Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 108

Θέμα: Περιεργη κοντρα :)

Γεια σας .

Μόλις έκανα εγγραφή στο φορά βλέποντας το θρεντ , για να γράψω και γώ 3 γραμματάκια ,

lol

ktm640lc4 καλά έκανες και του

http://img372.imageshack.us/img372/1047/smackbum1do.gif

edit. Κάποιος ανέφερε και τα άλογα , παρεπιμπτώντος το fmx έχει μοτερ απο nx650 dominator εποχής δηλ που μεσουρανουσε ο marlon brando στο cinema.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    lol απιθανα smilies

ΤΙ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ! Να σαι καλα ρε φιλαρακι να τα ακουμε αυτα να γελάμε! Κι αμα ήμουν εκεί με τα πόδια θα έτρεχα να τον περάσω να δει οτι και με το pezo 2 το περνας το FMX!

ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΕΙΧΕ FMX ΜΕ ΕΞΑΤΜΗΣΗ??

ΠΩΠΩΠΩΩΠΩΠ ΩΩΩΩΩ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!?!?!

Χααχαχαχαχαχαχ
    ΤΡΕΛΟΣ ΨΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΚΤΜ ΠΙΣΩ!! ΜΟΟΟΟΥΦΤΗΣΣΣΣΣΣ !!
    ΑΝτε Γεια ρε παρταλι!!!

BYE BYE

Καλα ρε έδωσε τοσα λεφτα ΤΣΑΜΠΑ! κοιτα ποσα HP έχει η ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ 600 του 1990 να παθεις πλακα που πηρες το Ηοnda! Αμα θες να παρεις fun bike για να μαθεις να παρεις μεταχειρισμενο να το σπας με την ησυχία σου όχι μας πηρες το FMX να ριχνεις στα ΚΤΜ! Αντε γεια ρε!

(Επισης το FMX ειναι 160 kg όχι 156kg που ειναι η YAMAHA XT του 90!! Και έχουν και τα ιδια οργανακια! ΛΟΛ!) Ρε ουτε XT να ειχα και τα λέω αυτα! λολ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλαρακι εισαι γαματος τελικα ακομα γελαω που τα γραφω! ΛΟΛ
    OMG!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μπουαχαχαχαχαχα.....

Ρε παληκάρια , μήπως τα ΚΤΜ ήταν σταματημένα;

Μήπως λέω ήταν παρκαρισμένα , ή ήταν τίποτα 125cc και είχαν άλλα αυτοκόλητα;

Τι να πω.... Κάνουν ζημιά τελικά τα ΜΜΕ και οι διαφημίσεις τους.

Playbike my ass....

Play bicycle ...

καλύτερα..

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Λες να περασε κανα πορτοκαλι παπακι για KTM ??? LOL :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    OMG!

είδα φως και μπήκα
    Άντε να χαθείτε αλήτες μηχανόβιοι...Εδώ το παιδί σας λέει οτι έχει σκίσει ΟΛΑ τα ΚΤΜ και επειδή βρέθηκε ένας να τον περάσει αμέσως να το κάνετε θέμα.

Ο κανόνας λέει (σύμφωνα με το παλικάρι) οτι ένα FMX με εξάτμιση πατάει όλα τα ΚΤΜ. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν στον κανόνα. Εσύ φίλε μου λοιπόν με το ΚΤΜ που του τα΄ριξες είσαι ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Ρε μη το αποπαίρνετε το παιδί, μπορεί όντως να τα πάτησε, γιατί μπορεί κι αυτός να κυκλοφορεί...........Καλιρρόης!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑ....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Ρε μη το αποπαίρνετε το παιδί, μπορεί όντως να τα πάτησε, γιατί μπορεί κι αυτός να κυκλοφορεί...........Καλιρρόης!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στα τρομερά εσάκια εκεί που παραμονεύουν φονιάδες γιγάντων

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    στα τρομερά εσάκια εκεί που παραμονεύουν φονιάδες γιγάντων
    Έεεεεεεεεετσι................! Βασικά άκουσα ότι εκεί κάνουν έρευνες από το Πολυτεχνείο για να ερευνήσουν το φαινόμενο............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    μηπως ήταν ο τίγκας μασκαρεμένος;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Nai nai kati akousa gia mena pali den peirazei paidakia.
    Oso gia to fonea giganton an kai mou aresei o titlos den nomizw na theorite kai toso gigantas to tdm.Diladi meta kana TL-R ti titlo tha exei.Oso gia to FMX oti plironeis pairneis ftino mixanaki einai kai gia ta leyta tou kala ta paei den kanei oute 7200 pou exei to xtx,oute 9000 pou exei ena ktm.To oti einai tsampa einai tsampa den to sizitaw alla to pws to blepei o kathenas me to kathe ena pou kabalaei einai diko tou problhma.
    Egw den peiga na tou pw tou palikariou me to tdm na ta pame h oti opoio tdm briskw sto dromo to gamaw imarton.
    Oso gia to fmx na ta blepoun oi xontakides ayta pou as poume thn ducati thn katigoroune oti exei panw moter tou 89.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis

Re: Περιεργη κοντρα :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Ανεβαινω δρομο καπου στην αθηνα...

...απο πισω μου μηχανακι με εξατμιση το δινει συνεχεια, βραμ βρουμ και δωστου μαρσαρισμα και παρε μαρσαρισμα, σε καποια φαση κοβω να δω τι διαλο ειναι αυτο, δεν με περναει ομως κοβει και αυτος και καθεται πισω μου...

... σταματαω μετα απο λιγο και καλα να δω κατι σε μια βιτρινα και με περναει...................ενα FMX 650 με εξατμιση.

Ξεκιναω και εγω και στα φαναρια λιγο μετα τον πλαγιαζω και τον ρωταω, παει καλα φιλε αυτο? ωραιο μηχανακι φαινεται...

απαντηση: ε μωρε καλα παει - παυση- παντως παει καλυτερα απο το δικο σου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ντοινγκ!!!!!!!

τον ρωταω ολο απορια, μιλαμε, μεσα στο σοκ εγω, μα τι του εχεις κανει??? τιποτα μου λεει, μονο εξατμιση...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δευτερο σοκ....!!!!

Στο καπακι εγω, φιλε εδω πιο κατω εχει ενα φαναρι για παμε να δουμε.

Παμε, και γινεται το παρακατω...
    Ξεκιναει, ξεκιναω με παντιλικι γιατι ημουν πανω στην διαβαση ο στουμπιντ, ενα μηχανακι μπροστα ο τυπος, βαζω δευτερα και ειμαι 2 μηχανακια μπροστα, βαζω 3η και ειμαι 5 μηχανακια μπροστα...

σταματαω στο καπακι, δεν χρειαζεται σκεφτομαι να το σκιζω για βλακειες. Σταματαει και αυτος πιανουμε κουβεντουλα και μου λεει το εξης εκπληκτικο. Φιλε εισαι ο πρωτος που μου ριχνει, ολα τα αλλα κτμ τα εχω σκισει, μιλαμε και 7 μηχανακια μπροστα, ακομα και σε ενα 660 μια φορα, το εκανα σωβρακο............

Τι να πω μετα απο αυτο, μιλησαμε λιγο και σηκωθηκα και εφυγα μολις μου ειπε την ατακα που λενε ολοι κατοπιν εορτης, φιλε και εγω κτμ θα επαιρνα αλλα σπανε.

ΒΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Καλό!!!Γιατί δεν το βάζεις και στα ανέκδοτα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Plaka plaka den einai na gelas giati merikes fores ginonte kai koula pragmata.Exw dei 660 na trwei apo xt550 (bebaia to xt htan 720) alla mexri na to mathoume eixame mhnei oloi osoi to eidame to skhniko xwris maseles
    Bebaia den nomizw na exoun prolabei osoi exoun parei ta fmx na ta peiraksoun kiolas giati tha htan megali malakia na skaseis leyta gia na ftiakseis ena tetoio mhxanaki kalytera na ta eskage mazi me ayta pou edwse gia na parei to fmx kai na eperne kana husaberg 650.

Διαφημιση FMX650 σε περιοδικο

''To FMX650 κατασκευαστηκε αποκλειστικα για να σας προσφερει ευχαριστηση.Οποιοδηποτε αλλο υποκαταστατο,μπορει να βλαψει σοβαρα την υγεια σας.''

Ενω επρεπε να γραφει.....

''To FMX650 κατασκευαστηκε αποκλειστικα για να προσφερει ευχαριστηση στους διπλα σας.Οποιοδηποτε αλλο μηχανακι,μπορει να βλαψει σοβαρα την υγεια σας,μιας και θα καταλαβετε τι μπουρουχα πηρατε.''

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περίεργη διαροή
    από zeli στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2005, 23:27
  2. Κοντρα
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 18:15
  3. ¨¨κοντρᨨ
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες