη γνώμη του; τι έχουμε δικτατορία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    καταρχήν δε μίλησα για την εφημερίδα
    ως βλακείες χαρατκήρισα το περιεχόμενο του τμήματος αυτού του άρθρου, άρα αν θες να το προσωποποιήσεις μπορείς να πεις ότι θεωρώ ότι ο υπογράφων του συγκεκριμένου άρθρου λέει βλακείες, η θέση της εφημερίδας δεν μπορώ να ξέρω πια είναι

και δεύτερον για διάβασε τι λες

θεωρείς ότι μπορεί ή πρέπει να έχει κανείς το δικαίωμα να επιβάλει τη γνώμη του; τι έχουμε δικτατορία;
    Δεν με κατάλαβες.

Αυτό που γράφω είναι ότι καταφέρεσαι εναντίον της εφημερίδας (που σίγουρα ΕΓΚΡΙΝΕΙ ό,τι γράφει ο συντάκτης, δεν τα γράφει ανεξέλεγκτα, το κάθε άρθρο περνάει από τον υπεύθυνο σύνταξης άρα ό,τι γράφει ο δημοσιογράφος εμμέσως αποτελεί και θέση της εφημερίδας) αλλά τελικά ΔΕΝ τα αμφισβητείς, αφού συμφωνείς πως είναι απαράδεκτο να έχουν εξουσία οι τραμπούκοι της Ορίτζιναλ (θέλανε και αγγλικό όνομα τα ζωντόβολα). Προφανώς το άρθρο καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά, όπως και κάθε νοήμων άνθρωπος, δεν την επικροτεί, άρα γιατί λέει βλακίες;

Και φυσικά ό,τι έγραψα δεν σημαίνει ότι συντάσσομαι με τους τραμπούκους, απορώ πώς κατάλαβες το αντίθετο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket