Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 83

Θέμα: Δηλαδή που πάμε....?

:wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tavorbox.jpg 
Προβολές:	419 
Μέγεθος:	37,2 KB 
ID:	238652
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    σιγά ρε ηλία ...δε θα πεθάνουμε κιόλας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Ειναι δυσκολα για ολους ,αλλα να πανε να κανουν τουμπες οποτε μπορω καβαλαω το μπουσα μου με οικονομικες ταχυτητες βεβαιως βεβαιως και την κανω,τοστακι καφεδακι στο θερμος νερο και σε κανα ελατο η παραλια και το μυαλο να την κανει για να μην τρελαθουμε,μην το βαζετε κατω παιδες οσο γινετε.Καλα να ειστε ολοι.
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ειπαμε, να κατεβασουμε τα στανταρ και να γ@μησουμε καμια που δεν "ειναι ο τυπος μας", αλλα οχι να αρχισουμε να τη στιβουμε τη σφουγγαριστρα...

για οσους καταλαβαν...

θα αλλαξουμε αρκετες συνηθειες....σε μοτοσυνηθειες προβλεπω πολλους να το γυρναν στο χωμα (οχι απαραιτητα οργανωμενα )

το λυπηρο ειναι οτι θα κλειστουμε ΑΚΟΜΑ πιο πολυ στο σπιτι (το χειμωνα με σομπα και το καλοκαιρι με ανεμιστηρα ) και θα γινουμε ολοι προβατα...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ειπαμε, να κατεβασουμε τα στανταρ και να γ@μησουμε καμια που δεν "ειναι ο τυπος μας", αλλα οχι να αρχισουμε να τη στιβουμε τη σφουγγαριστρα...

για οσους καταλαβαν...

θα αλλαξουμε αρκετες συνηθειες....σε μοτοσυνηθειες προβλεπω πολλους να το γυρναν στο χωμα (οχι απαραιτητα οργανωμενα )

το λυπηρο ειναι οτι θα κλειστουμε ΑΚΟΜΑ πιο πολυ στο σπιτι (το χειμωνα με σομπα και το καλοκαιρι με ανεμιστηρα ) και θα γινουμε ολοι προβατα...
    Και οι συναθροίσεις για να παίξουμε Buzz στο PS3 τα βράδια θα γίνουν αγαπημένη μας συνήθεια
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Και οι συναθροίσεις για να παίξουμε Buzz στο PS3 τα βράδια θα γίνουν αγαπημένη μας συνήθεια
    ειναι πολυ κολημμα αυτο το γ@μηδι παντως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εκεί πάμε Μιχαλιό -> http://www.youtube.com/watch?v=CVnNjiTUGbs

εκεί...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    (οπως ειπε ο καπτεν) ειναι καθαρα οικονομικο το ζητημα...

με 1,6 (στην καλυτερη η βενζινη) και με εναν μεσο ορο στο 7,5λιτρα /100χλμ για μια διαδρομη 350χλμ θελουμε μανι μανι 42€.
    αν βαλεις 4 τον καφε και σιγουρα ενα 20αρικο φαγητο, παμε στα 66 ολοκληρα ευρω για μια ημερα. 60 αν θελεις να το στρογγυλοποιησουμε προς τα κατω...
    ποιος βγαζει πλεον 60€ μεροκαματο? και αν το βγαζει ποιος θα το δωσει για 1 (ΜΙΑ) ημερα βολτας οταν εχει χιλια δυο αλλα εξοδα παγια (νοικια, λογαριασμους, δανεια, κλπ)...??

ειναι λυπηρη η κατασταση αλλα δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.

μονο Ραφηνα-Σουνιο-Μαραθωνα-Βιλια-Π.Γερμενο κλπ εχουν μεινει σαν κοντινοι προορισμοι και μονο για καφε...να σου φυγει μαξ δλδ ενα 25αρι...
    Πόλλες αλήθειες μέσα σε αυτό το ποστ Σταυράκο....ούτε καν το σούνιο για εμένα πλέον...
    Keep spamming!!!:a13:

Πριν από κάποιους μήνες, ρεπό σήμαινε (τουλάχιστον 1 στις 2) βόλτα!

Όχι τίποτε το ΕΞτριμ. Καμιά Αρναία κλασσικά, φυσικά από τις στροφές του Χολομώντα,
    στάση για καφέ και πάλι πίσω.
    Στο τσακίρ κέφι μπορεί να πήγαινα και στο χωριό μου το Γομάτι.

Είμαι 24, ελεύθερος, μένω με τους γονείς μου και πλέον ακόμα κι αυτή η βόλτα τείνει να γίνει το...ταξίδι της χρονιάς!

Καλά κρασιά αλάνια!!!
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Re: Δηλαδή που πάμε....?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Ειναι αληθεια, τον καιρο που ειχε η βενζινη μιση τιμη ηταν μια φθηνη απολαυση, πλεον χρειαζεσαι περισσοτερα χρηματα για την βολτα παρα για τον καφε.

Παρολα αυτα την εξαρτηση του δρομου την εχω ακομα, απλως αντι να κανω ασκοπες διαδρομες κοιταω να προσφερω κ κατι πλεον, πηγαινοφερνω κοπελια + 1 απ την δουλεια τους, συνολο 90-100 km την ημερα με κινηση κ αττικη οδο κ τα παντα...
    Προτιμω βολτες ανεμελες αλλα απ το τιποτα.... Ασε που δεν πληρωνω καφε-τσιγαρα

Απ την αλλη αν εχει καλο καιρο για ανεμελη βολτα κυριακη πχ.. (και δεν ταξιδευω για χαλκιδικη) .. κοιταω κατι στα 30 + 30 max, ισα ισα να φυγει η μεγαλη "διψα".
    Την μελαγχολια την ελαβες.

Δυσκολα τα πραγματα, δυστυχως για ολους ειναι ΜΟΝΟ οικονομικο το ζητημα.

θα καταλάβω και θα συνυπογράψω όλα αυτά που γράφετε για τα έξτρα έξοδα, την ακρίβεια, τις μειώσεις σε μισθούς, την ανεργία, το μουντ κλπ κλπ....

αλλά για αυτούς που τουλάχιστον έχουν την δουλειά τους ακόμα (σικ....) αν πραγματικά θέλουν υπάρχει τρόπος να κάνουν την βόλτα τους (ναι, των 350 χλμ....)

πήγαινε 10 καφεδάκια λιγότερα τον μήνα και πήγαινε στον φιλαράκο σου να τον πιείτε και να παίξετε και προ (συνδύασε το με το κόστος των τσιγάρων), φτιάξε το φαι σπίτι και μην παραγγείλεις (πήξε στα μακαρόνια ναι...), όταν (μία στις τόσες) θα πας για ποτάκι πιες ενα - δύο και όχι πέντε - έξι, πάρε ντιβιντί στο σπίτι και μην πας σινεμά (ακόμα καλύτερα, κατέβασε το έργο που θες να δεις), δες στην ντουλάπα σου ποια και πόσα απαξιωμένα ρουχαλάκια περσινής σαιζόν έχεις και μην ψωνίσεις άλλα και η λίστα δεν τελειώνει εδώ....

στην δουλειά μου για παράδειγμα, υπάρχουν συνάδελφοι που καθημερινά παραγγέλνουν καφεδάκι - τοστάκι - νεράκι απ έξω.... ναι έχει πάει 2,5 € το σετ αλλά αν το βάλεις σε καθημερινή βάση βγαίνει ένα πενηνταρικάκι τον μήνα..... και μετά κλάμα.... φτιάξε το τοστ σπίτι σου ρε φίλε και βρες τρόπους να κάνεις την καθημερινη σου απόλαυση πιο οικονομική (αγοράστε πχ από κοινού μια καφετιέρα για τα φρεντο - εσπρεσσακια σας αφου δεν θέλετε φραπεδιά, πιες νεράκι από την βρύση που μου έμαθες στο εμφιαλωμένο ξαφνικά)....

προσωπικά, με την έλευση και της κόρης μου έχω επιπλέον έξοδα.... αλλά κόβω από όπου αλλού μπορώ προκειμένου να κάνω την βόλτα μου των 350+ χιλιομέτρων....
    γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπω (όσο μπορώ) σε τίποτα να μου κόψει αυτό που με κάνει να χαμογελάω σαν παιδί....

υγ
    σε ότι αφορά στα σχόλια περί βροχής, πάντα έτσι ήταν.... με την πρώτη ψιχάλα κοβόντουσαν οι πολλές βόλτες για πολλούς...

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    θα καταλάβω και θα συνυπογράψω όλα αυτά που γράφετε για τα έξτρα έξοδα, την ακρίβεια, τις μειώσεις σε μισθούς, την ανεργία, το μουντ κλπ κλπ....

αλλά για αυτούς που τουλάχιστον έχουν την δουλειά τους ακόμα (σικ....) αν πραγματικά θέλουν υπάρχει τρόπος να κάνουν την βόλτα τους (ναι, των 350 χλμ....)

πήγαινε 10 καφεδάκια λιγότερα τον μήνα και πήγαινε στον φιλαράκο σου να τον πιείτε και να παίξετε και προ (συνδύασε το με το κόστος των τσιγάρων), φτιάξε το φαι σπίτι και μην παραγγείλεις (πήξε στα μακαρόνια ναι...), όταν (μία στις τόσες) θα πας για ποτάκι πιες ενα - δύο και όχι πέντε - έξι, πάρε ντιβιντί στο σπίτι και μην πας σινεμά (ακόμα καλύτερα, κατέβασε το έργο που θες να δεις), δες στην ντουλάπα σου ποια και πόσα απαξιωμένα ρουχαλάκια περσινής σαιζόν έχεις και μην ψωνίσεις άλλα και η λίστα δεν τελειώνει εδώ....

στην δουλειά μου για παράδειγμα, υπάρχουν συνάδελφοι που καθημερινά παραγγέλνουν καφεδάκι - τοστάκι - νεράκι απ έξω.... ναι έχει πάει 2,5 € το σετ αλλά αν το βάλεις σε καθημερινή βάση βγαίνει ένα πενηνταρικάκι τον μήνα..... και μετά κλάμα.... φτιάξε το τοστ σπίτι σου ρε φίλε και βρες τρόπους να κάνεις την καθημερινη σου απόλαυση πιο οικονομική (αγοράστε πχ από κοινού μια καφετιέρα για τα φρεντο - εσπρεσσακια σας αφου δεν θέλετε φραπεδιά, πιες νεράκι από την βρύση που μου έμαθες στο εμφιαλωμένο ξαφνικά)....

προσωπικά, με την έλευση και της κόρης μου έχω επιπλέον έξοδα.... αλλά κόβω από όπου αλλού μπορώ προκειμένου να κάνω την βόλτα μου των 350+ χιλιομέτρων....
    γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπω (όσο μπορώ) σε τίποτα να μου κόψει αυτό που με κάνει να χαμογελάω σαν παιδί....

υγ
    σε ότι αφορά στα σχόλια περί βροχής, πάντα έτσι ήταν.... με την πρώτη ψιχάλα κοβόντουσαν οι πολλές βόλτες για πολλούς...
    +1...........με καλυψες
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    ειπα να πω και εγω τη γνωμη μου ....

... αλλα μονο που εριξα μια ματια στα παραπανω μου φτανει
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ολοι γκρινιαζουμε για τις βενζινες αλλα 12-15.000 χιλιαρικα παμε και τα σκαμε για το καινουργιο "υπεροπλο" το οποιο αντε να βγει μια Κυριακη μεχρι την καφετερια. Δεν ειναι μονο οι βενζινες φιλοι μου, εχουμε αλλαξει ...
    Τεσπα, δε λεω αλλα γιατι θα ανοιξω μεγαλη συζητηση.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Μοτοσυκλετιστής, μηχανόβιος, κορδελιάστρα... Ξεκολλάτε ρε με τις ταμπέλες.

Όποιος θέλει να διασκεδάζει με τη μηχανή, διασκεδάζει, ακόμα και χωρίς να παει Άγιο ή Επίδαυρό, ή Λίμνη Κρεμαστών.

Σήμερα ξύπνησα και εχω 5 Ευρώ στην τσέπη μου.
    Σε 30 Λεπτά τα βάζω βενζίνη και φεύγω για Μπάφι.
    Και στα @@ μου αν βρέξει ή χιονίζει. Εγώ βόλτα θα παω.

Spyrakos και alex, πόσο σωστοί ρε αδερφια...

::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δηλαδή που πάμε....?
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 262
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2011, 22:23
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 18:27
  3. Για αγορά κάγκελα Givi, πού πάμε ;
    από Bil στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 14:00